ewanz 29.01.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) agalind - ja niestety w przyglądaniu się jestem perfekcjonistką - nie ma ono końca gorzej z podjęciem decyzji wczoraj spędziłam chyba 4 godz na ogladaniu armatury łazienkowej, na szczęście mam już swoich faworytów zastanawiam się tylko nad baterią pod prysznic: z termostatem? ( czy naprawdę mi to potrzebne),a może cały panel prysznicowy? Dlaczego kabina prysznicowa z hydromasażem firmy np. Durasan kosztuje około 1200zł - czyli w sumie niedrogo, a Ravak Pivot z AntiCalc 1600 bez brodzika. Zestawienie 126p i mercedesa? Edytowane 29 Stycznia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Nie planujemy specjalnych zmiękczaczy do wody więc stwierdziliśmy że nie ryzykujemy z dyszami i panelami prysznicowymi. Wzięliśmy baterię z termostatem ale taką z niższej półki bo na kwadratową kludi nas stać nie było. Termostat jest polecany szczególnie przy dzieciach, a że moje co raz bardziej samodzielne to mi na tym zależało. Kabinę zamówiłam radaway z powłoką easy clean, cena startowa coś ok 1,5tys była bez brodzika. Ravaka to u siebie nawet nigdzie nie widziałam ale tu na forum jest dość popularna. Zerknij TUTAJ post #27 jest fajnie o kabinach napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 29.01.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 pumpalunko - dzięki za linka - zaraz się wczytam ps. Ravaka widziałam wczoraj w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Teraz tylko trzeba by mieć u siebie Castoramę. My do najbliższego Obi, Praktikera czy Casto mamy ponad 100km. Na szczęście w lokalnym salonie łazienkowym mieliśmy na tyle znajomości, że nawet z netu nie opłacał o się zamawiać (zakupy w 4 różnych byśmy musieli zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Nie planujemy specjalnych zmiękczaczy do wody więc stwierdziliśmy że nie ryzykujemy z dyszami i panelami prysznicowymi. Wzięliśmy baterię z termostatem ale taką z niższej półki bo na kwadratową kludi nas stać nie było. Termostat jest polecany szczególnie przy dzieciach, a że moje co raz bardziej samodzielne to mi na tym zależało. Kabinę zamówiłam radaway z powłoką easy clean, cena startowa coś ok 1,5tys była bez brodzika. Ravaka to u siebie nawet nigdzie nie widziałam ale tu na forum jest dość popularna. Zerknij TUTAJ post #27 jest fajnie o kabinach napisane ile ta bateria termostatyczna kosztuje..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Chyba już pisałam i nawet pokazywałam - za cały zestaw zapłaciliśmy 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ale to bateria wannowa czy prysznicowa..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Prysznicowa, nawannową mamy paffoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no to zestaw Kludi Zenta, który wpadł mi w oko kosztuje 558zł...zastanawiam się tylko, bo wszędzie przy tych bateriach termostatycznych są blokady przy 38o tzn, że cieplejszej nie można ustawić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Przy tej naszej też jest blokada na 38 stopni ale wstępnie na sucho sprawdzałam . Esiak nasz zestaw to bateria termostatyczna i deszczownica + słuchawka. TAKANajtańsza kludi z termostatem i deszczownicą i to okrągłą kosztowała 1475zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Przy tej naszej też jest blokada na 38 stopni ale wstępnie na sucho sprawdzałam . Esiak nasz zestaw to bateria termostatyczna i deszczownica + słuchawka. TAKA Najtańsza kludi z termostatem i deszczownicą i to okrągłą kosztowała 1475zł :/ to jak sprawdzałaś, to można ustawić wyższa temp..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wysłałam zapytanie no i można przekręcić mocniej niż na 38 Może jestem zbyt ufna ale na razie tylko tak mogę cokolwiek sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 to + to Kludi, daje kwotę 1023zł...ale my nie chcemy deszczownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Esiak, widze, że baterie będziemy mieć te same;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Esiak, widze, że baterie będziemy mieć te same;) no ta linia Kludi jest ciekawa stylistycznie i przystępna cenowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Mój mąż na niewiele rzeczy się upierał ale na deszczownicę się naparł, że nie szło mu przemówić do rozsądku. A jeśli już miała być deszczownica to ja chciałam kwadratową i stąd wyszło takie halo No ale warto było, przynajmniej wygrałam z biało-betonową kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no ta linia Kludi jest ciekawa stylistycznie i przystępna cenowo... Tak, i wygląd odpowiedni i ceny bardzo przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 tylko szukam teraz, czy można przekręcić na cieplejszą temp niż te 38o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Te 38st. to optymalna temperatura, żeby woda była ciepła, ale nie oparzyła. Rozumiem, ze masz większą tolerancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No to my jesteśmy jakieś hardcory bo dla nas 38 nie jest wystarczające, przynajmniej jeśli idzie o siedzenie w wannie. Ja to sobie gorącej dolewam że aż ciało mam czerwone, a cała łazienka na maxa zaparowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts