pumpaluna 03.06.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Esiak nas też zapewniali że 2-3tygodnie, baaa po tym jak Ardea pisała że u nich było długo pan z pkt gdzie zamawialiśmy zadzwonił i tam konsultant zapewnił o terminie 3 tygodnie. Minął miesiąc i czekamy dalej. Na same kształtki czekaliśmy miesiąc (zabrakło nam kilkanaście szt do dokończenia ogrodzenia) bo ponoć musieli grafitowe doprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Domowo już u Was i bardzo ładnie, delikatnie, estetycznie i moim zdaniem ponadczasowo:) Na jakim etapie jesteście wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.06.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Czy ponadczasowo - hmm, z tym mozna się spierać, bo według mnie szarości i beli nic nie jest w stanie przebic Niestety wykończonym wnętrzem nie moge się pochwalić, bo wciąż jestesmy na etapie parteru, gdzie właściwie żadne pomieszczenie nie jest do konca zrobione. Dzisiaj był fugowany woodentic w salonie, ale np. brak jest parapetów, malowania, oświetlenia itd... . Patrzac na domek Agi troszkę jej zazdroszcze, ze wykańczanie domku tak jej sprawnie idzie - nie to co nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ewa i w końcu jaką fugę wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.06.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 fuga będzie inna niż u wszystkich - zobaczymy czy się sprawdzi - jasnobrązowa z Atlasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Moim zdaniem biel i ciepła biel, kremy i śmietanki zawsze będą na topie, a co do szarości to już nie jestem taka pewna jej ponadczasowości;) Wy też już jesteście na ostatniej prostej:) Jeszcze chwila i przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.06.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 to będzie w takim razie najdłuższa "chwila" w historii planujemy na listopad/grudzień, więc podobnie jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 a jak dzieci zapatrują się na przeprowadzkę? U nas mała zmienia szkołę od września bo do obecnej spory kawałek jest i pieszo nie dojdzie a i autobusem średnio blisko dojedzie. Biorąc pod uwagę, że w jej obecnej szkole czwartoklasiści nie mają lekcji od rana i kończą 16:10 - 17 to nie bardzo byłoby jak ją odbierać nawet a tutaj kilka kroków do domu, nawet żadnej większej ulicy nie przechodzi tylko osiedlowe alejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.06.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 dziewczynki nie moga się doczekac wyboru farby do swoich pokoików i generalnie umeblowania; do szkoły bedą miały dużo dalej - teraz tylko 5 min pieszo - dosłownie rzut beretem - zamieniamy na 45 minut pieszej wędrówki, czyli de facto skończy się na podwózce samochodem. Dobrze, ze pracuje na miejscu i codziennie dojeżdżam te 5 min do pracy. Po przeprowadzce będe miała gorzej - zamiast 7.55 będe musiała wyjść z domu 7.45, ale w końcowym rozliczeniu - opłaca się Wy macie bardzo fajną, "kulturalnie" zagospodarowana okolicę, az chce się spacerować. U nas tylko piach - wychodzisz z domu w adidasach a szpilki trzymasz w torbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ja do chodnika to na razie też tylko w adidasach bym mogła a szpilki w torbie, na szczęście nie przepadam za kostiumami i butami na obcasach i do pracy biegam w spodniach i cichobiegach Z podwózką u nas byłby problem, ja nie jeżdżę autem a mój mąż nie zawsze wraca o tej samej porze. Chyba to będzie najmniejsze zło dla nas wszystkich. A jakie kolory dziewczyny chcą do pokoików dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.06.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 zmiana szkoły w tym wieku nie powinna być tragedia - dzieci szybciej się integruja niż nastolatki, byle by trafila do "dobrej" klasy Kolory pokoi - młodsza jasnyzielony ( zupełnie nie mój kolor) a starsza jakiś odcień fioletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Tak mi się w sumie wydaje, że 4 klasa to idealny czas na ewentualną zmianę. Za rok byłoby to już bardziej kłopotliwe. Wywiad zadziałał i już wiem nawet kto będzie wychowawcą nowej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.06.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 rozumiem, ze jestes zadowolona z przydziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 rozumiem, ze jestes zadowolona z przydziału Myslę, że Pumpa trzyma rękę na pulsie;) Ewa, nie wiem czy nie przegapiłam ale masz już barek w kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.06.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 niestety - barku niet, a kuchnia porasta pajęczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Oj Ty, niedobra Jak można takiej fajnej kuchni dać porastać pajęczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.06.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 u mnie po prostu nieustajco trwa budowlana atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 u mnie po prostu nieustajco trwa budowlana atmosfera To na szczęście mija:) Masz gotową kuchnię, my łazienki (prawie gotowe) i żeby pajęczyna nie zarosły to regularnie prysznic biorę Może powinnaś coś upichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.06.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Pomysł nie jest zły, tylko że u nas nie ma podłączonej wody - hydraulik się na mnie obraził, bo cyt. " k. wymysla Pani cuda jakieś !". Ja mu na to, że w ten sposób to nie będziemy rozmawiać, no to on wział i się na mnie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ewanz, ceramikę z Koła kupowałaś miejscowo (u producenta)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts