ewanz 22.07.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 dziewczyny - przy Waszych dolegliwosciach to podczas koszenia powinnyscie się w domu zamykać a nie jeszcze za kosiarką chodzić! Gdy zadecydowałam o kupnie kosiarki zamiast pozyczania od mamy to mojemu M. aż się oczy zaświeciły i ochoczo pojechał do marketu, a zazwyczaj muszę fortelu uzyć, zeby go tam zaciągnc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ewnaz, dlatego ja nie odbieram mężowi tej przyjemności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ja już też nie będę bo za bardzo dzisiaj cierpię. Wczoraj to była raczej kwestia udowodnienia mu czegoś no i co tu ukrywać lekkiego (albo i większego) focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A wiesz że tak właśnie sobie pomyślałam, że to było na zasadzie na złość mamie odmrożę sobie uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Pumpa mnie nie posłuchała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 24.07.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 http://pu.i.wp.pl/k,MzAzODQxODUsNDkwMjAwNzQ=,f,289717_Chaber_wykusz_2_z18_big.jpg tak mogłaby wyglądać elewacja ogrodowa naszego Chaberka po zmianach ( dodanie wykuszu w celu powiększenia salonu) . Kolorystyka tego domu również bardzo mi odpowiada. WITAM PROSZE MI ODPOWIEDZIEĆ JAKI KOLOR NAZWA, NR. ELEWCJI PAŃSTWO WYBRALI, PROSZE O ODP. NA [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 24.07.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 to nie jest nasz dom, tylko inspiracja z netu kolory naszej elewacji są całkiem inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.07.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Hahahahaha hahahahah hahahahahah no nie mogę, aż mi się gęba z rana roześmiała. Grunt to wpaść z partyzanta z pytaniem A wiesz, że na samym początku to była też i nasza inspiracja? Potem stwierdziłam, że przy tak małym domu jak nasz będzie to wyglądało z lekka kiszkowato i zmieniłam na białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 25.07.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 - ot, drobne niedoczytanie opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jak tam Twoja trawa? U nas przez te upały, mimo solidnego - późnowieczornego podlewania niestety placki wyszły znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.08.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dobrze, że mam mało trawnika, bo chyba bym oszalała na punkcie pielegnacji trawy inne roślinki rosną sobie w zasadzie bezobsługowo a z trawką jest duzo kłopotu jako laicy podlewalismy wieczorem - źle, bo woda stała na trawie i mech powychodził, jak jest mech, to są place i nie ma trawy dzisiaj od rana prysznic trawki, potem czesanie trawkę podlewałam zraszaczem, potem pozostałe suche miejsca pistoletem, czesanie trawki grabkami dobrze robi na uschnięte źdźbła i pozostałości po koszeniu, które tworzą flc na powierzchni trawnika wysypałam już nawóz przeciwko mchu, ale na razie mało skutecznie - buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 U mnie podlewanie jedynie wieczorową porą (tak od 20ej) i żadnego mchu nie ma. Myślę, że na to nie ma reguły - podejrzewam że zależy od gleby i otoczenia. Właściwie to u ciotek trawa rośnie od lat i żadna mchu nigdy nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.08.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 u mnie w pierwszym roku też nie było mchu, a teraz jest i są i puste place i suche kępki traw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) No mój trawnik to też już drugi rok. Ciekawa jestem zdania specjalistów ale chyba nie mam dzisiaj siły szukać. U mnie jest za to mnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóstwo chwastów. A przecież na ten pseudo czarnoziem był zastosowany roundup rok temu a w tym roku już starane pryskaliśmy 2razy i nic, wielkie gawno :evil: Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.08.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 u nas tak dużo chwastów nawet nie ma, tylko teraz - gdy nie kosimy już od miesiąca, bo trawa wogóle nie rośnie, za to chwaściki radzą sobie nieźle i rosną w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Szczęściara. Ja już nie wiem ile razy PEŁŁAM trawę (bo to chyba tak się mawia?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Cześć Ewuś, co nowego w domku słychać? Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.10.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 hej Aga:) W domku nic nowego - mieszka się świetnie, choć źródełko z kasą wyschło, i nie chce się zapełnić w weekend walczyliśmy z wyliczeniami za zużycie prądu, bo wyszła nam kosmiczna dopłata, niestety wychodzi na to, że wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ewa, wysychające źródełko to chyba u wszystkich nowo zamieszkałych;) Co do pradu, to ja po pierwszym rachunku przeszłam na rozliczenie rzeczywiste i teraz nie muszę płacić tych bandyckich prognoz. Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 30.10.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 dzięki za wizytę i pozdrowienia tu nie o prognozę chodzi, bo te są niskie ( w oparciu o okres, gdy jeszcze nie mieszkaliśmy) , po prostu wyliczyliśmy, że zuzywamy dużo więcej pradu niż w blokach - i to wcale nie przez oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts