ewanz 06.09.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 w "urządzeniach AGD" jest też opcja " Twoje własne AGD" gdzie możesz zmienić np. standardową wielkość kuchenki lub wstawić węższą zmywarkę. Wypasu nie ma, ale zyskujemy ogólny pogląd na naszą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzięki, jutro znów spróbuję się zmierzyć z tym, co chyba mnie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.09.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 NASI nie wygrali!!! Ostatnimi minutami gry nawet ja się emocjonowałam. Wieloletnie doświadczenie podpowiadało mi jednak, że na koniec zdarzy się cos nieoczekiwanego, co nie pozwoli nam triumfować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no my też mecz oglądaliśmy, zawiedzeni jesteśmy ostatnią sekundą ale i tak ładnie grali co do planera ikei to u mnie te własne agd nie działało więc musiałam kombinowaća propos - nie wiem czy już pisałam, pan od zabudowy zasugerował że można wkuć lodówkę w ścianę (działową), żeby zrównać lodówkę z zabudową i żeby to ładnie wyglądało. Ponoć to bardzo popularne rozwiązanie ostatnimi czasy. Nie wiem czy się na to zdecydujemy ale dla mnie było/jest ciekawostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.09.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 mnie jeszcze nikt nie zaproponował takiego rozwiązania, pewnie dużo z tym roboty i nie każdemu się chce, ale pomysł doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Też pierwsze słyszę o takim rozwiązaniu, pewnie tak do końca zlicować się nie da, bo się drzwi nie otworzą... Ciekawe jak to wygląda i się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 roboty sporo i trzeba by kuć już przed tynkami żeby nie było 2razy roboty, na razie jednak nie umiemy się zdecydować czy tego chcemy więc chwilowo zostaje że lodówka będzie wystawała te 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.09.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czytając Was dochodzę do wniosku, że chyba jestem do tyłu, bo jeszcze nie mam projektu kuchni:( Tzn. wiem co i gdzie, ale w sumie żadnej wizualizacji jeszcze nie robiłam. O wycenie nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.09.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Aga to jesteśmy tak samo w tyle, wizualizację próbowałam zrobić, ale nie wyszło tak, jak bym chciała, może w przyszłym tygodniu poproszę o wycenę. Na 99% wiem, gdzie co będzie stało i jak ma wyglądać. Mam tylko kłopot ze zmywarką i nie zdecydowałam się na materiały. Ewanz prowadzi w sprawie kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.09.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 my musieliśmy zrobić rozeznanie bo u nas bardzo długo się na zabudowę czeka, znaczy u tego u którego my chcemy robić i jeszcze jednego którego pod uwagę braliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Aga to jesteśmy tak samo w tyle, wizualizację próbowałam zrobić, ale nie wyszło tak, jak bym chciała, może w przyszłym tygodniu poproszę o wycenę. Na 99% wiem, gdzie co będzie stało i jak ma wyglądać. Mam tylko kłopot ze zmywarką i nie zdecydowałam się na materiały. Ewanz prowadzi w sprawie kuchni:) Czyli jesteśmy na podonym etapie. Znam położenie sprzętów i ogólną koncepcję, reszta jeszcze do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 08.09.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 (edytowane) bardzo miło oglada się zakątki swojej wirtualnej kuchni, tym bardziej że od tej realnej oddziela mnie przynajmniej pół roku Oczywiście jest to tylko namiastka, która nie oddaje kolorów - za to trzeba już sporo zapłacić lub umieć obsługiwać zaawansowane programy graficzne. Niestety w tym temacie jestem analfabetką :( Edytowane 8 Września 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 09.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Na kiedy zamówiliście montaż bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.09.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 jeszcze nie zamówilismy - w pracy mam na razie takie urwanie głowy, że nie mam czasu pomyśleć o wykonaniu telefonu do firmy. A mąż powtarza codziennie - tylko juz dzisiaj zadzwoń na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 A kuchnia jak?Jakieś nowe pomysły czy może zostaje to co było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.09.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 my bramę będziemy montować po tynkach i wylewkach dopiero; leży i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Pumapluna a Ty skrzynki to czasem zawalonej nie masz albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.09.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 To na co padło? Na hormanna? Właśnie oglądałem walkę Adamka na RTL-u. I głowa mi pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.09.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) ja nie oglądałam Adamka, bo nie lubie jak się biją boks jest dla mnie tak brutalnym sportem, że nie znajduję przyjemności w oglądaniu walk. ( ogladałam horror, a potem strasznie mi było po drodze do łóżka w piatek skończylismy tynkowanie sufitu i ściany frontowej w garażu - ekipa nie miała czasu na wiecej bo pracuje na innej budowie i musimy czekać na naszą kolej ( pewnie jak zwykle będzie poślizg ) Z efektu tynkowania mąż jest bardzo zadowolony - jak tylko jesteśmy na budowie to każe mi głaskać ścianę Nie zamawialismy Hormana ( tak nas nastraszono cenami, że nawet nie zrobiłam tam wyceny) Czas pokaże, czy nasz wybór był słuszny, wybierając innego producenta... Oczywiście wierzymy, ze nasza brama się sprawdzi i nie będzie żadnych zastrzeżeń Nowych pomysłów na kuchnię nie mam - odpowiada mi taki układ, jaki wymyśliłam ( pewnie dobry projektant zaproponowałby coś innego, ale ja nie potrafie się oderwać od pierwotnej koncepcji) Pozostaje jeszcze spore pole manewru w wyborze materiału i rodzaju/koloru frontów. Koncepcja kącika jadalnego wciąz jeszcze w powijakach, na pewno nie miałby to być zwykły stół, raczej coś w rodzaju wysokiego, szerokiego bufetu. Poza tym muszę pooglądać lodówki do zabudowy, bo coś mnie ciągnie ostatnio w tym kierunku. Edytowane 11 Września 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.09.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) zamieszczam zdjęcia z montażu okien mamy podparcie w trzech punktach na cegły dziura wypełniona styrodurem i opiankowane, na środku kotwy; Edytowane 11 Września 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts