Pearl 27.02.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Szanowna Redakcjo, myślę, że byłby to naprawdę dobry "chwyt" i chyba nie tak drogi . W dobie oszczędności wielu z nas - budujących - chętnie obejrzałoby sobie filmy dzięki którym sami moglibyśmy zrobić coś w domu lub ogrodzie. Mam nawet tytuł serii: "Jak nie dać zarobić fachowcowi" . Układanie kostki na podjeździe, układanie paneli, terakoty... to tylko przykłady. Naturalnie jeśli takiej możliwości nie ma czytelnicy chętnie obejrzą inne filmy.....no może z wyjątkiem komedii romantycznych, które to serwuje nam co drugie kolorowe pismo . Pozdrawiam Redakcję i proszę o poparcie Forumowiczów Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Pomysł może i fajny ale nie samo DVD jeszcze tak aby to mozna było odczytać na kompie to chyba musi byc VCD jak sięnie mylę może to głupio zabrzmi ale nie wszyscy posiadaja DVD.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.02.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Wcale nie głupio Aga. Ja nie posiadam i w związku z planowaną budową w ciągu najbliższych dwóch lat (a może i dłużej) się nie zaopatrzę jak mniemam. VCD byłoby super. I proszę nie zapominać o milusińskich. Druga część Boba byłaby super, bo pierwsza już zajechana na śmierć Może też coś o ogrodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.02.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Agnes a czym zajechałąś płytkę... burzeniem i budowaniem mostu czy zaganianiem jeżyków? Mi osobiście najgorzej idzie z bąbelkami Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.02.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Mario , to Glizdeczka tak wykończyła biednego Boba... Z tego co wiem najlepiej jej idzie dekorowanie tortu i układanie grzejników Ale jak pisałam - raczej szło jej, bo płyta niestety nie chce się już odtwarzać (Bob padł...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 01.03.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Jakim cudem Twojemu skarbowi się to udało???O ile mnie wiedza nie myli (a nigdy nie myli) to CD można zniszczyć tylko fizycznie. Może po prostu na płytce pojawiły się ślady małych paluszków i to zakłóca odczyt? Wtedy mopa w rękę i ... do roboty. A tak poważniej sprawdź, czy płytka nie jest po prostu zakurzona lub poplamiona łapkami - jesli tak to wyczyść ją. Tylko NIE papierem ściernym - my budowlańcy to od razu chcemy tak radykalnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.03.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Oj, kc.... Moje dziecię jest b. zdolne Poróbuję poczyścić.. choć już próbowałam... Ostatnie dwie próby odpalenia płyty spełzły na niczym , tzn. komputer zawiesza się, ale jeszcze powalczymy, tak łatwo się nie poddamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts