Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może tak DVD do każdego numeru Muratora?

Pearl

Recommended Posts

Szanowna Redakcjo,

myślę, że byłby to naprawdę dobry "chwyt" i chyba nie tak drogi :wink: .

W dobie oszczędności wielu z nas - budujących - chętnie obejrzałoby sobie filmy dzięki którym sami moglibyśmy zrobić coś w domu lub ogrodzie. Mam nawet tytuł serii: "Jak nie dać zarobić fachowcowi" :D . Układanie kostki na podjeździe, układanie paneli, terakoty... to tylko przykłady. Naturalnie jeśli takiej możliwości nie ma czytelnicy chętnie obejrzą inne filmy.....no może z wyjątkiem komedii romantycznych, które to serwuje nam co drugie kolorowe pismo :wink: . Pozdrawiam Redakcję i proszę o poparcie Forumowiczów

Pearl

Wcale nie głupio Aga. Ja nie posiadam i w związku z planowaną budową w ciągu najbliższych dwóch lat (a może i dłużej) się nie zaopatrzę jak mniemam. VCD byłoby super. I proszę nie zapominać o milusińskich. Druga część Boba byłaby super, bo pierwsza już zajechana na śmierć :-? Może też coś o ogrodach?

Jakim cudem Twojemu skarbowi się to udało???

O ile mnie wiedza nie myli (a nigdy nie myli) to CD można zniszczyć tylko fizycznie. Może po prostu na płytce pojawiły się ślady małych paluszków i to zakłóca odczyt? Wtedy mopa w rękę i ... do roboty. A tak poważniej sprawdź, czy płytka nie jest po prostu zakurzona lub poplamiona łapkami - jesli tak to wyczyść ją. Tylko NIE papierem ściernym - my budowlańcy to od razu chcemy tak radykalnie.

Pozdrawiam