KrysiaG 22.10.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Kasia_Grzes Super!!!!! Jestem pod wrażeniem. Prawdziwi artyści ogrodnicy z Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 31.10.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Pogoda u nas iście wiosenna.Szkoda tylko ,że tak szybko się ciemno robi . Mąż wykorzystał ciepełko i wymurował dwa łuki( rabatki ) przed domem ,niestety chyba na tym koniec bo nie przywieźli ziemi i chyba już nie w tym roku to nastąpi.a więc aby do wiosny. Jeszcze musimy zafugować i będzie ok. Zdjęcia będą za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 07.11.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aż się nie chce wierzyć ,że jesień mamy .Pogoda przepiękna i jadę posadzić nowy zakup 3 szt krzewu PHOTINIA i 3 szt. korony ceszrza .i już wklejam zdjęcia gdybym pomyliła nazwy roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 07.11.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Obiecane zdjęcia murków przed domem. Z prawej strony jeszcze nie skończony brakuje jednej warstwy . ale pogoda sprzyja pracom na podwórku to jest szansa ,że mąż skończy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 07.11.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Sory za jakość zdjęć .Jest szansa na zakup nowego aparatu ,ale do tej pory muszę robić tym co mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 07.11.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To jeszcze pokażę roślinki nowe zakupione niedawno i już posadzone:wave: Kupione w Lidlu ale mam nadzieję ,że się przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hej! Wpadłam z rewizytą Widzę kolejną zwolenniczkę agrowłókniny;) Ogród zapowiada się super! A jak tam prace wykończeniowe domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.11.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nadulko dziękuję za wizytę,nie ma czym się jeszcze chwalić no może początkiem ogrodu.Uwielbiam prace w ogrodzie ale nie aż tak bardzo żeby całe życie wyrywać chwasty dlatego położyłam gdzie się da agrowłókninę , może nie całkowicie ale zawsze w mniejszym stopniu będą rosły.A jeśli chodzi o prace wewnątrz to niestety idą jak krew z nosa jak nie wolniej.robimy hydraulikę po mału.Dobrze że jest ciepło ( dolnośląskie )to i wylewki chyba zdążymy wylać,no i dopiero zacznie się po mału wykończeniówka już ta najmilsza.Kafelki ,farby , meble itd. super.Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 To i ja przybiegłam do Ciebie poczytać i obejrzeć roślinki Nie wiedziałam, że w Lidlu są roślinki ogrodowe? Muszę Michała uczulić na to, bo często tam robi zakupy Domku gratuluję i czekam na dalesze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 30.11.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam serdecznie Megana.Oj w lidlu są często roślinki do ogrodów tak od wiosny do późnej jesieni.Chyba dwa tygodnie temu były azalie na pniu ,aż trzy kolory ( róż, czerwień i biało-różowe )Teraz mają być miniaturowe cyprysiki ale już za późno na sadzenie w ogrodzie.No chyba ,że ma się miejsce żeby do wiosny przechować je . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 30.11.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A muszę się pochwalić ,czekając na panów tynkarzy mąż ocieplił całą górę. Jest niesamowicie cicho już.Bo do tej pory strasznie było słychać wiatr i deszcz. Teraz tylko jeszcze zostały regipsy do przykręcenia. Zrobiliśmy podmurówkę przy ogrodzeniu.Siatka niestety musi poczekać ,nie mamy czasu , mąż wraca z pracy po 17 godz. i już niestety ciemno jest.Zostają tylko soboty a w jeden dzień to się za wiele nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.12.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 WKOŃCU DOCZEKALIŚMY SIĘ ,PRZYJECHALI TYNKARZE . Mieli być we wrześniu - no ale nie można mieć wszystkiego . Uwijali się jak mrówki ,mam nadzieję ,że tak będzie codziennie. Mąż z wrażenia zamiast do pracy jechać to siedział z nimi i ich pilnował ,chyba żeby nie uciekli ha ha ha . Do końca tygodnia mają zrobić parter ,a potem piwnicę. Super by było gdyby tak to wszystko lekko poszło. No ale nie ma co gdybać , poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 10.12.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam cieplutko wszystkich zaglądających do mnie. Po tygodniu prac naszych tynkarzy z chęcią piszę ,że JEST BARDZO DOBRZE. Parter wytynkowany ,od poniedziałku zaczynają piwnicę . Mąż dzisiaj kończy kanalizację ( w kotłowni tylko została rura do umywalki ) i już chyba po świętach :eek:zaczynamy centralne robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 12.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kasia_Grześ I znowu postępy w domku. Gratulacje KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.12.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dobre wiadomości. Tynki skończone, nawet już na parterze wyschło wszystko ładnie troszkę wolniej schnie w piwnicy.ale na szczęście nie ma mrozów to se może wolniej schnąć.No i piwnicę mamy już ocieploną a to też dużo zabezpiecza przed mrozami.Postaram się pojechać jutro i porobię zdjęcia . A jak nie to zaraz po świętach pojadę. Ale jestem szczęśliwa ,wkońcu po malutku do przodu. WSZYSTKIM ZAGLĄDAJĄCYM TU ŻYCZĘ ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT I SZAMPAŃSKIEGO NOWEGO ROKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 W domach ciepło, świątecznie, Choinka wiruje światłami, stosy prezentów piętrzą się wokół, świat wypełniony jest życzeniami. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzy Krysia G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Spędzonych w cieple rodzinnym. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91317&d=1324626735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif Wesołych świąt! Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych świąt! A w święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie jak najwięcejZwykłego, ludzkiego szczęścia. Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt - życzy nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 bez życzy tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img715.imageshack.us/img715/7825/dsc0091bz.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts