Kasia_Grzes 15.02.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Kochani czytam Wasze dzienniki i jestem pod wielkim wrażeniem aż miło popatrzeć jak Wam idą super prace i ogrody pięknieją w oczach.Mam nadzieję że u mnie też tak będzie.Niestety narazie to ja walczę z komputerem i przy okazji uczę jak co gdzie wpisać i ciężko mi to idzie,ale daję sobie jeszcze jedną szansę i może się uda,bo aż wstyd prosić co chwilę syna o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.02.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A to jeszcze pokażę nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Pierwsza! Witam się i widzę, że cała wykończeniówka przed Tobą- czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.02.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Niestety,trochę mnie to przeraża ale wierzę że będzie dobrze.zwłaszcza gdy widzę jak innym tak idzie to wszystko do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Toż to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.02.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Nie mogę się już doczekać zakończonych prac hydraulika.bo wtedy tylko wylewki podóg i można szaleć a narazie to nie mam co tam jeszcze robić.Zeby się troszkę cieplej zrobiło to mogę w niektórych miejscach zacząć tworzyć mój ogród ,ale to jeszcze trochę potrwa. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.02.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A pokaż coś więcej... Rzuty wnętrz np... I ja również się witam u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.02.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Też się witam i cieszę, że powstaje kolejny wątek, bo ostatnimi dniami coś tu pocichło trochę. Napisz może w jakim stylu chcesz coś zrobić itd. - osobiście uważam, że to bardzo pomaga a poza tym wyobraźnia działa i się można rozmarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.02.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Oto rzuty Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.02.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Naniosłam troszkę zmian ,mąż się śmieje że z naszego faworyta to tylko została nazwa.Ale to nie prawda.Zlikwidowałam garaż i będzie dwustanowiskowy z tyłu domu.Zmieniłam dach na dwuspadowy żeby poddasze było bardziej wykorzystane.powiększyłam wejście z kuchni do jadalni to ten wykusz i jak się uda to będę miała małą wyspę. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.02.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Niby już wiem co bym chciała ale co wejdę do sklepu albo odwiedzam wasze strony to od razu mętlik w głowie ,najprawdopodobniej jeszcze z pięc razy zmienię wizje. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.02.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) Pozałatwiałam wszystko i mogę troszkę tu popisać ,wkleję zdięcia mojej przyszłej altanki Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.02.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) O jeszcze znalazłam zdięcie jaki będzie przed wejściem do domu bo mamy piwnicę i budynek jest dość wysoki a tak ten murek troszkę to zmieni I taka mi się marzy kuchnia Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Spora ta altana, będziecie ją sami budować czy zamawiać jakieś gotowe elementy? Mi się podobają dachy kryte strzechą i pewnie taki będzie. Ile m ma ta altanka ? O, i jeszcze jedno - czy planujecie też jakąś grulo-wędzarnie itd. ? Dużo pytań, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.02.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Spora spora ,budować będzie ją mąż ( na początku w pierwszej wersji miał ją robić ze dwa lata ale ja bardzo wierzę że zrobi to szybciej) bo jak znam życie to po tygodniu się zdenerwuje leciutko i poszuka ludzi od tej roboty.Wymiarów nie pamiętam wiem tylko tyle że ściany są z 30 cm .płyt z piaskowca.Latem można obiad zaserwować rodzince na świeżym powietrzu ,ach jak miło pomarzyć.Powiem szczerze że najważniejsze żeby był tam gril ,wędzarnia niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.02.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) Yokasta i proszę pytaj jak najwięcej i doradzaj bo ja w temacie budowlanym to cieniutka jestem Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Do usług, jeśli się nadam do czegoś. Pytałam, bo też planujemy grila w altanie, a dokładniej w jej ścianie, ma być wymurowany i komin wypuszczony . Jeśli nie taki, to też murowany bez komina, żeby w czasie deszczu można było spędzić czas w altanie (chociaż podejrzewam, że nasze idylliczne obiady i kolacje w altanie, będą skutecznie zakłócane przez chmary komarów z parku....). Życzę mężowi powodzenia To przyjemność skleić ze sobą chociaż kilka cegieł, ale to z punktu widzenia kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 17.02.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) Dobrze powiedziane Yokasta z punktu widzenia kobiety. Ucieszyłam się bardzo bo myślałam że dopiero koło marca coś się zacznie dziać na naszej budowie a tu miła niespodzianka ,mąż przywozi po troche gruz z rozbiórki dachu ,a dach ma aż 650 m2 to dużo tego będzie i zasypiemy tym nasze tarasy .Potem tylko wylewka betonowa na sam wierzch i tarasy jak malowane będą. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.02.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Zimno było ale najważniejsze że taras do polowy zasypany do wiosny może pełny będzie.teraz za zimno na jakiekolwiek prace.ale to nic do wiosny już bliziutko. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.02.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Zima trzyma na całego u nas -10 st. ale wyszło słoneczko to mały plusik Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts