ewanz 10.08.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 w przeciwieństwie do tarasu łuczek nad wejściem jakoś mnie nie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 miło Cię gościć Agalind zapraszam częściej i oczywiście liczę na konstruktywna krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Mnie żaden z łuczków nie razi;) chodzi mi o to, że razem tworzą spójną stylistykę. Bez względu na to, co postanowicie będzie ładnie, bo "po waszemu":)Ja właśnie zmieniam wykończenie komina, na blaszane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 czytałam o Twojej decyzji i podziwiam determinację; mnie mało które wykonanie w pełni zadowala, najpierw długo kręcę nosem, potem się jednak przyzwyczajam, w zasadzie zgodnie z tym, jak mawiał nasz dekarz: " W końcu przestanie Pani zwracać na to uwagę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Chodzi też o to, że boję się iż zaczną odpadać lub co gorsza przeciekać... Dekarz potwierdził, że może się tak dziać, szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 komin systemowy mamy obłożony cegłę klinkierową połówkową na zaprawie do klinkieru i nie wiem, czy już mam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ty nie, my mamy płytkę, a to one stwarzają problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 mimo to jakoś mi nie wesoło - budując dom zawsze mogą wyjść jakieś niemiłe niespodzianki, czegoś się nie dopatrzy, wykonawca nie doradzi i kłopoty gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wynagrodzi nam to wszystko kawka na własnym tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.08.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wynagrodzi nam to wszystko kawka na własnym tarasie:) Oj tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 11.08.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 To ja do Was dołączam na tą relaksacyjną kawkę Pięknie wygląda Wasz dom! Rezydencja po prostu. Szybko poszło dekarzom ( nasz robił nasz mały i prosty daszek 1,5 m-ca) no a z oknami wygląda naprawdę imponująco! Dużo ich macie. Ciekawa jestem ile kosztowały? ps. łuki na zewnątrz są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.08.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Co do tych łuków, to ja po prostu muszę mieć wszystko równe z każdej strony. Dlatego jeśli zmieniałabym jedno miejsce to w innych też. Jeśli Tobie to nie przeszkadza to nie ma problemu. Grunt to dobrze czuć się w swoim domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.08.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) netka - dzięki za słowa uznania do rezydencji to jeszcze daleko no i nie taki był nasz zamysł. Fakt, dom nabrał innego wyglądu po dodaniu wykusza, który został doprojektowany w celu powiększenia salonu. Początkowo bardzo nie chciałam wykusza, ze względu na to, ze spodziewałam się zmiany charakteru elewacji. Po konsultacjach forumowych wykusz został dodany i jest jak jest, inaczej już nie będzie Okien jest w sumie 16, ale jak sama zauważyłaś dom jest spory a w pogoni za światłem w salonie mam okna na trzy strony świata Ile kosztowały?? Niestety ale przekroczyliśmy 10tyś.... Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.08.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Grunt to dobrze czuć się w swoim domu:) zgadzam się z Tobą w 100% ! Ja lubię jednak poznać zdanie innych osób, bo być może są aspekty, których nie biorę pod uwagę. Opinie forumowiczek bardzo sobie cenię, bo nie zawsze jestem pewna co do słuszności własnych pomysłów. Gdybym wcześniej skonsultowała się na forum odnośnie działki czy projektu, to może dzisiaj nie wzdychałabym: ach, gdyby można było cofnąć czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.08.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wynagrodzi nam to wszystko kawka na własnym tarasie:) na ten taras i kawkę czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.08.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Gdy już z tą kawką zasiądziesz na tarasie to powiesz, ten dom i żaden inny (Chaberek 15 razy TAK) Inne forumowiczki potwierdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A Wy znowu o kawie??????? :) Ewanz ty procenty stawiaj bo Chabra trzeba opić jak juz okna ma:) a nie tu marudzisz, co ci się w Twojej działce nie podoba albo w projekcie?? Co? Ewanz, serio ja tam bym Chaberka z zamkniętymi oczami brała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.08.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 tak pokrótce - działka za mała - 740m (w dodatku nie po tej stronie drogi) a domek ciut przy duży nam wyszedł, ale nijak nie umiałam go zmniejszyć - kurcze blade pieczone !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.08.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 procenty będą potrzebne żeby przez następne etapy przebrnąć ale jeśli będzie Ci do nas po drodze, to i procenty się znajdą i kawki się napijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts