Januszek_M 16.02.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam serdecznie!To moja pierwsza wizyta, więc witam jeszcze serdeczniej! Moje pytanie dotyczy kłopotliwej podłogi.Otórz w pomieszczeniach, które zamierzam zaadaptować na cele biurowe i jako sale szkoleniowe, na podłogach jest kostka brukowa betonowa. To są sale pofabryczne. Na podłogi chcę dać wykładzinę pcv. Nie chcę robić wylewki, kłaść płyt i generalnie ponosić dużych kosztów przygotowania. Jak i czym zaspoinować przestrzenie między kostakami? To może być elastyczne. Ja myślałem o jakimś kleju, ale nie mam do końca koncepcji.Z góry dziękuję za zainteresowanie!PozdrawiamJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.02.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ta kostka jest taka równa, że można kłaść wykładzinę ?Jeżeli tak to np.http://www.thomsit.pl/_itemserver/SDS/DX_KCH084.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Januszek_M 01.03.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts