jaksie 22.02.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 klaczek2004 chodzi ci o wzorzstą zasłonę? Nie mam pojęcia, ale to ta sama kolekcja co pasiasty materiał.Zasłony są raczej sztywniejsze, choć trudno powiedzieć, bo są podszyte innym materiałem. No ale cieniutka tkanina to nie jest. Dzięki dziewczyny za pozytywne opinie, trochę się bałam końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 23.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Tak, to ta sama kolekcja tkanin sprawdzę jutro i podam Wam symbol zasłon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaczek2004 23.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Te wzorzyste są piękne, ale chodziło mi o te jasne. One są z Ikei? Czy w rzeczywistości prezentują się tak rewelacyjnie jak na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.02.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Tak, to IKEA. Ich zasadnicza wadą jest ich "gniotliwość", są dość surowe, niektórym nie odpowiada brak połysku itd. Ja je bardzo lubię, namęczylismy się trochę ze skracaniem, ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts