Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zainstalowałam juz picasse - o rany - nawet nie wiedziałam, że mam tyle zdjeć na kompie ;)

jeszcze nie bardzo kumam jak by funkcjonowało udostepnianie zdjęc, musze to wieczorem przećwiczyc.

Montaz kuchni przebiega powoli. Przede mna jeszcze wybór uchytów - przeglądałam już foldery i internet - i jakoś nie mam stałych typów.

Uchyty to jednak nic w porównaniu z brakiem koncepcji na stół - barek w jadalni :(

Edytowane przez ewanz

Myślałąm że cała kuchnia tzn wszystkie szafki będą ciemne a tu taka niespodzianka;)

Wiesz, trochę byłam zdziwiona że zostawiasz to małe okienko a teraz się okazuje że fajne Ci światło daje na roboczą część blatu...

A co do stołu/barku masz może jakiś który chociaz trochę Ci sie podoba?? Pokaż to może coś wymyślimy:)

ps. chociaz ja uczciwie ostrzegam że polotu wnętrzarskiego to nie mam;)

Ewa, wchodzisz na picassie do danego albumu, który chcesz udostępnić (przez stronę www) klikasz z prawej strony przycisk "udostępnianie"

otworzy się kolejna strona, gdzie będzie pole "Do:" w którym wpisujesz adresy email osób, które mają mieć dostęp do albumu... po wpisaniu wszystkich adresów mail, klikasz przycisk "Udostępnij przez e-mail"...

i to wszystko, osoby których adresy dodałaś dostaną wiadomość z linkiem do albumu...

Lukarna - na fotkach z próbkami blatu był front lakierowany, więc sądziłam, ze się domysliłyście, że takie będą górne szafki ;) Okienko doświetla - to fakt i to jego jedyna praktyczna zaleta.

Esiak - wielkie dzięki - później spróbuję, bo teraz musze podjechać na szybko do sklepu po ciasto :D

Kuchnia prześliczna:) żadne tłumaczenia się nie są potrzebne;) Może nie do końca umiem doradzać, ale wiem co mi się podoba;) Jest praktycznie - ciemny, elegancki dół i jasna, nowoczesna góra. Wiszące szafki w połysku ładnie odbijają światło i rozświetlają kuchnię. Ktoś tu mówił, że nie umie projektować;) REWELACJA.

Ardea - namiary tak, ale czy polecam, to powiem jak skończy kuchnię i będę widziała, ze wszystko jest ładnie spasowane. Jedno jest pewne - gość pracuje sam i montaz bardzo rozciąga się w czasie, co absorbuje równiez mój czas.

Barek raczej jak dół szafek - nie mam żadnej fajnej koncepcji