kimklb 11.02.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Nie mogę się tego doczekać chociaż mój ogród to na razie ugor:):), ale mam nadzieję to zmienić w tym roku przynajmniej będę sie bardzo starała bo nigdy tego nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 14.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Kasiu,dzięki za wizytę u mnie, w moim ogródku - ledwo rozpoczetnym, bo u Ciebie juz tak pieknie - ach zawzdychałam!!!!!! W domku tez chyba jesteśmy na podobnym etapie prac, przeniosłam moje konto na blog budowlany, jedynie ogród pozostał tutaj, jak chcesz odwiedzić zapraszam:http://www.sloneczna-odessa.mojabudowa.pl ja będę częstym gościem u Ciebie, pozdrawiam i będę często zaglądać słoneczna safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 14.02.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam serdecznie u mnie . Niezbyt często teraz siedzę tu ale obiecuję się poprawić.Niestety mam dość duże problemy zdrowotne z synkiem i znów byliśmy w klinice i dopiero co wyszliśmy.No mam nadzieję ,że teraz tylko do kontrolo do Łodzi i narazie będzie koniec aż do kwietnia .A kwiecień to już wiosna kochani ,ciepło ,kolorowo, pięknie ach jeszcze troszkę. Safikey napewno zaglądnę . Kimklb ja też jestem ciemna w sprawach ogrodowych ale mam książki , gazety i do przodu najważniejsze ,że mamy CHĘCI ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 07.03.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Oj kochani jest coraz lepiej .Z dnia na dzień robi się piękniej na ogrodzie ,rosną tulipany i reszta się zieleni.Zero znaku po zimie.Słonko świeci coraz mocniej i dłużej.Ach aby tak dalej.Prace w domku też coraz bardziej ku końcowi .Może na wakacje uda nam się wprowadzić ,mocno w to wierzę .Kończymy centralne i czekamy na panów od wylewek podłogowych.I można zacząć bieganie po sklepach za kafelkami i panelami ,super ,super.Panowie od elewacji też czekają na troszeczkę większą temperaturkę powietrza. Jutro jadę załatwiać końcowe formalności z gazem i jeszcze muszę zachaczyć o telekomunikację,bo jadą panowie i jakoś dojechać nie mogą . Zrobiłam ostatnio zdjęcia sufitów podwieszanych a więc jeszcze proszę o chwilkę i do jutra powinnam je wkleić . Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 08.03.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No i się nacieszyłam pogodą ,że cho cho .Od rana najpierw sypało śniegiem teraz pada deszcz.Popękał nam trochę sufit i musiał mąż dzisiaj od rana interweniować o dziwo skończył już aż w szoku jestem ,że mu tak to sprawnie poszło. Sufit poprawiony na całym parterze.Miałam jechac i zacząć prace porządkowe na ogródku ale niestety na ogrodzie jedno wielkie bagno .Błota mam tyle że chyba jakieś spa otworzę ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 11.03.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Coraz bardziej cieszy praca na ogródku zwłaszcza jak pogoda dopisuje . Niestety straty też są już widoczne dostałam piękny klon palmowy bordowy i nawet się przyjął nawet jakoś spokojnie przetrzymał zimę i cholerne zające go właśnie obskubały nie zostawiając nawet 5 cm. gałązki Posadzone choinki dwa lata temu też się poprzyjmowały a teraz coś się z nimi dzieje bo zaczynają żółknąć ,może im czegoś brakuje ,czy to już pora na podsypanie ich nawozem ? może by im to pomogło. Szkoda by było ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 11.03.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jutro wkleję obiecane zdjęcia bo coś się komputer zbuntował nie mogę nic wkleić a więc do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.03.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 To ja czekam na obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 12.03.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 [ATTACH=CONFIG]105899[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105900[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105901[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105902[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105903[/ATTACH]Już Nadulko wklejam ,najpierw z ogródka pękna wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 12.03.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A teraz z naszych prac w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.03.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 U Ciebie już tak pięknie?Moje dopiero nieśmiało się wychylają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 12.03.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Już położyliśmy gładź na całym parterze .postaram się o zdjęcia ale to troszkę potrwa bo nie wiem kiedy będę tam może w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.03.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pisałyśmy w tym samym czasie:)Pięknie wiosennie u ciebie już jest,ja muszę jeszcze na takie widoki poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 12.03.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nadulko U mnie juz po mału robi się iście wiosennie a tulipany mają już koło 5 cm. a na sobotę zapowiadają u nas nawet do 18 st na plusie Ach jak ja kocham wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 26.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Kasiu,im dłużej oglądam ogród u Ciebie, tym bardziej widzę jaki mój biedniutki:-( Twoje rabaty piękne i tyle juz pracy tam włożyłaś. och.... u mnie to jeszcze wielkość nas przeraża 34 ar- miało być fajnie i jest, ale pracy jest przeogromnie dużo!!! będę podziwiać Twój ogród i domek bo prace idą bardzo szybko i jest coraz ładniej pozdrawiam słonecznie!!!safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Safikey Witam w ten niestety pochmurny dzień ,ale co tam pogoda i taka też potrzebna przynajmniej mam chwilkę ,żeby tu zaglądnąć. Jak ja kocham wiosnę ach mogła by trwać 6 miesięcy Kwiaty kwitną jak grzyby po deszczu ,wszystko się budzi do życia ,skowronki ćwierkają od rana do wieczora ach wiosna:wave:Wcziraj była piękna pogoda i troszkę porobiliśmy w ogrodzie ,troszkę zmian i kolorów przybyło. Nowa rabata powstała ,lecz jeszcze nie do końca skończona .:sick:Ale po mału dopiero pokazują się krzewy i drzewka w sklepach ,będzie w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Zapomniałam napisać niestety rbata różana przy jadalni do poprawki idzie ,tylko jak to zrobić ...............................................................????????? Coś wymyślę chyba do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 A tu troszkę wiosny w ogródku moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]109908[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]109909[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]109910[/ATTACH]Mam jeszcze takie piękności A tutaj początek wytyczania ścieżek i kląbik ? a może do czerwca będą w nich (bo są dwa )rosły już krzewy:confused: Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ciąg dalszy ścieżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts