darroo 12.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witam ,mam takie pytanie: Czy jest możliwość wytyczenia granic działki (łąki) samemu? Otóż działka (łąka) którą odziedziczyłem jest strasznie zarośnięta i przylegające do niej działki również ,nie ma żadnych słupów ani pali. Mam jej nr. , mapkę z wyrysem ,wiem w którym miejscu się znajduje lecz nie znam granic (miedzy), korzystałem z geoportalu i znam współżendne geograficzne granic (miedzy) ,dokładną szerokość i długość działki. I tu moje pytanie ,czy jest jakiś sposób by zrobić to samemu be wizyty geodetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darroo 24.02.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A co myślicie o ręcznym GPS? Jak by się sprawdziło takie urządzonko ,jaką ma dokładność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 01.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A co myślicie o ręcznym GPS? Jak by się sprawdziło takie urządzonko ,jaką ma dokładność? Nie nadaje się, dokładność jest za mała. Jeśli działka jest zarośnięta to bez laty i teodolitu nie dasz rady zmierzyć. Metoda chałupniczą możesz co najwyżej określić przybliżony przebieg granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts