Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy to do mnie pytanie, ale znam odpowiedź to mówię;) Można zamontować kiedy się chce i nie zajmuje dużo miejsca, taka mała buteleczka, da się pogodzić z sortownikiem, bo sortownik nie jest na cała szafkę.

Do ciebie też, bo sie o zlewach rozpisałyście i mi sie przypomniało. Dziękuję za odpowiedź.

ja też mam dozownik, w następnym tygodniu po zakupie zobaczyłam, ze przepłaciłam za niego ponad 40zł :(

a jakie macie opinie o rozrabniaczu? Czy przy własnej oczyszczalni warto zainwestować w takie urządzenie ( niestety, do tanich nie należy)

zastanawiam się, co będe robiła z niezjedzonymi zupkami, które dotychczas wylewałam do wc :( ( sorry, za taki mało przyjemny temat)

Ja się zastanawiałam nad rozdrabniaczem, ale opinie były tak sprzeczne że odpuściłam. W sumie jak człowiek ma kasę to i kiedyś to dokupi. My mamy kanalizację miejską więc jakieś takie zupki mogę spuszczać z falami sedesu, a Tobie to chyba dojadanie po dzieciach by tylko zostawało. Może popytaj w temacie kuchennym czy ludzie są zadowoleni? Pamiętam, że "czego byście ponownie nie zrobili w swoim domu" było zarówno tylu przeciwników co i zwolenników

ps:

a pocztę wewn. to Ty czasami sprawdzasz ;)

Mam ten sam problem - zakładać czy nie. Mam doprowadzony prąd i szafkę zaprojektowaną tak, żeby się młynek zmieścił, ale ciągle nie wiem... Najbardziej zniechęca mnie zapach wydobywający się z rozdrabniaczy. Moja przyjaciółka ma taki za ok.2tys. mieli nawet kości, po każdym użyciu jest wszystko spłukiwane, a i tak jej gosposia mówiła, że zdarza się nieświeży zapach:sick: