Jarek EM08 14.02.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witajcie Gaździny i Gazdowie... Nadaję na tym forum już jakiś czas, ale dopiero dziś zauważyłem, że istnieje na tym forum oficjalne miejsce gdzie można się przedstawić... Aby dobrym obyczajom forum stało się zadość oficjalnie przedstawiam się... Mam na imię Jarek i buduję dom w Poznaniu. Domek do małych nie należy bo ma 270m2 powierzchni netto ze zintegrowanym dwustanowiskowym garażem. Gdyby ktoś dysponował nadmiarem czasu i chciałby sobie poczytać lub pooglądać zdjęcia, zapraszam do mojego dziennika. Uwagi można przekazywać w przeznaczonym do tego miejscu, czyli w komentarzach... Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapodiso 20.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 nieźle nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts