Kasia_Grzes 06.02.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No i od razu lepiej ,to co napadało na szczęście już się rozpuściło.:yes:Znów wyszło słonko i pięknie świeci ,cały dom wręcz tonie w promieniach słońca. Lubię każdą porę roku ,ale jeszcze bardziej uwielbiam czekać po zimie na pierwsze oznaki wiosny .Dzień coraz dłuższy , ach :wave:bajka ,już by się chciało porobić w ogrodzie ,a pracy przede mną bardzo dużo.Wiele planów i mam nadzieję na zrealizowanie ich w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 12.03.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No i zima wróciła na całego ,niby niezbyt mocno sypie ale już prawie wszędzie biało.Zdążyłam porobić w ogrodzie większość prac .Drzewka przycięte i oprysk zrobiony,Posprzątałam w koło całego domu śmieci po panach od elewacji,truskawki mają czysto i poobcinane liście suche,przesadziłam powojniki w nowe miejsce i zrobiłam nową rabatkę po środku której na wiosnę będzie stała huśtawka.Zostało tylko wygrabienie trawy ,nawóz rozsypać .A na dzień kobiet dostałam tuję -kulę na pniu i trzy bukszpany .Jeszcze nie wiem gdzie je posadzę ale raczej nie będę miła z tym problemów,ogród duży ,że mogę w nim sadzić jeszcze dużą ilość roślin.Od soboty zapowiadają u nas odwilż i już niby po zimie ,idzie ciepło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 26.03.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Miała być wiosna w połowie marca , a tu zima trzyma na całego .No niby do środy na Dolnym Śląsku ( u nas) ale jak nie zobaczę to nie uwierzę. Bukszpany i tuja -kula jeszcze nie wsadzona niestety , bo ziemia zamarznięta na kamień.Jak faktycznie od czwartku będzie cieplej no to jest nadzieja ,że do świąt je wkopię ( przy pomocy syna;)).Jejku jak ten czas leci dopiero była Wigilia a tu następne święta. :hug:Miłego dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 28.03.2013 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 No i mamy czwartek i niestety nie widać coby miało się cokolwiek ocieplić id dzisiaj.Wczoraj to faktycznie było +3 st ,nawet nawóz pod tujami rozsypałam:wiggle:. Dzisiaj narazie - 2 st i niestety słonka będzie brak bo chmurek dużo:bash:. No cóż kochani , WSZYSTKIM TU ZAGLĄDAJĄCYM ŻYCZĘ SPOKOJNYCH ŚWIĄT SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 30.04.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Pięknie się robi w koło domu ,zazieleniło i rozkwitło kolorowo.Kocham wiosnę.Porządki porobione ,opryski i nawóz rozsypany,na tarasiku wiklina już stoi .Kawunia smakuje cudownie ach żyć nie umierać.Szkoda tylko ,że dzisiaj pada ,bo mam wolne to coś się by znalazło w ogrodzie do roboty.No nic robota nie zając nie ucieknie:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 03.05.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Niestety nici z wypoczynku na świeżym powietrzu, ciągle pada i pada:(.Brak słów na taką pogodę ,wiadomo deszcz potrzebny ale żeby zaraz przez trzy dni ciągle lało , ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 29.07.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pogoda piękna ach aby tak dalej.W ogrodzie ciągle prace do przodu idą .Mamy już bramy ,brakuje tylko jednej ale właśnie się robi. podjazdy przygotowane pod kostkę ,zrobione częściowo oświetlenie w ogrodzie ,jeszcze tylko muszę wymienić w jednym miejscu agrowłókninę i skończyć ogrodzenie dla psiaków . Szkoda tylko ,że nie potrafię wkleić zdjęć to bym powrzucała kilka. no ale może z czasem i tego się nauczę. narazie nie mam na to czasu.Dużo się dzieje w moim życiu i niestety nie koniecznie dobrego ,ale co tam trzeba cieszyć się tym co jest i najważniejsze ,że nie jest gorzej. A za dwa tygodnie wczasy i nimi już żyję . muszę nabrać sił . A narazie czerpię siły z pracy w ogrodzie ,który sprawia mi olbrzymią radość i wycisza ,pozwala zebrać myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 11.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam!!!Dawno nie zaglądałam.Ślicznie urządzony domek.Gratulacje.Super łazienki, a ta wanna...... fajna,fajna.Poszło Wam w błyskawicznym tempie.Pozdrawiam serdecznieKrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 22.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Kasia jak pięknie, widać w tym kobiecą rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 29.10.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Monisiu witam w skromnych progach. Dziękuje za miłe słowa, Pracy było bardzo dużo a jeszcze więcej nerwów .Ale warto było , mieszkamy już od 16.11.2012r i jak to mój synuś mówi '' mamuś to nasz raj na ziemi'' i ja też tak myślę. Kocham to miejsce i czuję się jak bym mieszkała tu od urodzenia.Cieszy wszystko a przede wszystkim przyroda nas otaczająca .W niedzielę byliśmy w pobliskim lesie na spacerku od 11 aż do 16 godziny. Pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 29.10.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ach pięknie a jak pięknie będzie .....tak myśle;)jak już zacznie wszystko bujnie rosnąć . Narazie ogród ma przeszło dwa latka .Za 3-5 dopiero będzie się działo .Ptaki szaleją między małymi krzewami , niestety coś tam zawsze połamią bo to jeszcze za słabe niektóre gałązki ale dają rade. Dzisiaj na szczęście przestało wiać ,można wyjść na ogród i coś porobić jeszcze:wiggle:Piękną mamy pogodę jak na pazdziernik. Aby tak dalej. Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 29.10.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Kasia wiele trzeba włożyć pracy, aby z budowy zrobił się dom Ty jesteś już "w domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 11.12.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Za dwa tygodnie święta ,ach jak ten czas leci.U nas wczoraj mąż skończył szafę w wiatrołapie ,muszę dzisiaj tylko zamówić lustra na wymiar i cierpliwie poczekać na ostatnie drzwi ,niestety termin realizacji to 21.12 i obawiam się czy zdążą je zrobić czy dopiero po Świętach. No cóż ,poczekam cierpliwie.:DCały dom już w świątecznych dekoracjach ,brakuje tylko żywej chinki ale ta dopiero zawita do nas w sobotę (21.12) Młodszy synek już by chętnie ją ubrał ,ale przy naszej temperaturze w domu to może ze dwa tygodnie postoi . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 14.12.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Pogoda niesamowita w dzień nawet do 10 st. dochodzi ,a co tam ostatnia zima tak dała nam w kość ,że wcale się do niej nie śpieszę.Dzisiaj był nawet lekki przymrozek bo trawa biała ale słonko świeci od rana to za moment rozpuści wszystko. I oby jak najpóżniej zima zawitała , a w marcu proszę już wiosnę . Normalnie koncert życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.12.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wesołych świąt kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.12.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Kasiu! Żeby karp był doskonały I pierogi smakowałyDużo szczęścia i radościW Święta samych pomyślnościPrezentów i humoru dobregoWszystkiego najlepszego!życzy nemi http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/191/l5hy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 24.12.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Kiedy jasna gwiazdka błyśnieNiech Wam serce radość ściśnieNiech choinka jasno świeciNiech nadziei płomień wznieciNiech kolęda zabrzmi w kołoNiech świat śmieje się wesołoBędzie miło i serdecznieA Wasze szczęście niech trwa wiecznie !!!!Życzy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 18.01.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam wiosennie tej zimy:wiggle: Ciężkie dni przedemną, muszę jechać do kliniki z synkiem.Najgorsze ,że jeszcze mu nic nie powiedzieliśmy ,bo jak to zrobić.Na samą myśl o zwykłych badaniach kontrolnych Tomek ma doła ( nie mówiąc o mnie ) Mam nadzieję ,że szybko ten czas spędzony w klinice zleci i wrócimy do domku. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Kasiu, będę zaciskać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze.Dużo zdrowia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts