klaudiuszozo 12.06.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Byłem, widziałem I bardzo mi się podobało. Naprawdę fajnie rozmieszczone pokoje. Tylko Agata mi suszyła słowami: "no ale nie mówiłeś, że będziesz oglądał. Ja też chciałam zobaczyć!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.06.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 no to Agatka ma tak samo jak ja eh te kobiety ale nic straconego, zapraszamy przy następnej / lub i bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.06.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A jak tam palec męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.06.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 będzie żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Co tam na budowie słychać? Jakoś zniknęłaś z forum... a my niecierpliwie czekamy na wieści z Chaberka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.06.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 no nareszcie z powrotem wśród swoich przez kilka dni byłam odcięta od świata - od piatku do poniedziałku brak internetu!!! Horrror! Sytuacja wprost nie do uwierzenia, a jednak zdarzyła się na prawdę Firma multimedia przeprowadza renowację sieci czy coś takiego no i niestety niedoskonałość systemu odczuliśmy na własnej skórze. Przez te kilka dni bardzo mi brakowało Forumowiczów Muratora, oj bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ładnie rośnie Wam Chaberek... Nasi kosmici dziś w ogóle nie przyjechali z powodu ulewy, tylko co będzie jutro, bo ciągle ma padać?Z transportem drewna są problemy zwłaszcza z terminowością, dlatego nasze drewno już leży i czeka na ekipę (miało być w czwartek, było w sobotę). U Was lada moment SSO:) a potem chwilka i SSZ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.06.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ten " lada moment" na pewno jeszcze trochę potrwa, szczególnie przy zapowiadanych deszczach i późniejszym Święcie nasze drewno też było wcześniej zamówione, ale czekało na składzie - podobno oczywiście cieszymy się jak dzieci z tych kilku belek na dachu, ale również jak dzieci ciągle nam nie dość i wciąż chcemy więcej u Was też postępy - wszystko jak należy - zgodnie z terminarzem przeczytałam dzisiaj Twój wpis o dociepleniu dachu, spojrzałam w projekt i o 20.00 zarządziłam wyjazd na budowę w celu zdjęcia pomiarów z natury Uff, odetchnęłam z ulgą - ocieplenie dachu będzie 20cm, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami z szefem ekipy ciesielsko-dekarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.06.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 cieszę się, ze nasze budowy tak równo idą - przynajmniej na tym etapie - miło jest obejrzeć w necie Wasze postępy budowlane. Klaudiusz nas zaczyna gonić i przy jego zapale oraz umiejętnościach to kto wie, może nas jeszcze przegonić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.06.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) to był mój 300 post - ot i stałam się stałym bywalcem forum Edytowane 20 Czerwca 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.06.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 cieszę się, ze nasze budowy tak równo idą - przynajmniej na tym etapie - miło jest obejrzeć w necie Wasze postępy budowlane. Klaudiusz nas zaczyna gonić i przy jego zapale oraz umiejętnościach to kto wie, może nas jeszcze przegonić ... O nie nie... Na pewno Was nie przegonię Widzę Wasz zapał, i to jest po prostu awykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.06.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 zapał w nas wielki - to fakt, gdybyśmy tylko znali się na budowlance, to SSZ byłby już za nami Marzymy o wprowadzeniu się do nowego domu, chyba zresztą jak większość Forumowiczów. Mój mąż mógłby godzinami przechadzać się wśród pustych ścian. Jakaś siła magiczna ciągnie nas w to miejsce i pcha do dalszych działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No ja zapewne będę miał to samo. Najgorzej było patrzeć jak panowie byli we dwóch i szło to wszystko jak krew z nosa. Ale jak przyszło kolejnych trzech to robota ruszyła z kopyta. Ekipę na razie mam bardzo dobrą i przede wszystkim zgraną. Jest jedna osoba która non-stop trzyma pieczę nad murarzami, a w dodatku nie są drodzy. Jestem tylko ciekawy jaką cenę zaproponują za postawienie ścian. Kolejne zakupy pewnie będą w sobotę, albo jeszcze w piątek się wybiorę do Piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.06.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 zapomniałam zapytać gdzie tak tanio kupiłeś bloczki fundamentowe? Powinieneś sławić to miejsce na całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.06.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Od producenta na Śliwnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 u Was też postępy - wszystko jak należy - zgodnie z terminarzem No wiem, że się śmiejecie, ale ja już taka poukładana jestem, lubię zaplanować, zapisać, potem odhaczyć - nudziarstwo;) A co do magicznej siły to nas też przyciąga na budowę, siadam na pustaku i mogę tak godzinami patrzeć na stawanie się domu... Piękne to ostatnie zdjęcie w dzienniczku i podpis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.06.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No co ty, nikt się nie śmieje - ja też chętnie byłabym poukładana, tylko że mi nie wychodzi, ale nie załamuję się i ciągle próbuję: robię np. kosztorysy przewidywane a potem poniesione, terminarze wstępne no i ostateczne itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.06.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Widać,że prace sukcesywnie posuwają się do przodu, co bardzo cieszy:D ewanz, Wasze poddasze ma chyba dość standardową wysokość, więc będzie ok. My to chyba z łóżka nie wstaniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 25.06.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 oj tam, oj tam nie przesadzaj a może to i lepiej? po co w ogóle wstawać z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 25.06.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 robiąc zwyczajową rundkę na trasie Ozo - Bibianów widzieliśmy dziś z oddali Wasz Domek Osiągnęliście już całkiem niezły etap zaawansowania, teraz to już więźba - a to oznacza, ze już wkrótce będzie można zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts