Nadulka 26.11.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No to gratulacje:) Pamiętam jak my się cieszyliśmy i nadal cieszymy z własnego domu. To czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 02.12.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Nadulko myślę że u nas też radość będzie trwała długo .Zdjęcia będą napewno ale muszę znależć ładowarkę do aparatu fotograficznego.Jeszcze dużo pudeł na strychu ale po malutku wszystko znajdzie swoje miejsce w domu.A jeszcze przed nami pierwsza Wigilia i radość zdwojona bo robimy dla całej rodzinki u nas. Pozdrawiam Wszystkich cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.12.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Mikołaja bogatego,śniegu bielutkiego,choinki pachnąceji gwiazdki błyszczącej.Minimum stresu,maksimum miłościoraz tyle radości ile ryba ma kości! Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!życzy nemi http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 24.12.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Mikołaja bogategoŚniegu bielutkiegoChoinki pachnąceji gwiazdki błyszczącejMinimum stresumaksimum miłościi tyle radościile karp ma ości !!!! życzy Krysia G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.12.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Jest taki czas, Co łzy w uśmiech zamienia. Jest taka moc, Co smutek w radość przemienia. Jest taka siła, Co spełnia nasze marzenia. To właśnie Magia ***Świąt Bożego Narodzenia*** Nadulka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 27.12.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Dziękuję kochani za piękne życzenia:pSerczecznie pozdrawiam i ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Kasiu,12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.01.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kochani wklejam kilka zdjęć . Ubikacja i łazienka na parterze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.01.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Salon ,kuchnia i jadalnia.Zdjęcia niezbyt wyrażne ,sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.01.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 24.01.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Czekamy na narożnik do salonu a ten wypoczynek trafi do gościnnego pokoju.U nas piękna zima sypie co chwilę śniegiem, mamy zaspy z których cieszą się najbardziej pieski nasze:)Dzieci niestety chore i narazie leżą w łóżkach.Ale przed nami od poniedziałku ferie to myślę ,że im przejdzie do tego czasu .:bye:Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika89 02.02.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam serdecznie! Nie wiem jak to się stało, że znalazłam Was dopiero teraz a myślałam, że już wszystkie faworyty na necie widziałam a tu miła niespodzianka! Baaardzo ładnie u Was, my też budujemy faworyta i na wiosnę zacznie się wykończeniówka... Interesuje mnie, jakie odległości udało się Wam zachować pomiędzy kuchennymi blatami, a wyspą? Czy jesteście zadowoleni z takiego układu? I czy można prosić o orientacyjny koszt mebli kuchennych? (może być na priv) Po wstępnych wycenach naszej kuchni, zastanawiam się czy nie odbić na bazar Faaajnie macie z tym szerokim przejściem z kuchni do jadalni.... zazdraszczam- też tak planowaliśmy, a kierownik budowy się nie zgodził - buc jeden I baaardzo przypadła mi do gustu dolna łazienka piękna i w moim stylu czy zachowaliście gabaryty dolnej łazienki , tak jak w projekcie, czy powiększaliście ją? Proszę o więcej zdjęć Może pokoje dziecięce po zmianie dachu na dwuspadowy i ciekawi mnie Wasza elewacja pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.02.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam serdecznie i już odpisuję . Odległość między blatem a wyspą to koło 80 cm. bardzo wygodne dojścia do wszystkich miejsc w kuchni.meble kosztowały 11 tyś.My wszystkie zmiany bez problemu mieliśmy akceptowane przez naszego kierownika budowy. .Dużo jeszcze braków mamy ale po malutku.Przywieżli nam już narożnik do salonu, ale ciągle czekamy na fototapety do pokoi synów , meble będą dopiero za 6 tygodni i czekamy na montaż drzwi przesównychw do szaf w pokojach u dzieciaków (widać tylko półki )i sory za bałagan .W sypialni też jeszcze brakuje zamówionego tryptyku nad łóżko (może za dwa tygodnie już będzie) poza tym brakuje jeszcze żylandorów w przedpokojach i sypialni ale narazie nic mi nie wpadło w oko.Łazienka dolna ma takie wymiary jak w projekcie ,dolna ubikacja jest powiększona o okno które miało być w pierwszej wersji w wiatrołapie. Tarasy, schody oraz podjazd i oświetlenie ogrodu to prace na ten rok , a jak nam wyjdą no cóż życie pokaże .My mamy nadzieję ,że nam się uda ,problem z majstrami ,co ekipa to mądrzejsza.No i troszkę zdjęć obiecanych.Pierwsze z elewacji na której mamy drobnego baranka .Pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.02.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Trzy pokoje na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.02.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Tutaj sypialnia i klatka schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.02.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Łazienka chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.02.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Łazienki dolne jeszcze raz no i moja wanna rewelacja relaks pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.02.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 W salonie jest już nowy narożnik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 05.02.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A w ogrodzie budzi się wiosna na całego ,widać pierwsze cebulowe .Słonko świeci coraz mocniej ,niby jeszcze ma troszkę pomrozić ale to już nie ważne ,coraz bliżej do wiosny i super:D.Dzieciaki wyzdrowiały i szaleją w ogrodzie z piłką ,na sanki to jeszcze do Szklarskiej Poręby.Ach wiosna ,wiosna:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 06.02.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 I po wiośnie wiem ,że to za szybko na wiosnę ale wczoraj piękne słonko cały dzień świeciło a dzisiaj szok,przecież nic nie mówili w pogodzie o śniegu na Dolnym Śląsku.A u nas biało ,że cho cho. No cóż pięknie u nas ,dzieciaki się cieszą ,czego chcieć więcej................................................WIOSNY .Ale nie będę taka ,cierpliwie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts