pumpaluna 03.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 My dopiero w sobotę osuszacz oddaliśmy. Chodziło nam o suche ściany przed malowaniem i niby w dotyku nie było źle a tu jednak tyle wody zeszło. Trochę to kosztowało, ale uważam że inwestycja warta ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A mój mąż twierdzi, ze lepiej, gdy wszystko schnie naturalnie, dlatego tak się grzebiemy z budową. Nam też raz zaciekła ściana przy kominie, mają na sprawdzic własnie obróbkę blacharską. I nieszczęsny balkon trzeba będzie dobrze zaizolowac, bo też przecieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.04.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 pumpaluna - a Wy zimą grzaliście piecem? Jaką macie kotłownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ardea tyle że wy nie mieliście tynków zimą, to robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 pumpaluna - a Wy zimą grzaliście piecem? Jaką macie kotłownię? grzejemy od stycznia czyli w te najgorsze mrozy mieliśmy już co ruszone, mamy piec defro jak ja go nazywam na multiwsad ale palimy na razie tylko pelletem tani nie jest ale czysty i wygodny w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ewanz, na którego stolarza się zdecydowaliście? Jesteś zadowolona ze swoich wykończeniowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.04.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No cóż przyznam się, że zdjęcia mam w telefonie, a to niestety nowy gadżet - dotykowy i nie potrafię się " sparować" z moim komputerem Dlatego fotek brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.04.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Stolarz spoza miasta - ze względów cenowych, ale na razie nie mogę nic powiedzieć o jakości wykonania. Wykończenia trwają niestety zbyt długo i już tracę cierpliwość, ale tak to bywa korzystając z usług " znajomych". Do kilku rzeczy mogłabym się przyczepić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Z moich wycen tylko stolarnia - Zgierz była ciut tańsza. Ja mam poumawianych fachowców, ale oni mają diabelnie napięte terminy i boję się czy nie będą się śpieszyc kosztem jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 My już termin układania paneli i montaż schodów przesunęliśmy. Oby potem nie trzeba było czekać na fachowców za długo. Jedynie drzwi mamy na telefon mieć montowane to się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.04.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 niestety szczególnie od wiosny do jesieni trwa wykończeniowa gorączka, wszyscy maja napięte terminy i biorą po kilka zleceń naraz - co najbardziej mnie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mnie najbardziej martwi dyspozycyjnośc płytkarza, bo nie mam innego na oku, a ten jest świetny, ale już umawiając się z nami na k-g zaznaczył, że może nie dac rady z płytkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć Ewa:) Fajnie że się pokazałaś i że wszystko u Was w porządku. Wiem jak potrafi wyprowadzić z równowagi ślimaczenie prac - dla przypomnienia moja budowa trwa już 3 rok a nie mam nawet dachówki... Teraz już się przyzwyczaiłam i staram się o tym nie myśleć po prostu, chociaż czasami jak czytam jak inni szybko wszytsko robią to mi po prostu smutno:( A co do wykończenia. Wykańczasz tak jak się Tobie podoba i czy to beże czy szarości to już nie ma znaczenia. Ja nigdy nie dorównam forumowym trendom ze względu na kasę i wcale nie jest mi z tym źle. Dzięki forum na pewno zmieniło się trochę moje postrzeganie wnętrz, gdybym tego wszystkiego nie czytała i nie oglądała byłoby pewnie trochę inaczej;) Ale na pewno nie będę sięgać po topowe produkty... I nawet nie ma co się sugerować tym co się czyta w Dziennikach bo to dla innych jest niższą średnią półką - dla mnie bywa przeważnie super standardem I wcale nie jest mi z tym źle:) Nie martw się w końcu wykończeniówka się skończy i będziesz się ze swoich aktualnych smutków śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 z topowych FM mam w holu masto grys - jest cudny a w kuchni affron beige - ten teraz już ie tak bardzo mi się podoba. Teraz będziemy montować kuchnię ( niestety nie białą, choć u innych bardzo mi się podoba) w łazience dolnej są już płytki, ale nie ma armatury, generalnie ciągle coś się dociera na ścianach lub sufitach i to mnie wykańcza. Aha - mamy drzwi wejściowe, które nawet mi się podobają Czyli się zdecydowałaś To przynajmniej my możemy wystawić mu dobre opinie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ewo, nie to ładne co się innym podoba, tylko to co Tobie odpowiada:) Lista Top Trendów to tak z przekory powstała. Czekamy na fotki Chaberka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołego Alleluja! http://www.slonecznydwor.pl/imgk1_/informacje/wielkanoc2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.04.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Powolutku robi się światecznie http://newevolutiondesigns.com/images/freebies/easter-wallpaper-1.jpg Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.04.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) co sądzicie o takim blacie? Nazwa beton ciemny, producent Egger, w dotyku matowy http://www.kuchnie-stoermer.pl/galleries/galleries/big1636__Beton_ciemny.jpg http://img.extradom.pl/spolecznosc/foto/358355/render/foto/resize$600-600-1,text$ewaimarcin lub taki (puntinella ) http://img.extradom.pl/spolecznosc/foto/358345/render/foto/resize$600-600-1,text$ewaimarcin http://img.extradom.pl/spolecznosc/foto/358356/render/foto/resize$600-600-1,text$ewaimarcin poszukuje blatu w odcieniu ciemny grafit i jestem w kropce Oto przymiarka z czarnym blatem http://img.extradom.pl/spolecznosc/foto/358344/render/foto/resize$600-600-1,text$ewaimarcin http://img.extradom.pl/spolecznosc/foto/358353/render/foto/resize$600-600-1,text$ewaimarcin a tu wersja z jasnym blatem w odcieniu szarości, który wprawdzie pasuje do mebli, ale wprowadza zupełnie inny odcień w stosunku do podłogi. Zlew bedzie grafitowy, płyta grzewcza czarna. http://img.extradom.pl/spolecznosc/foto/358354/render/foto/resize$600-600-1,text$ewaimarcin Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.04.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ja nie będę obiektywna bo szczerą miłością pałam do eggerowskiego ciemnego betonu, bierzemy właśnie taki tyle że do białych mebli i na ścianę (chyba że mi się jeszcze coś odmieni); dla mnie on jest rewelacyjny i z opinii klientki mojego stolarza która ma go u siebie jest dość praktyczny dzięki nieregularności "wzoru" a meble są jakiego koloru bo u mnie na każdym zdjęciu inaczej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.04.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) meble sa koloru ciemny zimny brąz, trochę jaśniejsze niż wenge w szaro-beżowe maziajki ( coś w stylu zebrano) najlepiej oddają to zdjęcia, gdzie jest dobrze doświetlone ( 2, 3, 4)pumpaluna, a dotykałaś tego blatu, bo on jest taki tępy w dotyku, no a maziaje to raczej duże nieregularne plamy. Ja niestety nie widziałam go w wiekszym kawałku, stąd nie wiem jak wypadałby w praktyce. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts