crock181 12.02.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Co sądzicie o takiej ofercie?http://allegro.pl/material-na-docieplenia-styropian-10cm-tychy-i1446986959.htmlhttp://allegro.pl/tynk-mineralny-szary-10cm-styropian-docieplenia-i1439194810.htmlDocieplenie można by zrobić samodzielnie,jedynie do tynku zatrudnić fachowców.Wyjdzie dużo taniej niż 70-80zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 12.02.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 crock181 do tej ceny musisz doliczyć kątowniki, listwy startowe, pianki, jakiś styropian na szpalery okienne, kleju na siatkę powinno iść 4kg/m2 raczej wiece (zależy jaką warstwę kleju położysz)ciekawe jakie to materiały? jaka jakość?Trochę musisz doliczyć do tej ceny na m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.02.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 skoro juz robisz sam i zaoszczedzisz na robociznie to przynajmniej materialy jakies renomowane kup.... a nie made in garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda 13.03.2011 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Robiłem na tym materiale . jest niejednorodny , partia od partii różni się znacząco , a o reklamacji zapomnij - zachowują się jak dranie . Nie chcesz mieć kłopotów zapomnij o tym producencie . "Mój dom" to najgorsza firma na jaką trafiłem ( klient chciał tanio ) . Jeśli w warunkach prowadzonej już budowy budowy odpowiadają Ci ,że na reklamacje mają czas dwa miesiące , na oczywisty bubel przez nich sprzedawany , to tylko krew może zalać . Ja nie polecam . A dokumenty i dowody mam na ręku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 13.03.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ceresit Kreisel Caparol Dryvit Sto Greinplast Baumit Basf * - jesli chcesz spac spokojnie. Z weberem bym sobie odpuscil po ostatnich wpadkach z klejem. Atlas / kabe /bolix to na szope bo nie na dom - a ponizej jest allegro:) * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts