ConradBeata 16.02.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam Mam pytanie o kominek La nordica crystal ventilato, ma on dodatkowe kanaly wentylacyjne wychodzace z plaszcza wspomagane pseudo turbina, widzialem ten kominek w castoramie zabudowany, wyglada calkeim przyzwoicie, jednak w necie malo informacji na temat tego producenta bylem na stronie, bylem na ich stronie wyglada to calkiem ok, ktoś ma jakies doswiadczenia odnosne firmy lub rozwizania z tymi kanalami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 17.02.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Nie miałem tego wkładu, ale jest to produkt włoski, więc trzeba być bardzo ostrożnym, z uwagi na słaby serwis i przerwy u południowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LANETTI 18.04.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wkład LA NORDICA. Tez ten wkład mi się spodobał w Castoramie tylko byłem na tyle głupi i go kupiłem. Generalnie po 3 miesiącach użytkowania zdecydowanie NIE POLECAM!!!! Nie mówiąc o pseudo nawiewach ma podstawową wadę czyli wklejana szyba !!! po miesiącu użytkowania odkleja się szyba od drzwiczek, okropnie to widać gdyż klej spod szyby wypalił się i widać jasne plamy. i nic z tym nie można zrobić . Rozliczenie tego z gwarancji wiąże się z cudem. Gwarancja jest tak skonstruowana że teoretycznie można ją wyrzucić do kosza... Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrusz 01.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Czy ktoś jeszcze ma zamontowany ten kominek.cena w Castoramie jest zachęcająca i tak się zastanawiam czy aby nie warto, bo wygląda porządnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 jendrusz , czytać nie umiesz ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrusz 02.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 jendrusz , czytać nie umiesz ?! tylko obrazki A tak an serio to liczyłem że może jakiś zadowolony użytkownik się odezwie . Trudno - będzie w takim razie hajduk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 03.10.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 ja go rozważałem na początku mojej przygody z kominkami, widziałem w castoramie w krakowie na ul pilotów, z piekną obudową, super sie prezentuje ale jak wciągnąłem się w temat kominków to dałem sobie spokój z tym wynalazkiem. Na marginesie w castoramie teraz w promocji jest kopia wkładu mila z kratek za 4880 zl na promocji, rożni się tylko nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts