Kasia_Grzes 04.03.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Wkońcu coraz cieplej .Można zacząć prace w domku dalsze zasypywanie tarasu.Zawsze to coś i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 14.03.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Super pogoda się zrobiła wkońcu ,można zacząć prace na budowie i w ogrodzie.Pierwszy taras zasypany,został jeszcze jeden.Dzisiaj posadziłam pierwsze tuje szmaragdowe.Chciało by się posadzić już wszystkie rośliny ale za mało czasu i jeszcze musimy skończyć w koło domu parę prac.W sklepach ogrodniczych zaczyna się pięknie kolorowo robić,nie wiadomo na co patrzeć,a wybór ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 15.03.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Kasia_Grzes !!!!! Witajcie na forum. Prosimy o więcej zdjęć domku. Również mogą być zdjęcia wewnątrz domku. Wg planu,który pokazałas to bardzo ładne rozwiązanie w środku. Dobra myśl z tymi tarasami.Mnie to także czeka. Dobrze by było aby w tym roku. Pozdrawiam Krystyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.03.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 KrysiaG witam serdecznie u siebie ,ciężko mi idzie z wklejaniem zdięć ale jutro będę na budowie to popstrykam świeże zdięcia.Martwię się trochę o moje tuje wczoraj wsadziłam je a tu zapowiadają u nas ochłodzenie od czwartku mam nadzieję że przetrzymają tę zmianę pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Kasia_Grzes My posadziliśmy tuje we wrześniui także czekamy co z nich będzie.Wszystkie zrobiły się takie brązowe.Dostaliśmy je od znajomych.Nie są to chyba takie o jakichmarzyłam.Nie wiem co teraz.Ale nawet bym chciała,żebysię nie przyjęły.Wcale mi sienie podobają.Widzę,że niektóretuję są cały rok zielone,nawet w zimie.Ale my się wogóle nie znamy.Pozdrawiam KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Nie martw się u mnie to samo z tujami kupiliśmy 10 szt. pięknych szmaragdowych takich po 130 cm.I posadziliśmy w tamtym roku chyba w pażdzierniku.nie powiem są zielone i nawet nawet nie wyglądają żle.no ale one były kupione w takich ogromnych doniczkach z ziemią od razu takie posadziliśmy.A w niedzielę kupiliśmy następne 10 szt. i one już nie miały ziemi dużo .Korzeń wręcz na wierzchu.zobaczymy może nie będzie tak żle.Tola ma piękny ogród i pomaga takim przyszłym ogrodniczką jak my to napewno damy radę .Będzie dobrze.Wkleję zdięcia ale pojedyńczo bo inaczej nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 To moja kuchnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Pierwsze drzwi po lewej to łazienka nasza następne to w-c a te szerokie to wejście do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jadalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Salon tak troszkę niewyrazny bo nie mam jak stanąć żeby wszystko ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 A tu jeszcze salon z jadalnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) A tu nasza malutka sypialnia i jeszcze widać schody na górę takie budowlane. Edytowane 16 Marca 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 I trzy pokoje na górze i duża łazienka .Góra cała już wytynkowana ,teraz czas na parter ale kiedy to nastąpi zobaczymy po mału . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 16.03.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Zdięcia domu zrobię jak się tylko poprawi pogoda.Narazie u nas od wczoraj pochmurno i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 17.03.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 No i rozpadało się na całego, ale jest szansa że od poniedziałku słoneczko u nas zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 12.04.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Troszkę mnie tu nie było ale dużo się działo niezbyt dobrego na naszym placu budowy. Radość z zasypanego tarasu trwała tylko trzy dni a po tym czasie tarasik się z lekka rozjechał gdyż panowie od prac budowlanych nie związali ścian z budynkiem ( ale majstry ) no i se ściana jedna poszła aż 20 cm. od budynku.Odechciało mi się robić tam cokolwiek więc pojechałam do domu. Na następny dzień musieliśmy cały ten wsypany gruz wyciągnąć z tamtąd i znów postawić ściankę.No trudno to jest budowa i musimy uzbroić się w cierpliwość. najważniejsze że udało nam się bez większych problemów poprawić to. A z pozytywnych rzeczy to to że posadziłam choinki aż 58 szt. przy ogrodzeniu z tyłu. Malutkie bardzo ,bardzo ale to nic urosną...........kiedyś U nas teraz dość często kropi deszczyk to przynajmniej nie muszę podlewać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 13.04.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Kasia_Grzes Bardzo ładny salon z jadalnią. Przestronny.Fajnie to wygląda. Z tym tarasem też fajnie. Co do kłopotów to jak na budowie bywa. Trzeba czasem coś poprawiać. Idziecie do przodu bo już zaczynacie tynkować. Tyle choinek posadziłaś.Masz tak dużo miejsca na nie? Jak urosną to też będzie ładnie wyglądać. Czekamy na dalsze zdjęcia. Pozdrawiam Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 14.04.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 domek wygląda bardzo obiecująco!!!! czekam na dalsze fotki widzę, że nie obyło się bez problemów na budowie u nas też była wpadka - wywrotka staranowała nową bramę wjazdową, cóż bywa i tak - ale co nas nie zabije to nas wzmocni!!! pozdr safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.04.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) KrysiaG Oj kochana sadzić mam gdzie bo budujemy się na 40 arach z tego dom 12.40m na 12.80 m. z tyłu domu będzie garaż dwustanowiskowy i reszta to ogród.Dlatego bardzo się cieszę jak nam ktoś podrzuci jakieś choinki do ogrodu. dostaliśmy dwa rodzaje choinek ale niestety nazw nie znam jak zrobi się ciepło to popstrykam zdięcia i wkleję . Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes błąd w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.04.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Safikey.Serdecznie witam na mojej skromnej stronie.Napewno będą dalsze zdięcia niech się tylko cieplej zrobi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts