gruber 12.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witam,Kupiłem dom w którym chce przeprowadzić kapitalny remont.Chciałbym zacząć od docieplenia i zmiany tynku.Teraz wygląda to następujaco :pustak, styropian 10 cm i pustak na to jest tynk i na tynk bezposrednio akryl ułożony.I moje pytanie brzmi czy zdrapać tynk do pustaka dołożyc 10 cm styropianu siatke klej i tynk. Czy nie będzie za bardzo docieplony skoro jest juz 10 cm pomiedzy pustakami? Czy moze na to co jest założyc siatke klej i nowy tynk położyć? Ale czy za jakis czas wszystko nie odpadnie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 12.02.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 10 cm to dosc sporo. Jesli ktos madry robil projekt - powinno byc wystarczajace. W tej sytuacji musialbys zastosowac wg,. mojej wiedzy grubosc sporo wieksza niz masz. Co cie sklania do mysli o dociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts