kloska 20.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Bardzo ładny macie domek i wystrój wnętrz. W wolnej chwili napisz prosze czy macie ogrzewanie podłogowe i co na tym(kafle, deski czy panele) i jak to sie sprawuje. Z góry dziękuję i miłego mieszkania w domeczku. P.S. Kasia-Grzes, tak naprawdę to przede wszystkim chciałam życzyć Waszemu synkowi dużo zdrowia. Może spytasz skąd wiem, natknęłam się tu i tam na Twoje wpisy a "te sprawy nie sa mi obce' jako matce. Wszystkiego dobrego. Edytowane 20 Lutego 2014 przez kloska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kasia GrześPrzeczytałam o Twoim synku w galerii Toli.Często zaglądałam do Twojego dziennika,a nie wiedziałamże macie takie zmartwienie.Będzie dobrze.Życzę sił i powrotu do zdrowia synkowi.KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 03.03.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witaj Kloska:) Bardzo miło mi ,że podoba Ci się nasz domek.Dużo pracy w niego włożyliśmy ale komfort mieszkania jest tak wspaniały ,że niczego nie żałujemy.No może tego ,że tak póżno się zdecydowaliśmy na bydowę. Dziękuję za życzenia dla synka. To nasz skarb Gorąco pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 03.03.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 KrysiaG dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 03.03.2014 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Piękna wiosna w ogrodzie.Zające kicają po polach .Budzi się życie .Pięknie aż się chce wyciągnąć meble ratanowe na taras.Zapowiadają u nas( Dolny Śląsk) w następnym tygodniu nawet 18 st:wiggle: Prace w ogrodzie już prawie skończone ,poprzycinane drzewa i krzewy i już liście zaczynają się rozwijać.Nawet zakwitły już kosaćce miniaturowe i lada chwila będą też hiacynty kwitły ,narazie królują śnieżyczki,przebyśniegi i krokusy.Ach jak ja kocham wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 06.03.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Kloska Z wrażenia chyba zapomniałam o ogrzewaniu, mamy cały parter w podłogówce,bez sypialni ,na górze tylko w łazience i przedpokoju. W łazienkach i kuchni kafelki, reszta w panelach AC4 .kupiliśmy zwykłe ,tak nam pan doradził bo to niby chodzi o grubość . Nic sięz nimi ie dzieje . W całym domu bardzo ciepło. Zalozylismy kilka kaloryferow na wszelki wypadek ale ich nie wlanczamy. U dzieci na górze są w pokojach kaloryfery i tam włączamy zimą. Nic się nie dzieje z panelami . Polecam z całego serca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 11.03.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Serdecznie Kasiu dziękuję, przyznam że czakałam na tę odpowiedź pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.04.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Pełnych miłości , radości i zdrowiaŚwiąt Wielkanocnychw gronie rodzinnymz radosnym Alleluja życzy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.06.2014 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Byliśmy na badaniach kontrolnych z synkiem i na szczęście leki zaczęły działać bardzo dobrze.Serce pracuje spokojnie bez żadnych niespodzianek. Za tydzień kontrol ,a za miesiąc wyjazd na wczasy ,ach jak my tego potrzebujemy po tylu pobytach w szpitalach. Mam nadzieję ,że lekarze nie sprzeciwią się i pozwolą nam na wyjazd z Tomkiem do Włoch ,on tak bardzo się cieszy:( Basen w ogrodzie to super sprawa ale nie to samo, no nie ma co się zamartwiać na zapas. A w ogrodzie kolorów przybywa ,pogoda bajeczna a od jutra znów upały u nas:D Najbardziej chyba cieszy wiadomość ,że za dwa tygodnie wakacje :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.08.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Nestety ogród zaniedbany ,choroba synka bierze górę nad nami ale się nie damy, gdyby ktoś chciał pomóc to bardzo prosimy i z góry dziękujemy .Przed nami wielka walka ale Tomek , dla niego wszystko jesteśmy w stanie zrobić. Pomagają nam FUNDACJE: COR INFANTIS I SIEPOMAGA oraz od wielu lat ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ.http://www.siepomaga.pl/gawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.09.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Czas biegnie tak strasznie szybko a czy my mamy go dużo ,wierzę ,że tak ,że zdążymy.Bo miłość zwycęży wszystko.A dla Tomka naszego warto. Bo mimo pogarszającej się pracy serca on ciągle pogodny i uśmiechnięty. Chęć życia jest silniejsza od cierpienia , cotygodniowych wizyt kontrolnych w klinice. W Jaworze kilka pań organizuje zumbe i pieniążki w całości pójdą na konto na operację serca synka.Następne osoby są w trakcie organizowania maratonu ( bieg ,rolki i kijki ) a więc mocno trzymamy kciuki. www.siepomaga.pl/gawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 26.05.2015 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Dawno mnie już tu nie było . Ale bardzo dużo się działo w naszym życiu. Na szczęście już po najgorszym. 13.04 1995r na świat przyszedł nasz syn Radek a teraz po 20 latach 13.04 2015r odbyła się przeszło 7 godzinna ratująca życie operacja serca naszego 15 letniego drugiego synka Tomka . Najszczęśliwszy dzień ten 13. kwiecień .Czas nie do opisania ,ale już po wszystkim, Tomek bardzo dobrze przeszedł operację i szybko doszedł do siebie . po 11 dniach wypisali nas do domu. I teraz łapiemy życie garściami bo mamy dużo do nadrobienia . W połowie wakacji już będziemy mogli zacząć rehabilitację i mam nadzieję ,że też damy radę i będzie tylko z górki. A w ogrodzie kolory niesamowite ,wszystko rośnie wspaniale . Dużo pracy ale teraz to już takie problemy to żadne problemy. Życzymy miłego wieczorku wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Kasiu, 13-tego z pewnością nie przynosi pecha, jak widać, wręcz przeciwnie. A teraz jest z górki i niech będzie tak, że już wszystkie dni będą szczęśliwe. Z całego serca tego życzę...Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts