Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli Aga zrezygnowałaś z Hormanna?

A teraz a propos ociepleń, gdybyście dostali styro kropkowane z free to byście brali, czy podziękowali i woleli zapłacic za lepszy grafit?

jakby mi zbywało na kasie to brałabym grafit

jakbym ostro liczyła kasę to brałabym dalmatyńczyka za free :)

czytałam wcześniej o termoorganice gold - sadzę, ze to niezły układ, ja bym brała a zaoszczędzona kasę wydała na mebelki w kuchni :)

jako drzwi wewnetrzne to w zasadzie i Horman dałby radę ;)

gorzej z moją elewacją południową bez większego zasłonięcia - ( że też podczas projektowania nie zwróciłam na to uwagi :( )

o Gerdzie pisali, ze lubi się odbarwiać, ale to dotyczyło raczej drzwi pokrytych panelami drewnopodobnymi ( takie też sa w ofercie)

ja zamówiłabym zwykłe laminowane ( szkoda tylko, że nie mają takich wyżłobień jak KMT - ci maja fajniejsze wzory)

pumpaluna - zgodnie z tym, co w jednym z postów napisała Ardea - wiele udogodnień zawdzięczamy szerokiemu gronu forumowiczów

( sorry, ze nie cytuje dokładnie, ale zapamiętałam ogólna wymowę)

Ardea - KMT są fajne, ale rozwalaja mnie wzory z szybką, które od środka mają plastikowe zaślepki - jakoś nie mogę tego przetrawić, wole już jednolitą listwę, tak jak w Gerdzie

( a ja chcę szybke bez platikowych zaślepek ;) )

Edytowane przez ewanz

Na mojej uliczce to jednak gdybym chciała ulegac presji sąsiadów;) To albo ściana trójwarstwowa albo styro grafit obowiązkowo i pompa ciepła...

wiesz, pozostaje tylko pozazdrościć wyedukowanych sąsiadów - pompa ciepła - wow!

Boże broń przed " ekologami", którzy sortują śmieci na te, które palą w dzien i w nocy :D