Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja do Was dołączam na tą relaksacyjną kawkę ;)

Pięknie wygląda Wasz dom! Rezydencja po prostu. Szybko poszło dekarzom ( nasz robił nasz mały i prosty daszek 1,5 m-ca) no a z oknami wygląda naprawdę imponująco! Dużo ich macie. Ciekawa jestem ile kosztowały?

ps. łuki na zewnątrz są fajne :D

netka - dzięki za słowa uznania :) do rezydencji to jeszcze daleko ;) no i nie taki był nasz zamysł. Fakt, dom nabrał innego wyglądu po dodaniu wykusza, który został doprojektowany w celu powiększenia salonu. Początkowo bardzo nie chciałam wykusza, ze względu na to, ze spodziewałam się zmiany charakteru elewacji. Po konsultacjach forumowych wykusz został dodany i jest jak jest, inaczej już nie będzie :D

Okien jest w sumie 16, ale jak sama zauważyłaś dom jest spory a w pogoni za światłem w salonie mam okna na trzy strony świata :) Ile kosztowały?? Niestety ale przekroczyliśmy 10tyś....

Edytowane przez ewanz

Grunt to dobrze czuć się w swoim domu:)

zgadzam się z Tobą w 100% !

Ja lubię jednak poznać zdanie innych osób, bo być może są aspekty, których nie biorę pod uwagę. Opinie forumowiczek bardzo sobie cenię, bo nie zawsze jestem pewna co do słuszności własnych pomysłów. Gdybym wcześniej skonsultowała się na forum odnośnie działki czy projektu, to może dzisiaj nie wzdychałabym: ach, gdyby można było cofnąć czas...