ceezarg 13.02.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam forumowiczów. Do mojej wsi zawitała kanalizacja i okazało się że na mojej działce musi być zlokalizowana przepompownia ścieków . Jest to taki podziemny zbiornik ale teren ma być ogrodzony ma być skrzynka elektryczna itd. Ogólnie zabierze mi to ustrojstwo jakieś 3 x 3 m terenu. Gmina zaproponowała odkupienie tego kawałka działki. Problem w tym że dom wraz z działką kupiłem pod hipotekę. Co w takiej sytuacji powinienem zrobić?Może ktoś z was miał taką sytuację? Proszę poradźcie coś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 17.02.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 bank sie musi zgodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.02.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 (edytowane) Wspolczuje ci tej przepompowni przy domu. Moi rodzice maja taka okolo 30 m od domu i czasem w lecie taki smrod zalatuje.... I oczywiscie czesto zdarza sie, ze w trakcie ulewnych deszczow pompa nie daje rady z naplywajaca woda i wtedy pojawiaja sie takie samochody "smrodki" i musza wypompowywac to cos.... A tak jest jak nie ma kanalizacji burzowej w drodze. A u ciebie jest takowa? Edytowane 20 Lutego 2011 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts