Nadulka 30.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU !!! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92230&d=1325267944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 31.12.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 I zacznie się lada chwila następny roczek Leci ten czas nieubłaganie ,no cóż tego nie zmienimy. Mam nadzieję ,że za rok sylwestra zrobię u siebie. Tego sobie i wszystkim budującym życzę z całego serca. Jak najwięcej radości i jak najmniej smutku przy budowie naszych wymarzonych domków. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU KOCHANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 01.01.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 I mamy 2012r. Chciałam wkleić zdjęcia ale coś nie mogę , może jutro spróbuję. Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 02.01.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Po wytynkowaniu już obiecane zdjęcia Tu kuchnia i salon ,niestety zagracone przez męża Posprząta chyba dopiero jak będziemy wylewać podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 02.01.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ale przyznajcie sami ,drzewa to nam chyba starczy na całą zimę przy takiej temperaturze na dworze ,u nas dziś + 12 st . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 02.01.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Tynki w wykuszu jadalni jeszcze troszkę mokre schną najwolniej ale pod nimi beton i dlatego. Wyschną wkońcu i one.Na drugim zdjęciu nasza malutka sypialnia i zaraz obok przedpokuj. A teraz robimy piętro ,zdjęcia za kilka dni :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 02.01.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Trzy godziny i wymyłam 19 okien. Niestety musiałam gdyż panowie tynkarze troszkę zabrudzili je. Ale jakie teraz czyste aż milo.Padnę dzisiaj chyba przed dotknięciem poduszki ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 04.01.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No i wklejam zdjęcia z pierwszego ( prawie )ukończonego pokoju [ATTACH=CONFIG]93085[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]93086[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 04.01.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 A tu w trakcie robienia łazienki ,dzisiaj będą przykręcać regipsy. [ATTACH=CONFIG]93087[/ATTACH] Trochę to trwa ale ten gościu w czerwonyej bluzie ( MĄŻ ) chce wszystko zrobić sam ,bo przecież nikt nie robi tak tego dokładnie jak On Niech mu będzie,efekty są super ,nigdzie nie wieje i od razu zrobiło sie cieplej w pomieszczeniach. No ale jak się wkłada 30 cm. waty mineralnej to ciepło musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 04.01.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kochani najważniejsze nie wiem jak u was ale u mnie wyszły wszystkie cebulowe ,z jednej strony się cieszę bo przynajmniej wiem ,że kupiłam dobre cebulki,ale z drugiej strony czy maleństwa wytrzymają jak spadnie śnieg i przyjdzie mróz. No nie wiem ? a jak u Was też wychodzą? [ATTACH=CONFIG]93088[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]93089[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]93090[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 06.01.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nadulko dla Ciebie wklejam moją choinkę . Uwielbiam święta i najchętniej aż do wiosny bym chciała mieć choinkę ubraną w domu niestety szybko się sypie i może jeszcze z dwa tygodnie i będzie trzeba ją wynieść z domu:confused: Ale za rok znów będzie cieszyć nasze oczy. [ATTACH=CONFIG]93581[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]93582[/ATTACH] I to jest najważniejsze . Miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.01.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Śliczna choinka,no i bardzo w moim stylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.01.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kasiu, no kto to słyszał, żeby w styczniu myć okna?Wiem, wiem, taka aura.Nie martw się cebulowymi. Dadzą radę i zakwitną wtedy kiedy trzeba.Piękna, biało-srebrna choinka.Moja też miała taka być w tym roku, ale pociechy zaprotestowały.I jest kolorowa, ale z przewagą bieli i srebra, tyle wywalczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 06.01.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nadulko miło mi to słyszeć Tolu żeby to tylko aura mnie do mycia okien zmusiła !niestety nie . Do tego wielkiego mycia zmusiły mnie zakończone prace tynkarskie niby nie zachlapali panowie ich za bardzo ale jednak. Dziękuję za informacje o cebulowych odetchnęłam z ulgą ,szkoda by ich było. Tak pięknie powschodziły. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 09.01.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Prace idą aż miło popatrzeć .Zaszpachlowana góra cała , zostało położenie gładzi.No ale najpierw muszą wyschnąć szpachlowane miejsca. Ale najważniejsze ,że pogoda nam sprzyja, chociaż powiem szczerze ,że brakuje mi troszkę zimy .No coś niby ma u nas pod koniec stycznia zmrozić ,zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Fajnie że wszystko idzie do przodu,to bardzo cieszy:)Trzymam kciuki za dalsze prace. Kasiu nawet jeśli pod koniec stycznia ma zmrozić to i tak bliżej już będzie do wiosny i tego się trzymajmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.01.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Takie plany miałam na te ferie ,przede wszystkim odpocząć.! Mieliśmy zarezerwowany wyjazd nad morze do Pobierowa . Pięknie tam jest i o tej porze roku niesamowicie cicho ,spokój spacery ,i jeden wielki wypoczynek. No niestety życie lubi płatać figle i w piątek trafiliśmy do szpitala z synkiem.Może do środy wyjdziemy.Mam taką nadzieję Przykre jak szybko na własnej skórze przekonałam się co znaczy iść do szpitala w trakcie wojny NFZ z lekarzami.Biurokracja zwycięża. Bardzo to przykre ,no cóż co ja szary człowiek mogę ,chyba tylko zacisnąć zęby ze złości i bezradności. Najważniejsze ,że Tomek już czuje się lepiej,dużo lepiej:rotfl: Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 21.01.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witaj, wpadłam tak szybko z rewizytą, obiecuję póxniej przeczytać sobie cały dzienniczek:) przeczytałam informację o synki ): i życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bo to najważniejsze, na odpoczynek przyjdzie czas,pozdrawiam Całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 03.02.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kochani u nas - 18 st. ale dajemy radę .Synuś czuje się z dnia na dzień coraz lepiej, szaleje na całego. I dlatego w poniedziałek wyganiam go już do szkoły . Mąż szaleje znowu w domku ,skończył na tip top jeden pokój (zdjęcia będą jak pojadę). I jutro zaczyna następne pomieszczenie:wave: W ogrodzie biało ,że aż miło popatrzeć Miłego wieczorku wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 07.02.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Szkoda mówić byłam wczoraj dwa razy a dzisiaj trzy razy w domku i dopiero jak przyjechałam to się kapnęłam ,że nie zrobiłam zdjęć.Może jutro podjadę i jak będę pamiętać ( brak słów do mojej sklerozy:o ) to zobię i wkleję.A dzieje się u nas oj dzieje .Już kończymy dzisiaj następny pokój i od jutra ostatni bo łazienki nie liczę ,tam tylko sufit trzeba wyszpachlować. Zima piękna ,od rana pada śnieg temperaturka - 10 st. ach super Po szkole spacerki ,sanki itp.Nie ma co się martwić zbytnio zimą już 7 luty ,jescze trzy tygodnie i MARZEC I WIOSNA CORAZ BLIŻEJ:rotfl: I tym się trzeba cieszyć , wyższa temperaturka powietrza,ogród zacznie się budzić do życia ,i prace w domku może przyśpieszą.Ach jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts