AgnesK 16.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tak mnie mamusia natchnęła do założenia tego wątku (chyba jeszcze nie było?) Kilka dni temu usłyszałam: Odkąd przytyłaś wyglądasz lepiej. Zmarszczki ci się rozprostowały :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Aga jaką Ty masz wspaniałą teściową jak miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.02.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dałąś się nabrać? Złośliwośc teściowej przybiera różne oblicza. Z tego komplementu dowiedziałaś się, że:1. Przytyło Ci się;2. Dotychczas wyglądałaś nieszczególnie [wszak teraz jest lepiej];3. Twoje zmarszczki były dość widoczne [teraz też są, lecz mniej];Kochana mamuśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.02.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 AgnesK masz wspaniałą teściową. Nie miałaś ochoty jej odpowiedzieć w podobnym stylu? PS. Co trzeba ustawić, żeby móc używać emotków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 16.02.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 O matko kochana co za "czule slowka" , moja tesciowa tez "wali z grubej rury" a ja grzecznie jej "ripostuje". Dowiedzialam sie ostatnio ze mam "inne kubki smakowe bo pochodze ze wsi". ZONK. Szkoda slow na ta kobiete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Domowa, tez milusio:)Dawaj więcej kffiatków:lol2: Moja przymila się, bo się jakiś czas temu nie popisała i co jakiś czas słyszę taki zgrabny komplemencik:) Ps. nemi, nie pamietam..dawno temu to robiłam:oops: A tez ktos mi napisał punkt po punkcie co zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tak mnie mamusia natchnęła do założenia tego wątku (chyba jeszcze nie było?) Kilka dni temu usłyszałam: Odkąd przytyłaś wyglądasz lepiej. Zmarszczki ci się rozprostowały :rotfl::rotfl: no to sie usmiałam.. milusia mamusia hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 16.02.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 a słyszałeś żart o teściowej i wersalce?;D<łukasz>o teściowej nie ma żartów, bo wszystko co mówia, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 zobaczcie jak to jest ...jak mama coś powie córce to przechodzi bez echa ....jak teściowa powie to samo..... to ukłuje w samo serce Mam teściową i sama nią jestem ....Teraz jak chce coś powiedzieć lub dać dobrą radę Madzi (synowa ) zawsze sie zastanowie czy chciałabym to usłyszeć od swojej teściowej ...i najczęściej milczę :Dale korci mnie okrutnie żeby się wymondrzać ...bo my mamusie przecież mamy monopol na wiem wszystko lepiej Agnes nie przejmuj sie -wieź to z przymrużeniem oka ..oddasz to kiedyś z nawiązka;) aha .....dla tych co jeszcze tego nie wiedza ....zmarszczki są oznaką udanego sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 EEEEwwwaaaaaaaaa:) Tu to jesteś absolutnie wyjatkową teściową Ale ja to biorę z przymrużeniem oka:) Widzę jak kobieta się stara.. I wcale mnie to nie ukłuło. Wiem ze ostatnio przytyłam (i dobrze) i wiem, ze jeszcze kilka miesięcy temu wygladałam jakby pług po mnie przejechał Ale to nie zmienia faktu, że komplemencik to po prostu miszczostwoświata:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 17.02.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Milutka ta Twoja teściówka, moją nie stać nawet na takie "komlementy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 17.02.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Tak mnie mamusia natchnęła do założenia tego wątku (chyba jeszcze nie było?) Kilka dni temu usłyszałam: Odkąd przytyłaś wyglądasz lepiej. Zmarszczki ci się rozprostowały :rotfl::rotfl: Ciekawa jestem co teściowa na to, gdybyś Ty jej tak powiedziała. Jak szczerość to szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 17.02.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 super mas zteściową Agnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.02.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mam teściową i sama nią jestem ....Teraz jak chce coś powiedzieć lub dać dobrą radę Madzi (synowa ) zawsze sie zastanowie czy chciałabym to usłyszeć od swojej teściowej ...i najczęściej milczę :Dale korci mnie okrutnie żeby się wymondrzać ...bo my mamusie przecież mamy monopol na wiem wszystko lepiej Ew-ka świetne jest to co napisałaś. Dziewczęta jak przypomnicie sobie jeszcze jakieś "komplementy" to piszcie, bo fajnie się to czyta. Ja swoją teściową mam 500 km od Krakowa, a że sympatia rośnie wraz z odległością i odwrotnie proporcjonalnie do ilości spotkań (nie częściej niż 2-3 razy w roku), to naprawdę jest ok. Mój mąż natomiast ma bardziej przegwizdane, bo jego teściowa jest na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 17.02.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Moja teściowa powiedziała do mnie kiedyś że "jak idę w tych spodniach to niezła szafa ze mnie" Może dla niej jestem gruba sama się za taką nie uważam mam ponad 170 wzrostu i nigdy nie ważyłam ponad 60 kilo. Zresztą sama ma nadwagę.Kiedyś też nazwała mnie "samsungiem" zawsze wolałam sobie znaleźć jakieś zajęcie w domu niż spędzać dni na tym co tam u sąsiadów ostatnio się wydarzyło. Dziwne że to jeszcze pamiętam bo to lata temu było. 16 lat z nią mieszkałam........ A najgorsze że mam dwóch synów i też mogę zostać mamuśką z piekła rodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Aaaaaaaa, sobie przypomniałam jeszcze:) (dla nieznających mnie - jestem blondynką z b bladą cerą (stąd i te zmarchy b widoczne, ale teoria Ewki b mi pasi:yes:) Wybralismy sie kiedys z teściami nad rzekę, zeby się poopalać, rybki połowic pełen relaks...do czasu... gdy teściowa ma patrząc na bladość ud mych stwierdziła: - Ale ty masz sadłowate nogi:yes::D Kto mnie przebije???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 18.02.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja tam mam swietna tesciowa, znaczy nie wtraca sie duzo i bardzo pomaga. Raz jeden po malej wojence z zona uslyszalem -" no to sobie wybralas." powiem ze bardzo mnie zabolalo. no ale co zrobic, w dalszym ciagu uwazam ze jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.02.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Moja mi kiedyś powiedziała: jesteś już w takim wieku, że powinnaś zasłaniać kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 18.02.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Moja mi kiedyś powiedziała: jesteś już w takim wieku, że powinnaś zasłaniać kolana. A powinnaś? Może jakąś fotkę wstawisz. Ocenimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 My z teściową obchodzimy się w reweransach dużym łukiem. Jakoś nie nadajemy na tych samych falach i chociaż właściwie nic do niej nie mam, to o przyjaźni nie można mówić. Inne priorytety mamy. Własnie dlatego kiedyś teściowa nie wytrzymała i po lustracji naszego domu stwierdziła "bo ty strasznie leniwa jesteś". Na co ja odparłam ze stoickim spokojem oraz dumą "tak, w końcu lenistwo jest motorem postępu ludzkości". No bo przecież, gdybyśmy tak kochali pracę fizyczną, to do dzisiaj latałabym z kijanką nad rzekę prać, a małż zasuwałby za pługiem po polu. Bo po co pralka i traktor, skoro człowiek kocha pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts