Ardea 08.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Już na etapie fundamentów Wasz domek wydaje się duży:) Ile ostatecznie będzie miał metrów? Czytałam Twoje posty "na oknach" i widzę, że nie tylko nazwę domku mamy podobną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 09.05.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) A mąż nie lubi pomajsterkować przy aucie? Nie myślał o kanale w garażu? Nie, mąż nie majsterkuje przy samochodzie - nie ma nawet takiej potrzeby, a schodki mogą być nawet trzy ... Edytowane 9 Maja 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 09.05.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dom razem z garażem dwustanowiskowym ma 206m2. Dzisiaj ekipa zaczęła stawiać ściany parteru - noooo, zrobiło to na nas wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 09.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Kurczę, zazdroszczę postępów. W jeden dzień tyle wymurowali czy zaczęli już wczoraj?Dziewczyny się pewnie cieszą na myśl o nowych pokojach:) Edytowane 9 Maja 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Bez względu na to kiedy zaczęli, efekty są i jest pięknie, coraz więcej Chaberka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.05.2011 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 to jest efekt pracy jednego dnia - ale ekipa jest duża i pracują pełną parą od 6 rano; jutro przerwa i w środę będą kontynuować; a na myśl o nowych pokojach cieszymy się wszyscy, na najbardziej to chyba ja z mężem - nie możemy doczekać się choćby SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.05.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Jestem naprawdę pod ogromym wrażeniem może nie ich pracy, ponieważ na tym się nie znam, ale przede wszystkim zgrania, logistyki itd... Każdy wie co ma robić no i efekty widać już po jednym dniu:) Salon na zdjęciach wydaje się bardzo duży, chociaż ma 26,5 m2 Edytowane 10 Maja 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.05.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 gdy staną ściany działowe wówczas dopiero ukażą się prawdziwe wymiary salonu; wielkość salonu była moim utrapieniem - nie chciałam wielkiego, więc kazałam zmniejszyć, no to w końcu wyszedł za mały - dlatego w akcie desperacji i walki o wolną przestrzeń dodałam wykusz no i teraz jestem zadowolona; jednak jak widzę na innych projektach salony połączone (albo i nie) z jadalnią o wielkości blisko 40m2 to zaczynam się zastanawiać, czy salonu nie przenieść do garażu odnośnie ekipy - jest zgrana wtedy, gdy ktoś nią odpowiednio zarządza, ale muszę przyznać, że nie ma tam obiboków, każdy ma przydzielony swój odcinek i solidnie wyrabia normę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.05.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 zaczynam się zastanawiać, czy salonu nie przenieść do garażu Hehe, ale wtedy nie zgadzałyby się punkty dla których wybraliście ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.05.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wiesz, podczas budowy inwestorom ( a szczególnie inwestorkom) przychodzą do głowy najrozmaitsze pomysły i czasami trzeba okiełznać chęć zmieniania czyt. ulepszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Postępy, postępy i jeszcze raz postępy! Jak w takim tempie będziecie zasuwać to na wigilię się chyba wprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.05.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 na razie idzie z górki, ale już niedługo ekipa przystopuje; mamy nadzieję na wylewanie stropu w następnym tygodniu, lecz to nic pewnego. Niestety nie mogę zdjęć, chyba przekroczyłam jakiś limit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A gdzie dodajesz zdjecia? Na imageshacka czy na fotosiku? Jak na fotosiku, to pewnie limit... Na imageshacku jest darmo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.05.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ja na bloogu wp, bo tam umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.05.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 a spróbuj przez imageshack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kliknij browse, potem wybierz zdjęcie, kliknij prześlij teraz i voila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 13.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No pięknie u was ściany rosną! Oby tak dalej, będziemy się starali was dogonić! pozdrowienia i słonecznej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.05.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dzięki za pozdrowienia U Was też się zaczyna i zobaczysz, że nawet się nie obejrzysz a już będą stały ściany! No i gratuluję początków ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.05.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Klaudiusz - dzięki za radę. Na razie wykorzystam jeszcze jedną możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.05.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Będziemy razem zalewć strop, ponieważ my również w przyszłym tygodniu planujemy wizytę gruszeczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts