pawelchc 12.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) witam. nie wiem czy dobry dział wybrałem ale chodzi mi o termomodernizacje domu to chyba tak. szukałem w wyszukiwarce mojejgo tematu ale są stare tematy. otóż będę wymienaił dach (z dachówki na blachę) i docieplał ściany i strop w domu no i może jak mi wystarczy kasy chciałby dobudować ganek (ale bez pozwolenia raczej się nie obędzie) w moim ok 40 letnim domu i napewno będe musiał wziąść kredyt i teraz moje pytanie -czy ktoś korzystał z kredytu termomodernizacyjnego, -jakie jest oprocentowanie i zwrot premi w takim kredycie - jakie śą koszty takiego kredytu (prowizje , zrobienie audytu itp)czytałem trochę o tym ale może ktoś coś napisze na swoim przykładziedzięki za pomoc Przeniosłem ten temat do prawo i finanse bo chyba tam powinien się znależć Edytowane 15 Lutego 2011 przez pawelchc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts