Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadulko myślę że u nas też radość będzie trwała długo .Zdjęcia będą napewno ale muszę znależć ładowarkę do aparatu fotograficznego.Jeszcze dużo pudeł na strychu ale po malutku wszystko znajdzie swoje miejsce w domu.A jeszcze przed nami pierwsza Wigilia i radość zdwojona bo robimy dla całej rodzinki u nas.

Pozdrawiam Wszystkich cieplutko:hug:

• 3 weeks później...

Mikołaja bogatego,

śniegu bielutkiego,

choinki pachnącej

i gwiazdki błyszczącej.

Minimum stresu,

maksimum miłości

oraz tyle radości ile ryba ma kości!

Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!

życzy nemi

http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg

Kasiu,

12 miesięcy zdrowia,

53 tygodni szczęścia,

8.760 godzin miłości,

526.600 minut pogody ducha

i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy!

Dziękuję za kolejny wspólny rok na FM

I życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.

Oby był lepszy niż poprzedni!

http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg

• 4 weeks później...

Czekamy na narożnik do salonu a ten wypoczynek trafi do gościnnego pokoju.

U nas piękna zima sypie co chwilę śniegiem, mamy zaspy z których cieszą się najbardziej pieski nasze:)

Dzieci niestety chore i narazie leżą w łóżkach.Ale przed nami od poniedziałku ferie to myślę ,że im przejdzie do tego czasu .

:bye:Pozdrawiam cieplutko

• 2 weeks później...

Witam serdecznie!

Nie wiem jak to się stało, że znalazłam Was dopiero teraz :) a myślałam, że już wszystkie faworyty na necie widziałam ;) a tu miła niespodzianka!:D

Baaardzo ładnie u Was, my też budujemy faworyta i na wiosnę zacznie się wykończeniówka...

Interesuje mnie, jakie odległości udało się Wam zachować pomiędzy kuchennymi blatami, a wyspą? Czy jesteście zadowoleni z takiego układu? I czy można prosić o orientacyjny koszt mebli kuchennych? (może być na priv) Po wstępnych wycenach naszej kuchni, zastanawiam się czy nie odbić na bazar :p

Faaajnie macie z tym szerokim przejściem z kuchni do jadalni.... zazdraszczam- też tak planowaliśmy, a kierownik budowy się nie zgodził - buc jeden :p

I baaardzo przypadła mi do gustu dolna łazienka :) piękna i w moim stylu :) czy zachowaliście gabaryty dolnej łazienki , tak jak w projekcie, czy powiększaliście ją? Proszę o więcej zdjęć :) Może pokoje dziecięce po zmianie dachu na dwuspadowy i ciekawi mnie Wasza elewacja :)

pozdrawiam, Monika

Witam serdecznie i już odpisuję .

Odległość między blatem a wyspą to koło 80 cm. bardzo wygodne dojścia do wszystkich miejsc w kuchni.meble kosztowały 11 tyś.My wszystkie zmiany bez problemu mieliśmy akceptowane przez naszego kierownika budowy.

.Dużo jeszcze braków mamy ale po malutku.Przywieżli nam już narożnik do salonu, ale ciągle czekamy na fototapety do pokoi synów , meble będą dopiero za 6 tygodni i czekamy na montaż drzwi przesównychw do szaf w pokojach u dzieciaków (widać tylko półki )i sory za bałagan .W sypialni też jeszcze brakuje zamówionego tryptyku nad łóżko (może za dwa tygodnie już będzie) poza tym brakuje jeszcze żylandorów w przedpokojach i sypialni ale narazie nic mi nie wpadło w oko.Łazienka dolna ma takie wymiary jak w projekcie ,dolna ubikacja jest powiększona o okno które miało być w pierwszej wersji w wiatrołapie. Tarasy, schody oraz podjazd i oświetlenie ogrodu to prace na ten rok , a jak nam wyjdą no cóż życie pokaże .My mamy nadzieję ,że nam się uda ,problem z majstrami ,co ekipa to mądrzejsza.No i troszkę zdjęć obiecanych.Pierwsze z elewacji na której mamy drobnego baranka .Pozdrawiam cieplutko:bye:

przedwiośnie 2013r 065.jpg

przedwiośnie 2013r 033.jpg

przedwiośnie 2013r 035.jpg

przedwiośnie 2013r 039.jpg

A w ogrodzie budzi się wiosna na całego ,widać pierwsze cebulowe .Słonko świeci coraz mocniej ,niby jeszcze ma troszkę pomrozić ale to już nie ważne ,coraz bliżej do wiosny i super:D.Dzieciaki wyzdrowiały i szaleją w ogrodzie z piłką ,na sanki to jeszcze do Szklarskiej Poręby.

Ach wiosna ,wiosna:bye:

I po wiośnie :bash: wiem ,że to za szybko na wiosnę ale wczoraj piękne słonko cały dzień świeciło a dzisiaj szok,przecież nic nie mówili w pogodzie o śniegu na Dolnym Śląsku.A u nas biało ,że cho cho.

No cóż pięknie u nas ;),dzieciaki się cieszą ,czego chcieć więcej................................................WIOSNY :D.Ale nie będę taka ,cierpliwie poczekam :sleep: