zebacz 16.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam Nadejszła wiekopomna chwila i trzeba wybrać okna Jeśli ktokolwiek dysponuje zdjęciem okna składającego się z jednego skrzydła ruchomego + fix w ościeżnicy bardzo proszę o namiary. Musze żonie uzmysłowić wygląd takiej hybrydy. Planuję u siebie takie okno z podziałem 1/3 skrzydło / 2/3 fix w ościeżnicy i nie wiem czy to rozsądny pomysł. pozdr. zebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.02.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 na mojej stronie (strona startowa) masz zdjęcie HKS własnie w takiej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 16.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebacz 16.02.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dziękuję za wskazówki - nadal jednak oczekuję widoku okna najlepiej w bryle domu - zdjęcia poglądowe nie wystarczą. Jareko dzięki za namiar - od biedy może wmówię żonie że te drzwi HKS to takie duże okno pozdr. zebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 to chodząc po mieście rozglądaj sięLudziska często by wydać mniejszą kasę na okna stosują właśnie takie rozwiązanie - przeważnie w oknach trzyskrzydłowych środek to fix w ościeżnicy - tam gdzie nie zgrywają ci się poziomy szyb tam masz własnie takie fixyrozglądaj sięa najlepiej znów zajrzyj na moją stronęhttp://jareko.pl/2010_rok/Pod_Krakowem/09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebacz 18.02.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 He he he najciemniej pod latarnią. Okazało się że teściowa w bloku ma takie okno w kuchni - przynajmniej tak twierdzi żona - podjadę looknąć. Dzięki wszystkim za podpowiedzi. pozdr, zebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts