Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

la nordica

ConradBeata

Recommended Posts

Witam

Mam pytanie o kominek La nordica crystal ventilato, ma on dodatkowe kanaly wentylacyjne wychodzace z plaszcza wspomagane pseudo turbina, widzialem ten kominek w castoramie zabudowany, wyglada calkeim przyzwoicie, jednak w necie malo informacji na temat tego producenta bylem na stronie, bylem na ich stronie wyglada to calkiem ok, ktoś ma jakies doswiadczenia odnosne firmy lub rozwizania z tymi kanalami ?

• 2 months później...

Wkład LA NORDICA.

Tez ten wkład mi się spodobał w Castoramie tylko byłem na tyle głupi i go kupiłem.

Generalnie po 3 miesiącach użytkowania zdecydowanie NIE POLECAM!!!!

Nie mówiąc o pseudo nawiewach ma podstawową wadę czyli wklejana szyba !!!

po miesiącu użytkowania odkleja się szyba od drzwiczek, okropnie to widać gdyż klej spod szyby wypalił się i widać jasne plamy. i nic z tym nie można zrobić .

Rozliczenie tego z gwarancji wiąże się z cudem.

Gwarancja jest tak skonstruowana że teoretycznie można ją wyrzucić do kosza...

Grzesiek

DSC06054.JPG

• 5 months później...

ja go rozważałem na początku mojej przygody z kominkami, widziałem w castoramie w krakowie na ul pilotów, z piekną obudową, super sie prezentuje ale jak wciągnąłem się w temat kominków to dałem sobie spokój z tym wynalazkiem.

Na marginesie w castoramie teraz w promocji jest kopia wkładu mila z kratek za 4880 zl na promocji, rożni się tylko nazwą.