Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mimo, że bardzo podobają mi się wszelkie udogodnienia typu szuflady samodomykające czy w ogóle kuchnia szufladowa a nie szafkowa to wiem, że muszę zweryfikować swoje chcenia. Zdecydowaliśmy się na dość drogiego wykonawcę, ale z relacji znajomych i ludzi z tutejszego forum najlepszego. W sumie normalnie ok roku trzeba czekać u niego na kuchnię, nam po znajomości powiedział, że zrobi w pół, co ważne daje dożywotnią gwarancję i w razie jakiejś skuchy nie ważne po ilu latach ale zawsze przyjedzie poprawić (np koleżance dziecko paskudnie wyrwało zawias stając na drzwiczki szafki, facet świetnie to nareperował że ten kto nie wie nawet nie zauważy)

Sprowadziłyście mnie na ziemię... Do tej pory żyłam w przeświadczeniu, ze moim jedynym problemem będzie funkcjonalny układ i wybór materiałów. Mąż, jak zwykle rzeczowo stwierdził, żebym zrobiła chociaż jedną wycenę a później panikowała, ze na nic nas nie stać i będę gotowała przy płycie osb;)

W przyszłym tygodniu robię wyceny i zdam relacje (jeśli będę w stanie);)

Żaden program do wizualizacji mnie nie lubi - jestem komputerowym analfabetą:confused:

Z wizualizacji to raczej ciężko cokolwiek wymyśleć ;) No chyba, że chodzi o rozstaw urządzeń. Kuchnię trzeba obejrzeć na żywo. Ja również nienawidzę programów graficznych, ponieważ nigdy nie potrafiłem ani rysować ani malować. Ale za to długopis i karta są ze mną za pan brat ;)

Z wizualizacji to raczej ciężko cokolwiek wymyśleć ;) No chyba, że chodzi o rozstaw urządzeń. Kuchnię trzeba obejrzeć na żywo. Ja również nienawidzę programów graficznych, ponieważ nigdy nie potrafiłem ani rysować ani malować. Ale za to długopis i karta są ze mną za pan brat ;)

uważam że wizualizacje to super sprawa, a proste programy graficzne ( jak te które podałam) są właśnie dla osób, które nie potrafią rysować.

Z kartka i długopisem to można co najwyżej rozplanować rozstaw mebli.

Co do wyglądu szafek, to sie zgadzam, że najlepiej obejrzeć propozycje na ekspozycji. Mozna je pootwierać, pogłaskać szafeczkę, przymierzyć się do blatu i wyobrazić, jak przyrządzamy jedzonko :p