ewanz 04.10.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dzieki dziewczyny - cieszę się, że podoba się Wam efekt końcowy Luka - wylany murek mozna skuć, ale wiem też, że niektórzy na forum układali kostke na takiej podbudowie. Ale na pewno znajdziesz ładny szary (of course) gres, ktory bedzie fajnie komponował się z całoscią. Aga - Twój domek zarówno z zewnatrz jak i w srodku podoba mi się z każdej strony i w kazdym ujęciu, pozostaje mi tylko wzdychać do niego Wykończenia masz tak doskonałe, ze dla mnie są po prostu wzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Wiesz Ewa, że ja raczej nie pójdę w szarości chyba - raczej w jakieś ciepłe beże i brązy. Nie zakładam oczywiście nic na 100% bo w sumie to nawet kostek nie oglądałam jeszcze więc decyzja moze się zmienić znacznie, ale... Przy kasztanowym dachu, jasnym smietankowo-budyniowym tynku i orzechowych oknach jakos mi intuicyjnie szarość nie podchodzi. Chociaż musiałabym pooglądać jakieś realizacje, może to akurat wygląda dobrze? Szara kostka chyba jest najpopularniejsza więc tym samym może uda się coś tańszego znaleźć Myślałam o czymś w ten deseń - znalezione na szybko http://imageshack.us/a/img821/6408/10libetdeccoakropolwkol.jpg Uploaded with ImageShack.us To zdjęcie ze strony producenta, nie wiem czy je moge tak sobie wklejać gdzie mi sie podoba więc jeżeli trzeba to wywalę Edytowane 4 Października 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.10.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Ta kostka to Akropol kasztanowy (chyba) z libetu - chciałam ją wziąc, ale nie zgrywała mi się z dachem i ogrodzeniem. U Ciebie to co innego - pasowałaby idealnie U mnie leży Akropol grafitowy i z pewnością nie jest to najtrwalsza kostka - brzegi szybko się ukruszaja, no i nie jest niestety impregnowana w przeciwieństwie do kolorów jesieni. Wklejone zdjęcie jest bardzo ładne - producent powinien Ci jeszcze podziękować, że reklamujesz jego produkty Edytowane 4 Października 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Piszą że to kasztanowy, ale w końcu kasztan to kolor jesieni więc się zgadza, nie??A możesz mi na PW napisac ile kosztował Cię m2 kostka + robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dzieki dziewczyny - cieszę się, że podoba się Wam efekt końcowy Luka - wylany murek mozna skuć, ale wiem też, że niektórzy na forum układali kostke na takiej podbudowie. Ale na pewno znajdziesz ładny szary (of course) gres, ktory bedzie fajnie komponował się z całoscią. Aga - Twój domek zarówno z zewnatrz jak i w srodku podoba mi się z każdej strony i w kazdym ujęciu, pozostaje mi tylko wzdychać do niego Wykończenia masz tak doskonałe, ze dla mnie są po prostu wzorem Miło, że Ci się podoba, ale tak naprawdę do wykończenia to nam daleko, bo masa rzeczy do zrobienia. Wasz dom robi wrażenie i wiem, że będziecie dobrze się w nim czuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Luka, ta kostka u mnie taka szarobrązowa się wydaje. Monitor przekłamuje pewnie, ale po Twoim opisie myślę, że kolorystycznie będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.10.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a ja żadnej kostki nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 W poście #1722 nie widzisz?Zresztą Ewa pisała, ze to Akropol kasztanowy (chyba) z libetu Poszukaj w necie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 W poście #1722 nie widzisz?Zresztą Ewa pisała, ze to Poszukaj w necie:p mówię o kostce Ewanz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 mówię o kostce Ewanz... Acha:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.10.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a ja żadnej kostki nie widzę... wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.10.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 wysłałam na priv nic nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.10.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 juz wszystko wiem - miałam przepełnioną skrzynke, dlatego wiadomośc nie została wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ja głosuję za jasnymi, takimi najbardziej zbliżonymi do Woodentica, chyba pierwsza fotka, a potem leży na stopniu wyżej niż inne. Wg mnie bombowo dobrany odcień, jeszcze byłoby super, gdyby się udało dobrac takie panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ja głosuję za jasnymi, takimi najbardziej zbliżonymi do Woodentica, chyba pierwsza fotka, a potem leży na stopniu wyżej niż inne. Wg mnie bombowo dobrany odcień, jeszcze byłoby super, gdyby się udało dobrac takie panele. Zdecydowanie pierwsza fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 08.10.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ja jestem bardziej za ta ciemniejsza, ale już poprosiłam o obie próbki na wiekszej desce i jeszcze będę (bedziemy ) ogladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ja też jestem za spasowaniem trepów z woodentic'iem, te ciemne wg mnie są za ciemne i zbyt duży miszmasz wprowadzą A masz już jakieś panele na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 08.10.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) musimy poczekać na duży format - wtedy obfoce wszystko z większa dokładnością ten ciemniejszy kolor to teak i w rzeczywistości nie jest aż tak ciemny; co do jasnego ( jest jasniejszy niż woodentic) to boję się zbyt dużego kontrastu z drzwiami i listwami przypodłogowymi ( chyba bredzę jak potłuczona, bo mi się teak bardziej podoba, a jasny dopiero na drugim miejscu jest ) Próbki paneli leża na schodku, ale to jeszcze nie jest to ( nawet nie pamietam ich nazw - po prostu wzięłam na próbe) Chciałabym dobrać panele pod kolor schodów, ciekawe czy mi sie uda. Edytowane 8 Października 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.10.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 i jaką decyzję ze schodami i panelami podjęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.10.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Hej Pumpalunko - dawno się nie pokazywałaś na FM - po skończonej budowie już nas tak nie ciągnie... Zrezygnowałam z tej, która najbardziej mi się podobała, potem była opcja druga - w kolorze parapetów okiennych, ale wszystko to o ile pasowało mi do dolnego biegu schodów, to już przy górnym wydawało mi się zbyt ciemne. Tak więc ostatecznie wybrałam ten najjasniejszy kolor, na który głosowały Aga i Ardea. Schody maja byc montowane w w listopadzie.Co do paneli, to ostatnio przytaszczyłam spory próbnik Balterio dab palony - fajnie się komponuja z kolorem na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts