Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej ewanz:)

Tradycyjnie zadzroszczę etapu prac ;)

U nas przy poprezdnim domu tego samego dnia zaczeli działać zarówno elektryk jak i hydraulik, podobno w niczym sobie nie przeszkadzali, w tym domu też tak planujemy zrobić, więc chyba nie powinnaś się przejmować :)

Jeżeli chodzi o kolorystykę to robimy taką samoą jak w poprzednim domu, grafitowo/ czarny dach, grafitowe okucia, śmietankowa elewacja,biała podbitka i białe pilastry wokół okien, białe okna...

Fajnie ,że wszystko ładnie idzie Wam do przodu, pomyśleć,że my też planujemy przeprowadzkę w wakacje 2012 ....a w piatek dopiero tyczenie domu :jawdrop:

Pozdrawiam serdecznie!!!

Karolina- u Was będzie zawrotne tempo, ale w końcu masz już doświadczenie :)

Doświadczenie na pewno troche pomoże, ale wiesz jak jest.... ta pogoda, mam nadzieję,że skoro lato było kiepskie, to może chociaż jesień nadrobi ;)

pampaluna

nie mam nic przeciwko obu powiedzonkom, z zaznaczeniem ,że potomek najwcześniej za 4-5 lat, a kolejna budowa o ile.... to nie szybciej niż za 10 lat.... musze odpocząć ;):rolleyes::p

pozdrowienia!!!

ja powiem szczerze, ze marzę o funkcjonalnym piekarniku, bo w obecnej kuchni gazowej nie działa już od jakiś 10 lat, a i szafki "proszą się" o wymianę. Czasami trzasnęłabym chociażby jakąś zapiekankę, ale po prostu nie mam warunków...

Dzisiejszy dzień skłania mnie również do dokładniejszego pochylenia się nad wyborem lodówki, bo hydraulik mówi, ze teraz to wszyscy wybieraja dwudrzwiową z kostkarka, a ja chciałam " normalną" tylko nieco wyższą niż obecna - tak ze 180cm.

kostkarka fajna rzecz ale.... niestety awaryjna, później zostaje ci dziura bezużyteczna. Przynajmniej moja rodzinka i znajomi mieli pecha.

Ja świadomie nie chcę kostkarki, raz że nie używamy aż tak często lodu do napojów dwa zależy mi na pojemności bo robimy zakupy raz w tygodniu. Wybraliśmy lodówkę już jakiś czas temu będzie side-by-side ale nie taka że z jednej strony lodówka z drugiej zamrażarka tylko góra lodówka dół zamrażarka. bierzemy pod uwagę hotpoint ariston,samsung i beko bo tylko te firmy takie produkują