klaudiuszozo 12.04.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jeśli mogę się podłączyć do dyskusji to moja opinia na ten temat:Składa się tylko do Urzędu Administracji Architektoniczno - Budowlanego wniosek o zatwierdzenie rysunków zamiennych do już wydanego pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.04.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Przy zmianach w projekcie trzeba złożyć tzw. projekt zamienny, rezygnacja z podcienia zwiększy przecież powierzchnię użytkową i kubaturę budynku, z pewnością większość uzgodnień i opracowań można przepiąć z uzyskanego już PNB. Jednak co i jak dokładnie to naprawdę nie wiem, Twoja pani architekt powinna być dobrze zorientowana, pewnie nie raz coś takiego załatwiała. Co do tego " babcinego wzoru" - to aż zakrzyknęłam " ło matko i córko, musiała mnie z kimś pomylić Pozdrawiamy Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.04.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No to teraz ja napiszę że w dzienniczku się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 w realu i w dzienniczku zastój, mnie chwilowo opadły skrzydła, a wszystko przez zawiły gąszcz paragrafów umowy kredytowej. Kto wymyśla takie sformułowania? Wciąż tylko jakieś odsyłacze, odwołania i zastrzeżenia. Brrr:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.04.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No niestety. Tak czasem bywa. Ale pocieszcie się, że jak już przebrniecie przez ten labirynt rozpocznie się szał zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Jakoś na razie nie potrafię się tym cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Czyżby mały dołek? Nie martwcie się! Musi się udać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam! No i jak idzie wertowanie umowy? Rozjaśniło się trochę? w realu i w dzienniczku zastój, mnie chwilowo opadły skrzydła Welcome into my world...the world of Red Bull! Widziałem nowe budynki na działce a zdjęć brak Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Umowa kredytowa podpisana!!! Teraz jeszcze wpis do hipoteki, a dokonanie tej czynności w godzinach pracy kasy sądu, jest dla nas nie lada wyzwaniem, bo jeśli kasa czynna jest do 14.00, to do której godziny wolno pracować interesantom, którzy muszą dokonać opłaty sądowej? Jedyna nadzieja, że będzie można zrobić opłatę przelewem, już wyczaiłam jakieś rachunki bankowe sądu na ich stronie internetowej, ale muszę się zorientować per TELEFON! Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Jak najbardziej gratuluję No to kiedy startujecie z wykopami pod fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Plan jest następujący - jutro geodeta na wytyczenie budynku, w środę wykop pod fundamenty, a w czwartek " lanie z gruchy" (ups ) tak więc jeszcze przed świętami ma się sporo wydarzyć, a czy wszystko pójdzie zgodnie z planem, to czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 O żeś kurka wodna! Tak szybko? No no... Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 w zasadzie to wszystko mamy uzgodnione od stycznia, tylko nie chcieliśmy zaczynać bez pozytywnej decyzji kredytowej, bo to różnie bywa; no i trochę się zgapiliśmy, bo mogliśmy poinformować wykonawcę tydzień wcześniej, że może zaczynać; teraz nawet się cieszę, że cześć materiałów zakupiona została w lutym i spoczywa w depozycie magazynowym - mamy mniej biegania w tak " gorącym" okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No ja składam wniosek o pozwolenie na budowę i również idę na zakupy... Bo potem dla mnie braknie i nie będę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 decydując się na wcześniejsze zakupy, liczyliśmy na wymierne korzyści finansowe... teraz nawet nie sprawdzam cen, wolę żyć w błogiej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Także rozumiem, że mam nie informować jak wyglądają moje negocjacje z Niewiarowskimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 widzę w Tobie wielki potencjał w zakresie prowadzenia negocjacji, chyba nie mogłabym Ci dorównać, ale pochwalić się efektami zawsze możesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Potencjał we mnie taki, że wykonywałem stronę internetową dla hurtowni Patrimex z Piątku i p. Krzysiek obiecał mi 7% rabatu. No zobaczymy czy mnie jeszcze pamięta, to było prawie rok temu. U Niewiarowskich będzie się chyba targował przyszły teść, bo chociaż się z nimi wychowałem na tym samym osiedlu nie pamiętają mnie lub nie chcą pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Z której by strony nie patrzeć, wszędzie masz niezłe wsparcie! No i wszystko przed Tobą, a więc - udanych negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No i wszystko przed Tobą Szczególnie jutrzejsze połówkowe zaliczenie ;( bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts