Ardea 07.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 A czego się obawiasz? Użytkowania, że będzie niepraktyczny, czy tego, że nie pasuje do mebli? Moim zdaniem z meblami gra fajnie, laminaty eggerowskie są bardzo wytrzymałe (mam ich panele, mimo że nie z najwyższej półki i ostro eksploatowane - są super).Jeżeli nie zależy Ci na betonopodobnym blacie to zobacz Lupusa, ja gdybym brała blat laminowany to wyłącznie ich, bo niesamowicie ładne - widziałam na żywo. Te mebelki kuchenne to już u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.04.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Tak, meble u nas początkowo bardzo chciałam ten beton ciemny, ale jak zobaczyłam te plamiste maziaje na dużym kawałku tylko w jasnym odcieniu to zwątpiłam i zaczęłam mysleć o tym ciemnym pieprzufirmy Lupus nie znam - zaraz ich wygooglam ( tylko moj stolarz nie ma ich w ofercie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.04.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dzieki Esiak - na wzajem To jajo bardzo oryginalne - smocze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.04.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Lupus ma bardzo ciekawą ofertę, ale chyba niedostępna w okolicach Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.04.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wszystkim zaprzyjaźnionym forumowiczom oraz tym, którzy być może zajrzą do mojego dzienniczka życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych! I niech nasze budowanie dobiegnie szczęśliwie do końca http://digilander.libero.it/piccolastellaincielo/cartoline/frabuonapasqua.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie wiem czy zdecydowałaś już sie na blat, ale wydaje mi się, że ten ciemny beton gra z meblami i to bardzo. Ten drugi (puntinella) taki bardzo zachowawczy. Swoją droga jak to możliwe, że meble już stoją a żadnych fotek nie ma w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.04.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) dzięki Aga za Twój głos w sprawie. Mnie też podoba się bardziej beton, ale teraz wzięłam pod uwage jeszcze jasny blat o nazwie Arkosa sand jasny Meble ciagle sie "robią" , stolarz pracuje sam i dzisiaj zawiesił jedną szfkę i okap - masakra. Jutro ciąg dalszy, aż do soboty. Trochę żałuję, ze nie wzięłam innego stolarza , niestety przeważyły względy finansowe Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja właśnie przeżywam dylematy stolarskie;) Blat wybrałabym bez zastanowienia ten Arkosa, rewelacyjnie pasuje do tła, czyli płytek na podłodze i barwy ścian i jakoś po prostu mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.04.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 zgadza się - pasuje do innych powierzchni zarówno poziomych jak i pionowych mnie tez się podoba jutro będe dostawiać próbkę w swietle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ten ostatni jest super!! Do mebli i tej niewielkiej reszty która nam ujawniłas pasuje świetnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.04.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Fajnie, ze tak uważacie, choć musze przyznac, ze to najnowsza koncepcja, bo połaczenie z ciepłym odcieniem betonu bardzo mi się podobało, jednak nieregularnosc plam, przypominających niekiedy zacieki lub krople wody rozbite na zakurzonym betonie, które było widać na duzym kawałku blatu troche mnie zniechęciły stąd moje dalsze poszukiwania. Jasny blat wydawał mi się taki oczywisty i "oklepany", więc poczatkowo nie brałam go pod uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Czasami oczywiste jest najlepsze i paradoksalnie przez swą oczywistość jest zaskakujące;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Lepiej bym tego nigdy nie powiedziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.04.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dzięki Aga za Twój głos w sprawie. Mnie też podoba się bardziej beton, ale teraz wzięłam pod uwage jeszcze jasny blat o nazwie Arkosa sand jasny [ATTACH=CONFIG]110990[/ATTACH] Meble ciagle sie "robią" , stolarz pracuje sam i dzisiaj zawiesił jedną szfkę i okap - masakra. Jutro ciąg dalszy, aż do soboty. Trochę żałuję, ze nie wzięłam innego stolarza , niestety przeważyły względy finansowe Zdecydowanie ten blat najlepiej pasuje. Nawiązuje do innych elementów (podłoga, ściany). No i nie ma maziajów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.04.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Czasami oczywiste jest najlepsze i paradoksalnie przez swą oczywistość jest zaskakujące;) Oj, tak. Święte słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.04.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 cieszę sie, że sie wypowiedziałyście w temacie blatu i dzięki Wam zamówiłam jasny blat. Ciekawe jak bedzie wyglądał w realu. Ciemny beton będziemy podglądać ( mam nadzieję ) u pumpaluny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.04.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dzisiaj stolarz zawiesił trzy szafki ( ale bez frontów) , jutro kolejne dwie, w sobotę blat, zlew. Pozostaje jeszcze cokół, regulacja i na pewno jeszcze cos, o czym teraz nie pomyslałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No właśnie co się dzieje, że Pumpaluna wcale nie zagląda? Ona wybrała białe meble, więc mazajowaty ciemny beton będzie ok. Nie chcę Cię namawiać na pokazywanie, bo sama pewnie nie wszystko pokażę na FM, ale powiem, że jesteśmy ciekawi jak teraz prezentuje się Chaberek... Sądzę, że przeprowadzka na Euro bardzo realna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.04.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 niestety musze Was rozczarować - przeprowadzka nie prędko - dopiero na jesień - mam nadzieje, że nie później. w środku nie ma jeszcze wielu wykończeń. Co do zdjęć - to już myslałam o utworzeniu prywatnej galerii dostepnej tylko dla moich znajomych forumowiczów Nie wiem tylko, na jakim portalu jest taka funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts