Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

agalind - ja niestety w przyglądaniu się jestem perfekcjonistką - nie ma ono końca ;) gorzej z podjęciem decyzji :( wczoraj spędziłam chyba 4 godz na ogladaniu armatury łazienkowej, na szczęście mam już swoich faworytów

zastanawiam się tylko nad baterią pod prysznic: z termostatem? ( czy naprawdę mi to potrzebne),a może cały panel prysznicowy?

Dlaczego kabina prysznicowa z hydromasażem firmy np. Durasan kosztuje około 1200zł - czyli w sumie niedrogo, a Ravak Pivot z AntiCalc 1600 bez brodzika. Zestawienie 126p i mercedesa?

Edytowane przez ewanz

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie planujemy specjalnych zmiękczaczy do wody więc stwierdziliśmy że nie ryzykujemy z dyszami i panelami prysznicowymi. Wzięliśmy baterię z termostatem ale taką z niższej półki bo na kwadratową kludi nas stać nie było. Termostat jest polecany szczególnie przy dzieciach, a że moje co raz bardziej samodzielne to mi na tym zależało. Kabinę zamówiłam radaway z powłoką easy clean, cena startowa coś ok 1,5tys była bez brodzika. Ravaka to u siebie nawet nigdzie nie widziałam ale tu na forum jest dość popularna. Zerknij TUTAJ post #27 jest fajnie o kabinach napisane

Nie planujemy specjalnych zmiękczaczy do wody więc stwierdziliśmy że nie ryzykujemy z dyszami i panelami prysznicowymi. Wzięliśmy baterię z termostatem ale taką z niższej półki bo na kwadratową kludi nas stać nie było. Termostat jest polecany szczególnie przy dzieciach, a że moje co raz bardziej samodzielne to mi na tym zależało. Kabinę zamówiłam radaway z powłoką easy clean, cena startowa coś ok 1,5tys była bez brodzika. Ravaka to u siebie nawet nigdzie nie widziałam ale tu na forum jest dość popularna. Zerknij TUTAJ post #27 jest fajnie o kabinach napisane

ile ta bateria termostatyczna kosztuje..?

Przy tej naszej też jest blokada na 38 stopni ale wstępnie na sucho sprawdzałam . Esiak nasz zestaw to bateria termostatyczna i deszczownica + słuchawka. TAKA

Najtańsza kludi z termostatem i deszczownicą i to okrągłą kosztowała 1475zł :/

to jak sprawdzałaś, to można ustawić wyższa temp..?