pumpaluna 21.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja się wczoraj złapałam na miniaturkę, ale już nie zdążyłam nic napisać. Rozumiem doskonale decyzję dziennikową, mam jednak nadzieję że stąd nie uciekniesz. Przecież musisz beton obejrzeć Po Twoich wpisach odnośnie tempa pana od montażu kuchni aż dzisiaj mojego zapytałam ile dni będzie mu trzeba na zamontowanie naszej, a on mocno się zdziwił że o dni pytam bo mówi że uwinie się w jeden dzień. Gorzej ze schodziarzem, jemu 3 dni potrzeba. Na kiedy przewidujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.04.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Pumpaluna, u nas przeprowadzka dopiero na jesień a montarz przebiegał tak jak pisałam jak wygląda kuchnia na chwilę obecną zaraz zobaczysz (tylko odbierz priv ) Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Co już w ogóle macie zrobione na gotowo? Malujecie sami czy wejdzie ekipa? My w sumie mamy jeszcze klatkę schodową pomalować na kolor i wiatrołap od zera, ale to po wyjściu montażystów. Jutro jeszcze lecimy drugą warstwą koloru łazienki, tapetujemy i sprzątanie zaczynamy, żeby chociaż część gratów od poniedziałku móc wywozić. Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 21.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 A właściwie to czemu usunęłaś dziennik, czy też zaniechałaś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 pumpaluna - poza gresem w holu i wiatrołapie, płytkami w dolnej łazience oraz kuchnią nie mamy innych wykończeń ewerolka - co do dziennika, to miał to być tylko dziennik budowy - przecież nigdy nie wiadomo, kto będzie ogladał zdjęcia wnetrza Twojego domu... realizacja wykończeniówki wywołuje bardzo dużo emocji, a ja nie jestem przecież architektem wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 A pomysł na górną łazienkę masz? Pamiętam, że myślałaś w którejś łazience o tubądzinie ale nie kojarzę na czym stanęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.04.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 górna łazienka na razie bez pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.04.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ewanz, widzę, ze dziennik zniknął i w sumie rozumiem, ze nie chcesz pokazywać gotowych wnętrz. Widziałam w sobotę mini fotkę kuchni. Będzie super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja też nie pokażę wnętrz szerszej publiczności;) ale z innego powodu, bo to czy komuś innemu się podoba guzik mnie obchodzi, ale nie wszystkich, nawet wirtualnie, chciałabym zaprosić do domu. Póki co trwa budowa i dziennik funkcjonuje normalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.04.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ardea, no co Ty, nie chcesz mieć w domu wirtualnych pielgrzymek? Wirtualni goście nawet do szafek potrafią zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ardea, no co Ty, nie chcesz mieć w domu wirtualnych pielgrzymek? Wirtualni goście nawet do szafek potrafią zaglądać I papier toaletowy przy misce wc skrytykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ewa powiem tak - mój stolarz ma chyba turbodoładowanie bo zaczynając pracę po 10tej bilans na godz 17 był bardzo zadowalający. Zostało podłączenie sprzętów, założenie 1 frontu i blat na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.04.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ja to chyba nie mam szczęścia do wykonawców trudno, jakoś to już przebolałam a co do dzienników, to żałuję, że nie ma fukcji " dostęp ograniczony" no i cieszę sie, ze podoba się Wam moja kuchnia, bo to znaczy, ze dokonałam właściwego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Najbardziej to ona ma się TOBIE i Twojej rodzinie podobać, a reszcie "kij w oko". Ja już wiem, że moi znajomi i rodzina w większości mocno skrytykują nasz wybór bo dół jest nowoczesny (góra już nie bo dzieci by mi się zapłakały) i na dodatek nikt nie podziela mojego nowego zamiłowania do minimalizmu (mam dość durnostojek i każdego wykorzystywanego centymetra w obecnym maleńkim mieszkaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.04.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 pumpaluna, mnie się podoba ale jesli ktoś jeszcze uważa, ze jest ok, to mnie to cieszy co do rezygnacji z otwartych półek np. w kuchni, to już teraz zastanawiam się, gdzie będe trzymała jakze niezbędne solniczke i pieprzniczke - dla mnie powinny być zawsze pod ręką, teraz mam w kuchni relingi, w nowym domu nie planowałam ich, chyba że sa jakieś montowane do spodu szafek wiszących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja też teraz mam relingi, na ręczniki papierowe, doniczki z ziołami i parę przypraw, nawet je lubię, ale spróbuję w nowej kuchni bez nich. Mnie i mojemu mężowi Wasza kuchnia bardzo się podoba:) Wygląda elegancko, ale nie "sztywno" i sprawia wrazenie wygodnej, praktycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 My mieliśmy wszystko na wierzchu i już serdecznie tego mam dość, w nowym postaram się pochować i wszystko potrzebne wrzucę do szafek i będę wyciągała przy gotowaniu. Papier jednak stanie na blacie. Jedyna rzecz która mi się w nowej kuchni nie podoba to miejsce za zlewem, tam w kącie dość dużo wyjdzie wolnego miejsca a ja nie będę miała ochoty nic za zlewem postawić i to trochę taka zmarnowana przestrzeń będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Pumpaluna, nie będzie zawsze coś do przestygnięcia można tam odstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.04.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ewentualnie jakieś zioła w odpowiednich doniczkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ardea średnio poręcznie będzie bo przecież tam idzie dość wysoka bateria chociaż jak pooglądałam google to wszystkie narożne mają taki spory kawałek z tyłu zostawiony. ALe nic to, ten kawałek zrekompensuje mi cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts