mamut 74 13.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witam, mam w projekcie dach mansardowy ,sprawa idzie o to że mój dach ma częściowo inny kąt spadku niż przewidują to warunki zabudowypanienka w starostwie czepiła się tego i nie chce mi wydać pozwolenia na budowę jak można to zmienić? nawet dorysowana ściana za dolną częścią dachu nic nie dała pytałem jej dlaczego a ona że nie i koniec rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 13.02.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 skoro kąt dachu nie zgadza się z kątem w warunkach zabudowy albo zmień kąt na projekcie albo zmień warunki zabudowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 13.02.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 ale jak zmienia się warunki zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 13.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 urząd - zmiana decyzji o warunkach zabudowy. Chyba że masz fajnego urzędnika co zmieni Ci to w trakcie bez zbędnych formalności chociaż to rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts