Kasia_Grzes 05.04.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) A to mój nowy nabytek forsycja .Poobcinałam kilka gałązek od sąsiadki i na szczęście się maleństwa przyjęły:wiggle: Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 A takie trzy piękności dostałam wczorajod szwagierki i już posadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Dostałam też dwie piwonie jedna jeszcze malutka ale już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) A to moja bidna rabata z różami i niestety męczy mnie coś strasznie mi tu nie pasuje a więc muszę poszukać ,pomyśleć i zmienić ...............................................................mam nadzieję ,że na lepsze POMYSŁY MILE WIDZIANE:p:p:p:p:p:p Można wiele zmienić bo jak widać kostka granitowa na obrzeżach nie położona jeszcze Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 A tu jeszcze Szachownica ,bałam się ,że nic z niej nie będzie bo kupiona była ( sztuk 3 ) w hipermarkecie i już takie przebrane zostały ,a tu miłe zaskoczenie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.04.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 PIĘKNYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI I RADOŚCI ŚWIĄT WIELKANOCNYCH DLA WAS KOCHANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Pełnych ciepła i radości Świąt Wielkanocnych życzy tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Mile spędzonych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołej zabawy w lany poniedziałek życzy: Krysia G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.04.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=110515&d=1333863295 Bogatego zajączka! Mokrego dyngusa! Nadulka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 13.04.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A to miła niespodzianka na ogrodzie zakwitły się wkońcu hiacynty[ATTACH=CONFIG]111220[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111221[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111223[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.04.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Zakwitł ostatni hiacynt ,kolor piękny żółty niesamowicie wygląda .Kotłownia w kafelkach już ,jeszcze zostało fugowanie .Większy problem mam z wrzucaniem zdjęć .Bo nie mogę ,ciągle wyskakuje mi jakiś błąd ,może mam za dużo tam zdjęć .Muszę posiedzieć i poczytać co i jak .Może się uda.A narazie kończymy też obrzeża przed domem i dosadzam drzewka i krzewy nowe .Wczoraj zakupilam bez biały pełny o dzwięcznej nazwie "Krasawica Moskwy" i złotlin japoński ,jeżyny bezkolcowe , maliny , borówkę amerykańską i jagodę kamczacką.No i przywieżli nam wkońcu ogrodzenie na przód.W następnym tygodniu może zaczniemy ogrodzenie ,dużo zależy niestety od zmiennej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 21.04.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Kasiu,Ach ten Twój ogród - rewelacja. U mnie chyba poza grządkami i może jedną rabatą pozostawię wszytsko na jesień - qrcze czasu mi brak.... a domek rewelacja już była a teraz piszesz płytki, fugowanie - to tak jak u mnie. Wrzuc zdjęcia, bo jestem ciekawa. U nas konczą łazienki a na połowę maja ekipa zapowiedziała ocieplenie budynku. Potem malowanie w środku, podłogi i na koniec czerwca mama wstępnie umówiony montaż drzwi wewnetrznych. Ale nadal czekamy na gaz i oczyszczalnię. Czyli plan sierpien - u nas jest aktualny!!! Dawaj zdjęcia !!!!!! szybciutko, już, natychmiast słodkich snówsafikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.04.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Oj kochana żeby to było takie proste nie mogę wkleić żadnych zdjęć już dwie godziny siedzę na kompie i nic nawet starych nie mogę usunąć .A mam tyle zdjęć :jawdrop:i nie mogę pokazać ,normalnie zaraz mnie trafi ,ale nie poddam się dalej pokombinuję .U Was rewelacja w postępach ,aby tak dalej ,u nas troszkę wolniej ale też do przodu i też planujemy w sierpniu się wprowadzić no a gdyby coś nie wyszło to mam nadzieję ,że do grudnia to już napewno nam się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.05.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Zdjęcie z kotłowni[ATTACH=CONFIG]114449[/ATTACH] Udało sie weszło mi jedno zdjęcie nie wiem jak ja to zrobiłam ale udało się. U nas piękna wiosna przyleciały dwa bociany ,wszystko kwitnie wkoło ach jak pięknie .W poniedziałek przychodzi pan do montażu odkurzacza centralnego ,tak rozmawiał z nami ,jakby miał w jeden dzień zrobić wszystko no było by super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 02.06.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Tyle zmian u wszystkich budujących aż miło patrzeć .U nas też duzo się dzieje . W przyszłym tygodniu zalewamy podłogi . koło 15.06 wchodzą panowie od wykończeniówki (obiecali do końca lipca się wyrobić) i ekipa od elewacji.Wszystko do łazienek kupione (brakuje tylko dwóch umywalek do dolnej łazienki ).Kuchnia zamówiona, montaż do 15.08 .lodówka i okap już kupione czekam tylko na wycenę piekarników i zmywarki.Kamienne blaty do kuchni jak dobrze pójdzie to będą się robiły w czasie naszego zasłużonego wypoczynku (niestety tylko tydzień ) ale dobre i to.A my (jak któraś z ekip nie zawali ),wprowadzimy się zaraz po wczasach .Radość niesamowita.W ogrodzie wszystko rośnie i kwitnie .Ach aby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.06.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Koniec dobrego ,od wczoraj pada ,pada i pada u nas.Nici z zakończenia ogrodzenia ,za zimno ( 9st ) u nas tylko.Na szczęście mąż nie poddaje się i coś dłubie w środku .Wczoraj zaczęłam siać trawę w ogrodzie bo nie było jej w sadzie ale nie dość ,że zabrakło mi to jeszcze wycofali tę którą kupiłam prędzej i wzięłam nową ,mam nadzieję ,że też dobra będzie .A kiedy posieję :bash:ciężko wyczuć.Narazie mogę zapomnieć .Mam też dylemat z piekarnikami , wszystki sprzęt mam z firmy TEKA i mam problem z piekarnikami niby super i wogóle ,ale ciężko się mi zdecydować .Najgorsze ,że jedni chwalą inni narzekają.Dać 2500 zł za piekarnik w którym z pokręteł schodzi emalia ? no nie wiem nie wiem .Moze ktoś ma z Was ma je i może coś napisać na ich temat użytkowania. Byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 08.06.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No i cały dom w steropianie a od środy zaczynamy wylewać podłogi.:wiggle:I prawie skończyliśmy ogrodzenie ,zostało może z 18m .Nie licząc bram ,te dopiero od poniedziałku ślusarz zacznie montować .Po 15 czerwca wchodzą panowie od wykończeniówki .Jutro jedziemy odebrać zamówione drzwi wew. a po 15 .06. przyjadą zew.i umywalki do dolnej łazienki .i już bedzie wszystko z sanitarnych rzeczy. Brakuje tylko paneli ,farb wszystkich i kafelek .ale taki jest wybór w sklepach ,że chyba nie będzie z tym większego problemu:wave: Coraz bliżej do końca , ach jakie to wspaniałe uczucie .:bye:miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 08.06.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Niestety chyba będę zmuszona usunąć kilka pierwszych zdjęć i wtedy będę mogła powklejać nowe z teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 26.11.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Najszczęśliwszy dzień w życiu mojej rodzinki 16.XI.2012r. WPROWADZILIŚMY SIĘ Nie da słowami się opisać jak bardzo jesteśmy szczęśliwi,ile radości .Mieszkaliśmy na 37m2 teraz 158m2 , nie licząc piwnicy. Oczywiście mamy nowego lokatora na imie ma MAKS , kundelek wyrzucony przez kogoś niedobrego ,miał 3 tygodnie jak do nas trafił.Zapchlony i głodny ,nawet nie potrafił chodzić .Na szczęście jest u nas i zdobył serca nasze w ułamek sekundy. Czekamy jeszcze na fachowców z drobnymi pracami wykończeniowymi ( kamień w klatce schodowej) , kafelki na tarasie i przed domem chyba dopiero na wiosnę ,brak czasu robi swoje. Ale co tam takie małe nic , najważniejsze ,że jesteśmy już we własnym wyczekanym i wychuchanym domku. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts