pumpaluna 23.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 no to Twoja niska półka z lampami to dwukrotność tego co ja wydałam także myślę, że chociaż na miano średniej zasługują podróba w sensie spodobała mi się lampa za 3tys, szukałam podobnego stylu i znalazłam za ... 500zł ps. i nie wiem co to, kto to, i z czym się je tego Ingo coś... ja prosta dzioucha z prowincji jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hmm, gdy patrzę na to ile wydają moi przyjaciele czy inni użytkownicy forum to mi się moja średnia półka niską robi:p Sama napisałaś podróba, a podróba to podróba (niektórzy ładnie mówią produkt inspirowany;)) Natomiast znalezienie czegoś w podobnym stylu nie jest podróbą. Maurer to mój ulubiony projektant lamp, na którego nie będzie mnie stac. Ja też małomiasteczkowa i z prowincji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.10.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja jestem kompletną ignorantką w kwestii lamp a nazwiska designerów są mi całkowicie nieznane W ogóle jakoś nie czuję tych nowoczesnych trendów - żyrandol z kryształowymi kulkami uważałabym za totalny kicz, gdybym nie zobaczyła go w kilku wysmakowanych wnetrzach cenionych forumowiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Taki kościelny;) Moja mama też nie czuje żyrandoli i kryształków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.10.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 nawet nie koscielny - raczej nowobogacki, z towarzyszącą wystawa kryształów za szybą swarzędzkiego segmentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 nawet nie koscielny - raczej nowobogacki, z towarzyszącą wystawa kryształów za szybą swarzędzkiego segmentu i tu by wyglądał kiczowato, ale na tle betonowych ścian już by intrygował... Jeszcze palma w centru pokoju i serweta pod tv - pamiętam z dzieciństwa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Niekoniecznie, Aga mnie dobiła ceną swoich drzwi z litego drewna i pięknie wykonanych, a tańszych niż moje fornirowane i to sporo:( Ile to razy Pumpa mnie dobijałą swoimi rabatami:eek: Nie żebym ja sie chciała na kimś odkuć oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Phi, było bardziej używać swojego uroku osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.10.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 no to pozamiatane, bo u mnie z tym kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Mi ktoś kiedyś powiedział, że albo się mnie kocha albo nienawidzi, wykorzystałam opcję kochania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Phi, było bardziej używać swojego uroku osobistego Czyli co, cały sie wyczerpał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Chyba nie wątpisz, że zostało go całe mnóstwo. Obdzielam nim tych i owych nie tylko interesownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ostatnio cierpię na tumiwisizm. Chyba inni to widzą, bo idzie jak po grudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 A wiesz, to chyba zaraźliwe jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 A wiesz, to chyba zaraźliwe jest;) Z chęcią oddam w dobre ręce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nie dziękuję, mam swoje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nie dziękuję, mam swoje:p Chyba na allegro wystawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 to ja bym chyba trochę poprosiła bo znowu biorę na siebie więcej niż inni i robię 300% normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 to ja bym chyba trochę poprosiła bo znowu biorę na siebie więcej niż inni i robię 300% normy Pumpa, za darmo oddam:) Kuriera mam słać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.11.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Teraz to narzekają, że mnie tyle nie było a obiecanej przesyłki Aga nei nadała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts