Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze okołobudowlane

Recommended Posts

dziewczyny - przy Waszych dolegliwosciach to podczas koszenia powinnyscie się w domu zamykać a nie jeszcze za kosiarką chodzić!

Gdy zadecydowałam o kupnie kosiarki zamiast pozyczania od mamy to mojemu M. aż się oczy zaświeciły i ochoczo pojechał do marketu, a zazwyczaj muszę fortelu uzyć, zeby go tam zaciągnc.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://pu.i.wp.pl/k,MzAzODQxODUsNDkwMjAwNzQ=,f,289717_Chaber_wykusz_2_z18_big.jpg

tak mogłaby wyglądać elewacja ogrodowa naszego Chaberka po zmianach ( dodanie wykuszu w celu powiększenia salonu) . Kolorystyka tego domu również bardzo mi odpowiada.

WITAM PROSZE MI ODPOWIEDZIEĆ JAKI KOLOR NAZWA, NR. ELEWCJI PAŃSTWO WYBRALI, PROSZE O ODP. NA [email protected]

Hahahahaha hahahahah hahahahahah no nie mogę, aż mi się gęba z rana roześmiała. Grunt to wpaść z partyzanta z pytaniem :D

A wiesz, że na samym początku to była też i nasza inspiracja? Potem stwierdziłam, że przy tak małym domu jak nasz będzie to wyglądało z lekka kiszkowato i zmieniłam na białą :)

• 2 weeks później...

dobrze, że mam mało trawnika, bo chyba bym oszalała na punkcie pielegnacji trawy

inne roślinki rosną sobie w zasadzie bezobsługowo a z trawką jest duzo kłopotu

jako laicy podlewalismy wieczorem - źle, bo woda stała na trawie i mech powychodził, jak jest mech, to są place i nie ma trawy

dzisiaj od rana prysznic trawki, potem czesanie :) trawkę podlewałam zraszaczem, potem pozostałe suche miejsca pistoletem, czesanie trawki grabkami dobrze robi na uschnięte źdźbła i pozostałości po koszeniu, które tworzą flc na powierzchni trawnika

wysypałam już nawóz przeciwko mchu, ale na razie mało skutecznie - buuuu :cry:

No mój trawnik to też już drugi rok. Ciekawa jestem zdania specjalistów ale chyba nie mam dzisiaj siły szukać.

U mnie jest za to mnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóstwo chwastów. A przecież na ten pseudo czarnoziem był zastosowany roundup rok temu a w tym roku już starane pryskaliśmy 2razy i nic, wielkie gawno :evil::evil::evil:

Edytowane przez pumpaluna

• 2 months później...