Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

A czego się obawiasz? Użytkowania, że będzie niepraktyczny, czy tego, że nie pasuje do mebli?

Moim zdaniem z meblami gra fajnie, laminaty eggerowskie są bardzo wytrzymałe (mam ich panele, mimo że nie z najwyższej półki i ostro eksploatowane - są super).

Jeżeli nie zależy Ci na betonopodobnym blacie to zobacz Lupusa, ja gdybym brała blat laminowany to wyłącznie ich, bo niesamowicie ładne - widziałam na żywo.

Te mebelki kuchenne to już u Was?

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki Aga za Twój głos w sprawie.

Mnie też podoba się bardziej beton, ale teraz wzięłam pod uwage jeszcze jasny blat o nazwie Arkosa sand jasny

EGGER_ZOF231_Eurolight Arkosa sand.jpg

Meble ciagle sie "robią" , stolarz pracuje sam i dzisiaj zawiesił jedną szfkę i okap - masakra. Jutro ciąg dalszy, aż do soboty. Trochę żałuję, ze nie wzięłam innego stolarza , niestety przeważyły względy finansowe :(

Edytowane przez ewanz

Fajnie, ze tak uważacie, choć musze przyznac, ze to najnowsza koncepcja, bo połaczenie z ciepłym odcieniem betonu bardzo mi się podobało, jednak nieregularnosc plam, przypominających niekiedy zacieki lub krople wody rozbite na zakurzonym betonie, które było widać na duzym kawałku blatu troche mnie zniechęciły stąd moje dalsze poszukiwania. Jasny blat wydawał mi się taki oczywisty i "oklepany", więc poczatkowo nie brałam go pod uwage.

dzięki Aga za Twój głos w sprawie.

Mnie też podoba się bardziej beton, ale teraz wzięłam pod uwage jeszcze jasny blat o nazwie Arkosa sand jasny

[ATTACH=CONFIG]110990[/ATTACH]

Meble ciagle sie "robią" , stolarz pracuje sam i dzisiaj zawiesił jedną szfkę i okap - masakra. Jutro ciąg dalszy, aż do soboty. Trochę żałuję, ze nie wzięłam innego stolarza , niestety przeważyły względy finansowe :(

Zdecydowanie ten blat najlepiej pasuje. Nawiązuje do innych elementów (podłoga, ściany). No i nie ma maziajów;)

No właśnie co się dzieje, że Pumpaluna wcale nie zagląda?

Ona wybrała białe meble, więc mazajowaty ciemny beton będzie ok.

Nie chcę Cię namawiać na pokazywanie, bo sama pewnie nie wszystko pokażę na FM, ale powiem, że jesteśmy ciekawi jak teraz prezentuje się Chaberek... Sądzę, że przeprowadzka na Euro bardzo realna:)

niestety musze Was rozczarować - przeprowadzka nie prędko - dopiero na jesień - mam nadzieje, że nie później.

w środku nie ma jeszcze wielu wykończeń.

Co do zdjęć - to już myslałam o utworzeniu prywatnej galerii dostepnej tylko dla moich znajomych forumowiczów :) Nie wiem tylko, na jakim portalu jest taka funkcja.