Malgosia i Piotr 15.02.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam, Zabieram się za całkowity remont domu i zdecydowałam, że zacznę od łazienki. Otóż łazienka, już 25-letnia, wymaga całkowitej przemiany – wszystko jest zlokalizowane po lewej stronie drzwi: pierwszy WC, potem wanna i na końcu umywalka. Po przeciwnej stronie jest tylko kaloryfer - naprzeciwko umywalki. Lazienka ma 2.10 metra szerokości i 3.50 dlugosci. Czy możliwe jest przeniesienie rur na sciane z kaloryferem? Chciałabym po tej stronie zrobic umywalkę. I czy możliwe jest przeniesienie wanny na koniec (na miejsce umywalki obecnej)?Bardzo ciekawi mnie czy moje pomysły sa możliwe do zrealizowania? Dzięki za wszystkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.02.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 pewnie tak 2,1 metra szerokości jest gdzie poszaleć będzie trochę kucia... aaaa ta ściana z "kaloryferem" jest zewnętrzna? jeśli tak to jeżeli puści się nią rury z wodąw czasie niesprzyjających okoliczności - mrozu - może w nich woda zamarznąć w pierwszej kolejnościz wszystkimi konsekwencjami.... a tak przy okazji - 25 letnia łazienka nie jest chyba "stara" tak znowu bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 15.02.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 przy remoncie domu wszystko jest możliwe tak że do ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SubExecutive 15.02.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Także potwierdzę, wszystko jest możliwe. Co prawda zasilanie nie jest aż takim problemem technicznym (kucie tylko), ale już z gałązkami odpływów trzeba zobaczyć. Być może trzeba będzie trochę w strop się wbijać. Ale wszystko jest wykonalne. Oczywiście rury z wodą, bez znaczenia w jakim systemie będzie to instalacja, puścić w otulinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgosia i Piotr 16.02.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wielkie dzięki za pomoc. Dzięki Wam mogę sobie planowac ułożenie i wystrój w miarę spokojnie. Pochwalę sie pewnie za jakis czas wykonaniem bo biorę się do ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek1965 16.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 myślę, że szansa jest. wiąże się to z dużą ilością pracy i zatrudnieniem dobrego hydraulika, ale przy gruntownym remoncie trzeba się z tym liczyć. powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts