marekas5 12.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dziwny odpływ sprawia problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 12.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 geberit bardzo lubię zamontowałem ich wiele z czym sobie nie radzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekas5 12.02.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 To jest SSww, natomiast Geberit to tylko czesci wewnetrzne. Jest to kompakt wolnostojacy, jednoczesciowy, z odpływem pionowym, ktory ma okolo 4cm srednicy! jak go polaczyc z rurą setka???? tp jest cos takiego: http://allegro.onet.pl/kompakt-geberit-ssww-1-cz-deska-slow-powloka-nano-i1455834840.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 13.02.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 To jest SSww, natomiast Geberit to tylko czesci wewnetrzne. Jest to kompakt wolnostojacy, jednoczesciowy, z odpływem pionowym, ktory ma okolo 4cm srednicy! jak go polaczyc z rurą setka???? tp jest cos takiego: http://allegro.onet.pl/kompakt-geberit-ssww-1-cz-deska-slow-powloka-nano-i1455834840.html poszukaj dobrze bo średnica 4cm to na 100% rura do spłukiwania wody, odpływ będzie chyba od dołu tak jak w tak zwanych "warszawiakach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekas5 14.02.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dokładnie poszukałem, ma 4cm srednicy wewnatrz! Jest to kompakt jak mi wyjasnił hydraulik działajacy na podcisnienie, czyli w srodku , w komorze "własciwej" jest dodatkowy otwor na wode, ktora z duza siłą pcha "zawartosc" w te malutka rureczke...haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 14.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 oj jakiś dziwny to wynalazek ale jak tak to w komplecie powinni dawać jakąś pasującą redukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts