1976pinacolada 07.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 wiecie co - dobijacie mnie. Ja jestem "najbardziej zaawansowana" a nie mam pojęia jak się nazywa moja wanna. Ba, ja nawet nie wiem jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pomogę Ci, Twoja wanna będzie biała i stała na nóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pinacolada, jeszcze projekt do nas nie dotarł, a ja już z grubsza miałam meble poustawiane;) ale przy gotowych projektach tak trzeba, oszczędza to wielu zgryzot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Odnośnie zakupów w Castoramie to przypomniał mi się kabaret Łowców.A - twoja mama leczy się u doktora oetkeraB- a twoja ubiera się w Castoramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pomogę Ci, Twoja wanna będzie biała i stała na nóżkach. uspokoiłes mnie bo juz myślałam, że jak Ty - na rączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pinacolada, jeszcze projekt do nas nie dotarł, a ja już z grubsza miałam meble poustawiane;) ale przy gotowych projektach tak trzeba, oszczędza to wielu zgryzot. A ja jeszcze nic nie wiem... No prawie nic. Wiem gdzie będzie stał telewizor, gdzie serwerownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pinacolada, jeszcze projekt do nas nie dotarł, a ja już z grubsza miałam meble poustawiane;) ale przy gotowych projektach tak trzeba, oszczędza to wielu zgryzot. nie no ja rozumiem że trzeba wiedziec GDZIE będzie stała wanna , ale żeby JAKA ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.11.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 uspokoiłes mnie bo juz myślałam, że jak Ty - na rączkach pinacolada - dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No rozmiar musiałam znac, żeby wybrac baterie i podac info hydraulikowi musiałam wybrac styl, skoro jedno znalazłam to musiałam sprawdzic co i w jakiej cenie mi pasuje - jedno pociągało drugie - a może po prostu dziwna jestem;) Z tego co wiem architekci wnętrz też zaczynają pracę, gdy wnętrz jeszcze nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.11.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 mój hydraulik nie pytał się o rodzaj baterii - chyba zaczynam tracić do niego zaufanie ( pierwszy zonk po zaproponowaniu pieca Brastal - kto zna to ustrojstwo??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pieca nie znam, o baterie pytał - skąd będą wychodzic - podtynkowe, stojące, z umywalki, z blatu takie tam, ale gdy szukałam co mi się podoba to znajdowałam i mam wybrane. Myślę, ze to nie powód, żeby tracic zaufanie do hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 mój hydraulik nie pytał się o rodzaj baterii - chyba zaczynam tracić do niego zaufanie ( pierwszy zonk po zaproponowaniu pieca Brastal - kto zna to ustrojstwo??? ) Ja nie znam, ale wydaje mi się że może Wam proponować coś na czym ma największą przebitkę. Ja polecam Hefa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.11.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 o baterie pytał - skąd będą wychodzic - podtynkowe, stojące, z umywalki, z blatu takie tam - no właśnie to miałam na mysli.... u mnie pewnie będzie standard ( niższy niestety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.11.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Początkowo byłam bardzo za Hef-em, teraz padło światełko na Defro ( pumpaluna wybiera ) Zgadzam się, ze najczęściej proponuje się inwestorowi to, z czego wykonawca czerpie największa korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 U nas definitywnie defro, skonsultowaliśmy się jeszcze z kuzynem bratowej, który pracował do zeszłego roku w hydraulice i polecał nam właśnie to. A z wypytywaniem przez hydraulika to było podobnie jak u Ardei, czy podtynkowa czy natynkowa, czy wychodząca z wanny, umywalki itp. Podobnie jak z pytaniami jakie grzejniki (dostaliśmy wycenę dla 3 firm) i w którym miejscu chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No rozmiar musiałam znac jakby nie było - rozmiar wazna rzecz. Nie tylko w przypadku baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nam też proponuje defro i nie sądzę, ze z powodu przebitki, bo to zaufany człowiek. Ewanz u nas też nie te wysokie półki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nie wiem jak serwis Defro, ale Hef ma 24/h przez 365 dni w roku. Dzwoni się do faceta i tłumaczy od początku do końca co się mogło stać. Niestety ale pan Tomczak nigdy nie ma czasu przyjechać, no chyba że trzeba mu za coś zapłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 jakby nie było - rozmiar wazna rzecz. Nie tylko w przypadku baterii Dziś chyba jesteś królową nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A ten pan Tomczak to jakiś serwisant defro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts