Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no my też mecz oglądaliśmy, zawiedzeni jesteśmy ostatnią sekundą ale i tak ładnie grali

co do planera ikei to u mnie te własne agd nie działało więc musiałam kombinować

a propos - nie wiem czy już pisałam, pan od zabudowy zasugerował że można wkuć lodówkę w ścianę (działową), żeby zrównać lodówkę z zabudową i żeby to ładnie wyglądało. Ponoć to bardzo popularne rozwiązanie ostatnimi czasy. Nie wiem czy się na to zdecydujemy ale dla mnie było/jest ciekawostką

Aga to jesteśmy tak samo w tyle, wizualizację próbowałam zrobić, ale nie wyszło tak, jak bym chciała, może w przyszłym tygodniu poproszę o wycenę. Na 99% wiem, gdzie co będzie stało i jak ma wyglądać. Mam tylko kłopot ze zmywarką i nie zdecydowałam się na materiały. Ewanz prowadzi w sprawie kuchni:)

Aga to jesteśmy tak samo w tyle, wizualizację próbowałam zrobić, ale nie wyszło tak, jak bym chciała, może w przyszłym tygodniu poproszę o wycenę. Na 99% wiem, gdzie co będzie stało i jak ma wyglądać. Mam tylko kłopot ze zmywarką i nie zdecydowałam się na materiały. Ewanz prowadzi w sprawie kuchni:)

Czyli jesteśmy na podonym etapie. Znam położenie sprzętów i ogólną koncepcję, reszta jeszcze do zrobienia.

bardzo miło oglada się zakątki swojej wirtualnej kuchni, tym bardziej że od tej realnej oddziela mnie przynajmniej pół roku :(

Oczywiście jest to tylko namiastka, która nie oddaje kolorów - za to trzeba już sporo zapłacić lub umieć obsługiwać zaawansowane programy graficzne. Niestety w tym temacie jestem analfabetką :( :(

Edytowane przez ewanz

ja nie oglądałam Adamka, bo nie lubie jak się biją :p boks jest dla mnie tak brutalnym sportem, że nie znajduję przyjemności w oglądaniu walk. ( ogladałam horror, a potem strasznie mi było po drodze do łóżka ;)

w piatek skończylismy tynkowanie sufitu i ściany frontowej w garażu - ekipa nie miała czasu na wiecej bo pracuje na innej budowie i musimy czekać na naszą kolej ( pewnie jak zwykle będzie poślizg :( )

Z efektu tynkowania mąż jest bardzo zadowolony - jak tylko jesteśmy na budowie to każe mi głaskać ścianę ;)

Nie zamawialismy Hormana ( tak nas nastraszono cenami, że nawet nie zrobiłam tam wyceny) Czas pokaże, czy nasz wybór był słuszny, wybierając innego producenta... Oczywiście wierzymy, ze nasza brama się sprawdzi i nie będzie żadnych zastrzeżeń :rolleyes:

Nowych pomysłów na kuchnię nie mam - odpowiada mi taki układ, jaki wymyśliłam ( pewnie dobry projektant zaproponowałby coś innego, ale ja nie potrafie się oderwać od pierwotnej koncepcji)

Pozostaje jeszcze spore pole manewru w wyborze materiału i rodzaju/koloru frontów.

Koncepcja kącika jadalnego wciąz jeszcze w powijakach, na pewno nie miałby to być zwykły stół, raczej coś w rodzaju wysokiego, szerokiego bufetu.

Poza tym muszę pooglądać lodówki do zabudowy, bo coś mnie ciągnie ostatnio w tym kierunku. :)

Edytowane przez ewanz