kriszielony 15.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Buduję dom z pustaka ceramicznego 250x380x230 chcę ocieplać wełną ale nie wiem ile dać wełny (nie konsultowałem jeszcze tego z kierbudem) w projekcie mam podany styropian 12cm , są jakieś tabele przeliczające czy czym mam sie kierować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 17.02.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dlaczego chcesz zmieniać projekt? Ocieplenie styropianem wydaje mi się bardziej rozsądne, albo przynajmniej bardziej rozpowszechniona; no chyba, że o czymś nam nie powiedziałeś?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 20.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ja bym się nie zastanawiał nad zmianą styropianu, ale zastanowił bym się raczej nad zmianą materiału. ceramika w ogóle do mnie nie przemawia. Ale to tak na marginesie. Powiedz dlaczego chcesz zmieniać styro na wełnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 20.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 dlaczego ceramika do Ciebie nie przemawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts