idas 13.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam serdecznie, Moja sytuacja przedstawia sie jak na zalaczonym obrazku. http://img153.imageshack.us/img153/1171/przebudowagarazu.gif Aktualnie sa postawione 4 przylegle garaze u kazdego z nas (ja + 3 sasiadow). Potrzebuje przebudowac moj garaz w taki sposob, ze zmieszcza sie w nim dwa auta. Chcialbym wyburzyc zewnetrzna sciane i poszerzyc garaz o kilka metrow w taki sposob, ze na koncu stworze jedno duze pomieszczenie. Czy ktos z szacownych forumowiczow moze mi poradzic od czego w ogole zaczac? Kompletnie nie mam pojecia gdzie sie udac, jakie dokumenty zalatwic, ile moze trwac taka procedura. Myslicie, ze jest to latwe do zalatwienia, czy moga byc problemy? Dziekuje bardzo za wszelkie informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts