tkaczor123 31.12.2017 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Odgrzewam kotleta posiadam taką pralkę Electrolux EWF1264EOWZ racji tego że mam podłogówkę i grzejniki nie mam gdzie suszyć ubrań,w domu jest ciepło a piec od czasu do czasu się załącza.Ostatnio zrobiłem 3 prania i na przenośnej szuszarce w pokoju na poddaszu ustawiłem ubrania, jak jeszcze żona zaczęła prasować to nawet na oknie 3 szybowym wilgoć się pojawiła. Wilgotność wzrosła niemiłosiernie.Pomyślałem więc o suszarce Electrolux EDP12074PDW pytanie takie czy żeby ustawić suszarkę na pralce potrzeba kupić specjalny łącznik czy obejdzie się bez tego??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 06.01.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Nikt nie doradzi?Nowy członek rodziny się pojawił i szukam na gwałt szuszarki do ubrań.Z racji że dom jest dobrze ocieplony piec przy obecnej temperaturze mało pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 06.01.2018 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 ... Pomyślałem więc o suszarce Electrolux EDP12074PDW pytanie takie czy żeby ustawić suszarkę na pralce potrzeba kupić specjalny łącznik czy obejdzie się bez tego??. Celem stosowania łącznika jest takie zamocowanie suszarki, żeby nie zjechała z pralki podczas wirowania. Jeżeli potrafisz to zrealizować innym sposobem niż dedykowany łącznik, to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts