Ardea 15.04.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Dziękuję bardzo:) Ja tylko lokalnie szukałam, poza miastem to tylko te większe stolarnie i bardziej znane studia. Lokalnie znam chyba wszystkich, naliczyłam 8:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 15.04.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ja nie szukałam, został mi polecony ( przez wykonczeniowca co prawda, więc nie wiem czy to się liczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.04.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witaj ewanz, gratuluję postępów. Czy byłabyś zainteresowana bardzo dobrym peletem w dobrej cenie? Z własnego doświadczenia wiem, że ekogroszkiem palić już nie będę No chyba że względy finansowe zadecydują inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.04.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ewa ja się deklarowałam z podpowiedzią a potem nic mądrego nie powiedziałam;) ale widzisz dziewczyny czuwają I zupełnie się z nimi zgadzam: jeżeli podoba Ci się koncepcja barku to się nie zastanawiaj - przy oknie będzie się fajnie tam siedziało... I ja zrobiłabym taki z płyty od podłogi do podłogi bez nóg - nie wiem czy się jasno wyraziłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja bym przekalkulowała gdzie na co dzień będziecie jeść, jeśli w kuchni to byłabym za stołem. Ja lubię przebywać w kuchni i czasami chwilę tam posiedzę a i dzieciakom przy stole wygodniej się najeść niż na wysokie stołki wdrapywać (sorki ale nie pamiętam w jakim wieku masz pociechy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Córeczki Ewanz w wieku, w którym siedzenie na wysokich stołkach jest frajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.04.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Oj, to prawda Udaja wtedy, że są dorosłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nie no, mój syn też uwielbia się na stołek barowy wspinać ale mnie to przyprawia o palpitację serca za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ewanz, lokalnie kupowałaś płytki Paradyża? Nie wiem czy brać z Brzezińskiej, czy ruszać bezpośrednio na Tomaszów, a może z netu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ewanz, lokalnie kupowałaś płytki Paradyża? Nie wiem czy brać z Brzezińskiej, czy ruszać bezpośrednio na Tomaszów, a może z netu...? U nas najtaniej było zamówić przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 19.04.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ej ja się tak nie bawię! Zaglądałam do Twojego dziennika i zaglądałam, a tam zero wpisów to sobie myślałam, że ostro zapracowana nie masz czasu na wpisy a tu taki numer - przeniosła się do komentarzy. I to w dodatku bez ostrzeżenia! Nieładnie Po tonie Twoich ostatnich wpisów (tak, tak nadrobiłam już cały wątek) wnoszę, że masz podobny stan ducha jak mój mąż ostatnimi czasy. Uszy do góry i do przodu! Mogę zobaczyć Twoją kuchnię?? Ja w sobotę dogrywam ostatnie szczegóły mojej kuchni i ruszamy z jej produkcją. Ściskam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.04.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Czesć Ewuś miło , że mnie odwiedziłaś Ja też do Ciebie zajrzałam i .... serdecznie gratuluję zmian, które zaszły w Twoim życiu ( budowlane dopiero na drugim miejscu! ) U mnie dopiero dzisiaj wieczorem zakończył się montaz kuchni, ale brak jeszcze uchwytów - żałuję, że od razu się nie zdecydowałam na krawędziowe Niestety niezabudowana lodówka psuje efekt, ale jakośbędę musiała to znieśc Pozdrawiam serdecznie Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 20.04.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Zlew to Teka? Jeśli tak to będę mieć taki sam a lodówkę z pełną premedytacja mam niezabudowaną. Jak dla mnie zabudowa lodówki to zbytek łaski. Zazdroszczę skończonej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 20.04.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Aaa i dziękuję za gratulację. Dzidzia to dopiero potrafi wywrócić życie do góry nogami. Przy niej budowa to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.04.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dobrze poznałaś, zlew to Teka co do lodówki - urządzając po raz drugi, na pewno bym zrobiła zabudowana, niestety pewnych decyzji nie da się cofnąc A dzidzia, mimo że daje popalic, to jest najcudowniejszym darem dla rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.04.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Cześć Ewa:)Gratuluję kuchni skończonej:) A jak decyzja co do barku??Jaki będzie i jak zamontowany?? I gdzie ta Twoja kuchnia?? Miłej i pogodnej soboty bo u nas leje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Całkowicie usunęłaś dziennik czy da się gdzieś go zapisać na pamiątkę tylko dla siebie? Coraz częściej noszę się z takim samym zamiarem, ale na razie mi szkoda dzienniczka... Gratuluję ukończenia najważniejszego pomieszczenia domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.04.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Lukarna, Ty to masz chyba zapchaną skrzynkę. Weż lepiej posprzataj przy sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.04.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ardea, kuchnia nie jest w pełni ukończona, nie jest zamontowany zlew i kran oraz brak jest uchwytów, a one stanowią o końcowym wygladzie. A dziennik - gdzieś tam dryfuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.04.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ewa no totalnie miałam zapchaną A ja się dziwię że mi zachwalany ekspert muratora nie odpisuje i czekam na odpowiedź i mogłąbym sobie czekać Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts