pumpaluna 22.10.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Ewa to nie kwestia ciągnięcia tylko mega zapracowania. Ostatnio to nie wiem w co mam ręce włożyć. Praca, szkolenia, dzieciaki i choróbska nas rodzinnie gnębiące całkowicie pochłonęły moją uwagę i czas. No i ja też byłam za jasnymi A balterio są super, u mnie wielu znajomych maca z niedowierzaniem bo w panel ciężko im uwierzyć. Pewnie przy 2stronnej v-fudze mogłabym wpierać że decha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) mam nadzieję, że choroby Wam już odpuściły a i w pracy należy Ci się powrót do 'normalności" Oglądałam Liberty i są naprawdę niesamowite! Edytowane 22 Października 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Balterio też na mnie zrobiły wrażenie i jakośc super:) Tylko te, które brałam pod uwagę nie nadawały się na podłogówkę, ale naprawdę Balterio warto rozważyc. Były niezłe promocje na nie w Acero. Ty też niczego nie pokazujesz, a wiem że łazienka gotowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 my jak braliśmy nasze liberty to była super promocja w komforcie plus jeszcze rabat na cały dom, ostatecznie kosztowały nas po 70kilka zł a teraz koleżanka chciała takie same położyć i już 105 od metra jej zaśpiewali (opcja z usługą a więc i niższym vat'em tak jak u nas) jeśli idzie o chorowanie to u mnie niestety akcja długoterminowa ciągnąca się już od dawna tylko teraz nawracająca, po prostu i psychicznie i fizycznie ciężko jakoś wszystko pogodzić więc wolałam oszczędzać siły i na kompie nie bywałam praktycznie poza sprawami zawodowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Balterio też na mnie zrobiły wrażenie i jakośc super Cena niestety też super - próbuję wyczaić jakieś bardziej przystępne cenowo - oczywiście jak to ja - jeszcze nic nie wybrałam. też niczego nie pokazujesz, a wiem że łazienka gotowa He he - ciekawe skad takie wieści??? łazienka dolna została pozbawiona umywalki i tak na razie zostało- bo pan hydraulik ma do nas strasznie daleko deska do muszli wciaż nie zamontowana tak więc stan łazienki jest prawie taki, jak kiedyś pokazywałam. Natomiast górnej łazienki nie ma i na razie nie będzie, niestety. :cry: tak więc pewnie nie o mojej łazience krązyły słuchy :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pumpaluna - jeszcze dzisiaj oglądałam Liberty i cena niestety powyżej 100zł Znalazłam Balterio w promocji w Komforcie, ale tej serii nie ma w folderze firmowym, tak więc nie wiem w czym rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Nie słuchy, słuchów nie słucham;) Mówiłaś, że masz na razie jedną to o tej myślałam:) Zobacz sobie mało popularne a ładne i porządne, trochę tańsze panele Kaindl (na żywo w Acero są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Byłam w Acero tylo raz i poraził mnie wybór dostępnych tam paneli - można dostać zawrotu głowy! Na pewno jeszcze się tam wybiorę No tak - łazienka "prawie" była gotowa i to "prawie" ciągle jest w mocy mam nadzieję, ze niedługo to sie zmieni Plytki łazienkowe i szafkę juz pokazywałam, więc wiele się nie zmieni. matraż na panele mamy spory - 100m2, więc cenowo musze podejsc rozważnie. Najbardziej podobają mi się z podwójna fugą, jak u Ciebie, ale takich jest niewiele. najczęściej 4V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.10.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Ciebie też zszokował koszt mebli łazienkowych? Kaindl ma właśnie z 2str. v-fugą. Ja mam 70 z hakiem metrów paneli. Krono Orginal też ma ładne, z tych moich to tylko 4 kolory. Jedne i drugie w granicach 70zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 ja mam tylko szafkę pod umywalkę - chyba 80cm szer.( dwie szuflady) i słupek - 50cm szer. Cena niestety trochę wyższa niż sklepowych - ok 200zł na szafce.Nie wiedzialam, ze masz Krono i że sa one produkowane w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.10.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Moje są, nie wiem czy coś się zmieniło, ale ja je musiałam specjalnie sprowadzac, nawet koleżankę tłumaczkę zaangażowałam do rozmów;) Hmm cena za szafkę z 4 szufladami 160cm - 2500 to chyba nie jest mało - mnie zszokowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 faktycznie sporo, to jak dwie szafki z dwiema szufladami, tylko blat w jednym kawałku. Moje kosztowały 1800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.10.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 To porównują z Twoimi już nie wychodzi tak kosmicznie jak mi się wydawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.10.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 zawsze powtarzam, że po konfrontacji z innymi świat nabiera jaśniejszych kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 zawsze powtarzam, że po konfrontacji z innymi świat nabiera jaśniejszych kolorów Niekoniecznie, Aga mnie dobiła ceną swoich drzwi z litego drewna i pięknie wykonanych, a tańszych niż moje fornirowane i to sporo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 my za szafki do górnej łazienki (podumywalkowa otwierana 2drzwiowa i słupek) zapłaciliśmy tysiąc zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.10.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Pumpaluna nie dobijaj nas - nie dośc że Liberty w promocji, szafki w super cenie, o innych doskonałych cenach nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Pumpaluna tak zawsze:yes: Szafek z drzwiczkami nie można porównać do szuflad, bo same prowadnice to koszt ok. 200zł. Z lampami tak mnie wpędziła w kompleksy, że ja to niczego tanio nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 dokładnie tak jak piszesz Ardeo, szuflady to inna bajka ale mi zależało żeby szafka była pojemna i ze względu na brak pralni chciałam mieć możliwość wstawienia do niej wszystkich płynów i proszków do prania czy dużych pojemników (wiaderek) z proszkami. No i moje szafki to po prostu lakierowane fronty a boki zwykła płyta, żadne kamienne blaty etc i sądzę że cena umiarkowana, chociaż mówiąc szczerze dla mnie ten tysiąc to i tak już sporo było. Ardea a co do cen to ja nie mam stricte określonych wzorów i przy poszukiwaniach i zakupach na duże ustępstwa idę. Kupując podróbkę podróbki oryginału który mi się podobał zaoszczędziłam sporo, na zasadzie podobne a niekoniecznie dużo gorsze czy brzydsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 U mnie podróby odpadają, albo oryginał, albo coś zupełnie innego. Ty chyba nie myślisz, że ja chcę sobie zafundować Ingo Maurera:D Będzie bardzo zwyczajnie i naprawdę niska półka, a i tak wyszło 5tys. na same lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts