Ardea 23.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Pumpaluna, nie zrozumiałam, a teraz już wiem. Ja mam zlew narożny i mam to miejsce - a tam stoją pojemniki z dozownikami na mydło i płyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ja mam dozownik do płynu montowany w zlew, tam sobie kupię najwyżej w ikei czy LM stojące cuś na zmywak i mydło do rąk albo faktycznie jakieś doniczki z ziółkami na stojaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No ja też będę miała montowany w zlewie, ale w blokowym nie mam i fajnie wykorzystuje to miejsce za narożnym zlewem, w nowym domu zlew będzie nienarożny:) zresztą już go mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Można dozownik do płynu zamontować w zlewie kiedyś? Nie wiem czy go chcę, ale też nie wiem czy go nie chcę Duzo miejsca pod zlewem zabiera, bo chcę kosze do sortowania smieci i nie wiem czy można to wszystko pogodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem czy to do mnie pytanie, ale znam odpowiedź to mówię Można zamontować kiedy się chce i nie zajmuje dużo miejsca, taka mała buteleczka, da się pogodzić z sortownikiem, bo sortownik nie jest na cała szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Przypomniało mi się sprawdź ile otworów można wybić w Twoim zlewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem czy to do mnie pytanie, ale znam odpowiedź to mówię Można zamontować kiedy się chce i nie zajmuje dużo miejsca, taka mała buteleczka, da się pogodzić z sortownikiem, bo sortownik nie jest na cała szafkę. Do ciebie też, bo sie o zlewach rozpisałyście i mi sie przypomniało. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 U mnie w zlewie można zrobić 2 dziurki, dozownik kosztował grosze (nie jest to oryginał franke tylko mac alpine)http://www.tanialazienka.com/image_func.php?img=gfx/c96f363d91bc16dc7387a54b3f879c33.jpg&maxwidth=220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja dozownik dostałam w promocji razem ze zlewozmywakiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 24.04.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ja też mam dozownik, w następnym tygodniu po zakupie zobaczyłam, ze przepłaciłam za niego ponad 40zł a jakie macie opinie o rozrabniaczu? Czy przy własnej oczyszczalni warto zainwestować w takie urządzenie ( niestety, do tanich nie należy) zastanawiam się, co będe robiła z niezjedzonymi zupkami, które dotychczas wylewałam do wc ( sorry, za taki mało przyjemny temat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja się zastanawiałam nad rozdrabniaczem, ale opinie były tak sprzeczne że odpuściłam. W sumie jak człowiek ma kasę to i kiedyś to dokupi. My mamy kanalizację miejską więc jakieś takie zupki mogę spuszczać z falami sedesu, a Tobie to chyba dojadanie po dzieciach by tylko zostawało. Może popytaj w temacie kuchennym czy ludzie są zadowoleni? Pamiętam, że "czego byście ponownie nie zrobili w swoim domu" było zarówno tylu przeciwników co i zwolenników ps: a pocztę wewn. to Ty czasami sprawdzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mam ten sam problem - zakładać czy nie. Mam doprowadzony prąd i szafkę zaprojektowaną tak, żeby się młynek zmieścił, ale ciągle nie wiem... Najbardziej zniechęca mnie zapach wydobywający się z rozdrabniaczy. Moja przyjaciółka ma taki za ok.2tys. mieli nawet kości, po każdym użyciu jest wszystko spłukiwane, a i tak jej gosposia mówiła, że zdarza się nieświeży zapach:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Młynek to jakby 1 os. więcej - do wyliczenia wydajności oczyszczalni, ale też daje dużo bakteryjek poprawiających jej funkcjonowanie. Mnie nie bardzo widzi się latanie ze zlewkami przez salon do wc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 24.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 fuj, to niefajnie z tym smrodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja nie planuję ale czytałam że wystarczy raz na jakis czas skórki od cytrusów zmielić i podobno nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mnie nie bardzo widzi się latanie ze zlewkami przez salon do wc:( i tu znalazłam kolejny plus kuchni zamkniętej na salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 i tu znalazłam kolejny plus kuchni zamkniętej na salon Moja kuchnia też zamknięta na salon, ale salon to open space, czyli także trakt komunikacyjny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 24.04.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 o jakiej mocy młynek zamierzacie wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja na razie młynek odpuszczam, kupię gdy uznam, że musowo jest mi niezbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ardea ja mam najpierw kibelek, potem kuchnię i dopiero później salon - zaleta domu wagonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts