Esiak 12.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Co do zdjęć - to już myslałam o utworzeniu prywatnej galerii dostepnej tylko dla moich znajomych forumowiczów Nie wiem tylko, na jakim portalu jest taka funkcja. na zdjęciach google... tworzysz tam galerie i udostępniasz ją tylko osobom, które zaprosisz poprzez maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.04.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dzięki Esiak - jak zwykle jesteś niezastapiony w sprawach technicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) zainstalowałam juz picasse - o rany - nawet nie wiedziałam, że mam tyle zdjeć na kompie jeszcze nie bardzo kumam jak by funkcjonowało udostepnianie zdjęc, musze to wieczorem przećwiczyc. Montaz kuchni przebiega powoli. Przede mna jeszcze wybór uchytów - przeglądałam już foldery i internet - i jakoś nie mam stałych typów. Uchyty to jednak nic w porównaniu z brakiem koncepcji na stół - barek w jadalni Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Myślałąm że cała kuchnia tzn wszystkie szafki będą ciemne a tu taka niespodzianka;) Wiesz, trochę byłam zdziwiona że zostawiasz to małe okienko a teraz się okazuje że fajne Ci światło daje na roboczą część blatu...A co do stołu/barku masz może jakiś który chociaz trochę Ci sie podoba?? Pokaż to może coś wymyślimy:) ps. chociaz ja uczciwie ostrzegam że polotu wnętrzarskiego to nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.04.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ewa, wchodzisz na picassie do danego albumu, który chcesz udostępnić (przez stronę www) klikasz z prawej strony przycisk "udostępnianie"otworzy się kolejna strona, gdzie będzie pole "Do:" w którym wpisujesz adresy email osób, które mają mieć dostęp do albumu... po wpisaniu wszystkich adresów mail, klikasz przycisk "Udostępnij przez e-mail"...i to wszystko, osoby których adresy dodałaś dostaną wiadomość z linkiem do albumu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Lukarna - na fotkach z próbkami blatu był front lakierowany, więc sądziłam, ze się domysliłyście, że takie będą górne szafki Okienko doświetla - to fakt i to jego jedyna praktyczna zaleta. Esiak - wielkie dzięki - później spróbuję, bo teraz musze podjechać na szybko do sklepu po ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 O właśnie to jest chyba dobry pomysł... Bo kurcze te dziecki moje tak pokazuję, Wam chcę pokazac a potem cały swiat je może oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dobra - założyłam konto na picassie, tylko nie wiem, czy działa jak powinnoTroche się motałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) miejsce, gdzie miałby stanąć barek: długośc ściany 2m, szerokośc, którą mam do dyspozycji to ok 1,2mbarek wyglądałby jak na zalączonym zdjęciu. ewentualnie pozostaje blat np z Ikea na prostych aluminiowych nogach Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.04.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Kuchnia prześliczna:) żadne tłumaczenia się nie są potrzebne;) Może nie do końca umiem doradzać, ale wiem co mi się podoba;) Jest praktycznie - ciemny, elegancki dół i jasna, nowoczesna góra. Wiszące szafki w połysku ładnie odbijają światło i rozświetlają kuchnię. Ktoś tu mówił, że nie umie projektować REWELACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 dzięki Ardea, Ty to umiesz nawet przeciętne rzeczy pieknie ubrać w słowa A na blat, to dzięki Waszym opiniom się zdecydowałam, dlatego dość zgrabnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 A z jakiego materiału chcesz barek? Jak dół czy jak góra mebli? Jakiej wielkości przewidujesz ten barek, pewnie czteroosobowy? Pokazałam mężowi Twój kawałek kuchni i też się zachwycił, jest szansa dostać namiary na wykonawcę? Polecasz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ardea - namiary tak, ale czy polecam, to powiem jak skończy kuchnię i będę widziała, ze wszystko jest ładnie spasowane. Jedno jest pewne - gość pracuje sam i montaz bardzo rozciąga się w czasie, co absorbuje równiez mój czas. Barek raczej jak dół szafek - nie mam żadnej fajnej koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.04.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ewa, widziałaś mój poradnik...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Te barki, które wstawiłaś, podobne do siebie, nie możesz po prostu zrobić takiego? W Ikea nie kupisz chyba idealnie dobranej do swoich mebli płyty. Ten na pierwszej fotce wydaje się w miarę duży a zgrabny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Esiak - widziałam i chyba wszystko tak zrobiłam, bo własnie sprawdziłam i album w sieci jest dostepny Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Esiak - widziałam i chyba wszystko tak zrobiłam no to dane osoby powinny dostać maila z linkiem do udostępnionej galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.04.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 no to galeria jest! barek będzie wygladał tak jak na ostanim zdjęciu w poście o barkach - jak w barze może lepiej prostokatny stolik dosunięty do ściany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Idę do Dziennika przyjrzeć się raz jeszcze \twojej kuchni bo nie umiem sobie wyobrazić gdzie i jak ten barek bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Poddaję się.Jak ma by ten barek zamontowany: połączony jakoś z szafkami czy osobno?? I w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts