Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas kominek ma pełnić funkcje nastrojowe i realizować nasze upodobanie do żywego ognia (ale jak się trafi zima stulecia;) to będzie jak znalazł.

Nasz komin też duży, na szczęście od rzadko oglądanej strony domu i już teraz wiem, że wolałaby, aby był obłożony blachą, bo niecierpię klinkieru, ale gdy był czas to na to nie wpadłam. Cokół też nim obłożę i przynajmniej będzie konsekwentnie...

Gdybyś zobaczyła wielkość Bławatka w środku (zapraszam) to na bank zaczęłabyś doceniać Chaberka to są zupełnie inne domy, spełniające inne oczekiwania, nie ma co porównywać

Edytowane przez Ardea

jeszcze w podstawówce dostałam gałkę z polskiego, bo zamiast streszczenia napisałam opowiadanie ;) krótka forma najwidoczniej mi nie leży...

Jeśli chcesz zobaczyć świetlik od środka to zapraszam dzisiaj na działkę. Niestety aparat nie odda tego efektu, poza tym montaż od środka zakończony będzie dopiero przy zabudowie sufitu. Całkowity efekt będzie tak naprawdę widoczny dopiero po zamontowaniu drzwi w pokojach na poddaszu, ponieważ obecnie górny holl jest doświetlany przez światło wpadające z tych pokoi.

Wczoraj z daleka tzn. z Wiejskiej udało nam się zobaczyć nowo wybudowany, przestronny dom, który robi wrażenie, ale nie przytłacza, ma urozmaicający bryłę wykusz i bardzo efektowną dachóweczkę:D Poznajesz?

Gratulujemy zakończenia kolejnego etapu budowy!!! A przez weekend nabierz sił do nowych budowlanych potyczek:)