Ardea 31.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pewnie masz rację Aga, tylko ja jestem zafiksowana na ogrodzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ty jesteś rozgrzeszona;) Ten grafit, który pokazała Ewa u mnie jest czarny a brąz przypomina cegłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No bo o cokół chodziło a o ogrodzenie, że mąż nie chce kształtek/pustaków takich jak u Ardei i u mnie tylko też klinkier. Ja to w ogóle myślę że pierwsza fota dot. cokołu a druga ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.05.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej dziewczyny, fajnie, ze napisałyście Kolory dotycza jak najbardziej ogrodzenia, bo podmurówka bedzie z tynku mineralnego w kolorze szarym. Kolor ciemnej cegły faktycznie jest czarny, nazywa się Carbon i boję się, że będzie zbyt przytłaczający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja dopasowałabym cokół do koloru okien i drzwi. O ile dobrze widzę jest to zloty dąb.Osobiście mam cokół w kolorze dachu, ale mam też analogiczne obróbki blacharskie na kominie i parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.05.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) może ta fotka będzie trochę większa: http://www.crh-klinkier.pl/gfx/oferta/cegly/big/Wega-N.jpg Wega N http://www.crh-klinkier.pl/gfx/oferta/cegly/big/Orion-N.jpg Orion i znów Orion i Wega http://www.rolmexbud.home.pl/crh/alfa/alfa-2.jpg CRH Alfa Do cegieł dałabym czarną fugę Nowy kandydat - Stratus: Stratus Stratus na wystawce (sporo jaśniejszy niz na ogodzeniu powyżej) Silesia Wienerberger Leipzig ale porobiłam colage oby tylko pomogły Pumpaluna - w skrzynce juz troche posprzątałam Podbitka to bryza - złoty dąb Edytowane 23 Czerwca 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.05.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witaj AGP u mnie wszystkie obróbki blacharskie są w szarości, parapety tez a komin z czarnej cegły klinkierowej, szary tynk mineralny na cokół juz zamówiony, jutro zostanie połozony. Teraz martwi mnie ogrodzenie frontowe - fotografuję na składzie cegły klinkierowe, nastepnie staję przed domem i przyglądam się zdjęciu na tle domu, ale niewiele mi tona razie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No to namieszałam:oops: Jeszcze raz obejrzałam zdjęcia i chyba najlepiej pasuje mi klinkier po lewej stronie na drugim zdjeciu (obok cegły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A no to nie załapałam. Byłam pewna że tak wstawiłaś te kolory żeby cokół spasować z czego planujesz schody i co dajesz na tarasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.05.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 schody i taras mają być z kostki - chyba wezmę Semmelrocka z posypką, ale to jeszcze nie jest postanowione. Zdjęcia mam w komórce, tylko bluetooh mi się przyblokował i nie mogę nic przesłać na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Na razie wszystko wychodzi idealnie, wiec na pewno z klinkierem też sobie poradzisz:) A na cokół tynk mineralny, nie mozaikowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.05.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A co będzie na tym ogrodzeniu. Mam na myśli jakie drewno - kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Moje ogrodzenie już gotowe, jak chcesz możesz podjechać i zobaczyć, bo fotki dopiero w niedzielę wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.05.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ardea, nie wiem jak to robisz, ale tak wdziecznie ujmujesz mysli w słowa, że od razu się miło na sercu robi dziękuję za zaproszenie, na pewno skorzystam, niech się tylko gospodarze ogrodzeniem nacieszą właśnie wróciłam z działki i jestem skonana, bo odkurzalam podłogi - w salonie mam juz gres woodentic - kurzu, pisaku i wszelakiego brudu było całe mnóstwo - potem przejechałam się po holu no i powiem, że trochę tych metrów do sprzątania bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.05.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) AGP - u mnie będą metalowe przęsła - czyli kolor czarno-szary tynk na cokół oczywiście mozaikowy, a nie mineralny Edytowane 31 Maja 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Chyba powinnaś się cieszyć, że nie wzięłaś ogrodzenia drewbet, u mnie już mają obsuwę a będzie jeszcze dłuższa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.06.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) ogrodzenie z kształtek - bardzo mi się podoba http://www.semmelrock.pl/semmelrock/export/sites/polen/_data/products/headerImage/sonnblick/semmelrock_ogrodzenia_sonnblick_4a_640x380.jpg_1945636468.jpg http://www.semmelrock.pl/semmelrock/export/sites/polen/_data/products/headerImage/sonnblick/semmelrock_ogrodzenia_sonnblick_6_640x380.jpg_1945636468.jpg Edytowane 3 Czerwca 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Ja na Drewbet czekałam 6msc. (sprawdziłam w papierach), ale nam się nie paliło, bo lubimy zamawiać z dużym wyprzedzeniem. Masz klinkier na kominie to ten z ogrodzenia będzie pasował. (ja mam już blachę na kominie). Kolor mnie się podoba każdy poza tym beżowawym, za mdło, reszta pasuje:) Bardzo podobają mi się Wasze drzwi, jeśli się sprawdzą to kiedyś wymienię swoje na śliczne drewniane:) Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.06.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ojej, Ardea, to się normalnie podłamałam Nam w piątek powiedzieli, że już lada moment będzie (do 3tyg) także mam nadzieję że to nie będzie dłużej bo my już mieszkamy i nie mam ochoty na jakieś zbłąkane psy czy dusze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ha, a nam jak byliśmy u dystrybutora drewbetu to mówili o terminie 2-3 tygodniowym....i jak im tu wierzyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts